Header

Hej hoppas allt är bra med er! Med mig är det faktiskt sådär! Ska va ärlig här på bloggen och önskar inget annat en att det var BRA, nu när ja är i fucking Halmstad och så. Men de repar sig, det är bara att härda ut. Blir typ ointresserad av allt, och känner mig typ dryg när jag är sådan, ja vet inte..

Men ja har köpt en badräkt och en bikini. ÄR SÅ HIMLA NÖJD! SER NIIII??????????????? Ny header också, va tycks?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Cyklat in till stan en sväng, hittade inte så mycket kläder men var väll inte så klädsugen häller! Köpte smink smycken och hittade en fin balväska till min syster. Nu grillar jag och pappsen och vi får se om hans ebay sak gör susen.

Likes

Comments

Kom fram till Halmstad ca 7 igår, vi var jätte hungriga jag och pappa och ja, så vi svängde förbi pizzerian innan vi kom fram till stugan, sen kollade vi tv hela kvällen, jag somnade typ redan vid 9

Nu har jag solat en stund, åt en stabil frukost och kollade på ex on the beach, helvete vilket liv det var! haha. Sjukt program egentligen men kul att kolla på..Likes

Comments

Min bästieeee, all time. idag blir det att åka till Halmstad och spendera resten av helgen där. Ska bli sjukt kul. Sola glassa äta gott och kanske shoppa. Men vi åker nog ikväll så ska sola lite hemma innan dess ✌ Have a nice day

Likes

Comments

Planer för idag, börjar jobbet vid 3 så ska nog bara njuta av solen innan, gå en promenad kanske. Sen efter jobbet ska ja på bio med mina syskon, Casper och Olivia. Pirates of the caribean eller hur den nu stavas och heter. Ska bli fett mys.

Vi hade vattenmelon hemma ih, premiären för i år. Sååå gott.

Likes

Comments

Katt och nocco, lätt.
Varit och tränat nu och idag är det jag som står för maten. Men först lite djurmyyyys.. Charlie min systers hund är hemma så myser med båda han och z min kattis. Sen blir de solen med noccon. Bra tisdag klagar inte livet är bra

Likes

Comments

.. är att få frukost i magen, haha. Blev sursegsknäckemacka med banan ost och kaffe till det. Läser alltid nästan tidiningen på morgonen. Alltid intressant och se vad som händer i staden. Nu är jag på jobbet som vanligt, hoppas på bra försäljning! Men imorgon blir det nog bättre, då lönen trillar in!


Likes

Comments

Varit hemma en stund nu käkat och lite så. Gick och hälsade på Lizette efter ja jobbat, alltid lika kul att träffa henne. Nu så ska jag väll vänta på att mamma kommer hem umgås lite med henne och resten av familia.. sen sova. Jobb imorgon igen. Japp. Man vill inte jobba när de är sådant här väder. Kan inte alla bara få ledigt under sommartider och allt typ va gratis så alla kan fritt leva livet haha.

Juste fick hem min jeansjacka från Zara's kolle, mket fin mket fin men jag vet inte. Börjar kännas som de är för mycket katter överallt nu, haha.


Likes

Comments

Går och lägger mig typ vid 9 varje kväll för att röksuget är något enormt på kvällarna, så det gjorde jag igår. Längtat till jobbet faktiskt, och här är jag. Har gjort lite kaffe så ska snutta på det och greja lite.


Så här ser ja ut idag, linne från gina, kofta från h&m och jeans från gina tricot.

Likes

Comments