Header

Av någon anledning tappar jag det helt ibland, motivationen till allting. Jag blir ungefär som ett skal som inte har något innehåll och jag vet inte varför det blir såhär - Men jag kämpar och jag ger inte upp.! Don't say why me, say try me.

Jag gillar inte att säga att jag mår dåligt så därför tar detta inlägget emot lite för mig. Men ja kommer ha den här bloggen öppen och så skriver jag när jag känner för det. Men nu vet ni varför det kanske inte blir ett inlägg varje dag. Känner inte att jag vill blogga om det här häller.. kanske inte så roligt att lyssna när det är sämst.. ? Samtidigt är det faktiskt en del av mig. Vad tycker ni? ja/nej? Tumma upp inlägget isåfall!

Min söndags motivation -

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

.. Har varit toppen! I fredags så var jag mamma Olivia (min syster) och mormor ute och åt på pinchos och sen gick vi och såg Sanna Bråding. Hon stod och berättade mycket om hennes liv och vad hon gått igenom Tycker de är så sjukt otroligt modigt att stå sådär och berätta om allt. I slutet flödade kärleken och alla var så tacksamma över att få ta del av hennes berättelse! Var verkligen så härlig stämning.

I Lördags var jag och shoppade på stan med becka och sen tog jag det bara lugnt hela helgen.


Likes

Comments

Gick och la mig tidigt igår, kollade lite på sex and the city men mådde inte så bra så gick och la mig istället. Idag vaknade jag med värsta dunder förkylningen.. så typiskt ingen träning här inte på ett tag i alla fall.. Så idag blev de inget ansträngt, en stor stickad tröja svarta jeans, funderar på att ta en röd jacka och solbrillor på mig också. Behöver verkligen nya kläder!! Beställde lite från h&m i tisdags så ska bli spännande och se om de passar. Wihoho

Likes

Comments

Hej på er, eller god morgon. Känns som jag precis vaknat. Ändå har jag tagit mig till jobbet och varit här i 2 h. Tanken var att jag skulle jobbat på Elmia idag med men de smsade och behövde inte mer personal. Blev inte så förvånad, var inte så jätte mycket att göra igår och fick sluta tidigare en tänkt. Så idag får jag jobbat butiken istället men det klagar jag inte på. Ska försöka göra lite marknadsföring plocka upp lite kartonger med vår skor. Väntar varje dag på att de nya leveranserna ska komma men det har det tyvärr inte en, lite men inte mycket.

Ska åka och träna efter jobbet här och de känner jag bara ohnooo till just nu om jag ska vara ärlig, haha. Men jag vet att jag kommer vara super nöjd efteråt. Ibland när jag tränar kan ja bara inte fokusera mig på det, utan gör allt halvdant bara för att få det över. Men ja vi får se hur det går idag, är alltid olika från dag till dag.

Såhär ser det ut där jag jobbar på Sarabello. För er som undrar vilken målgrupp det är så riktar vi oss till är 20+ 40+ 60+ så de finns de mesta för de flesta. hehe. Inte varit så jätte mycket skor i just min målgrupp nu, men det kommer komma in snart. Så ni som bor i Jönköping! Kom gärna in och säg hej. 😍Likes

Comments

Är inte helt bekväm med att ta bilder en, så var snälla. Igår ringde de och behövde hjälp på elmia. Så idag går jag som servitris. Kör på en simpel bun och en enkel sminkning.


Likes

Comments

Orkar inte fixa till mig idag, ska på yoga nu om en timme så känner för att vara ofixad idag helt enkelt. Var förbi min moster en sväng och snackade lite, åt lite lunch. Hade det trevligt. Kom hem och fick värsta migrän anfallet sen så la mig i sängen och min katt fick ta hand om mig lite. Han la sin tass i min hand och somnade, gulle.

Men nu har jag städat lite här hemma och ska bara ta de lite lugnt innan jag drar vidare till yogan. Börjar gå framåt faktiskt, snart kan jag säkert gå ner i split, känns så 😏 Pappa tyckte det var mindre bra sist ja gjorde det, men jag tycker de går framåt haha.Får bli två inspirations bilder från weheartit idag, goals.

Likes

Comments

Klockan är 8.30 och jag är ledig idag. Måndag och de menas att allvaret är igång (😡) , inga onyttigheter tills på lördag. Fan. Men de ska gå, har varit hälsosam i ungefär 4 veckor nu så har kommit in lite på banan i alla fall. Med hälsosam så menar jag att avstå mat ute om de inte är sallad eller något annat ofettigt, inget godis, chips, läsk. Äta små portioner 5 gånger om dagen. Bilden talar för sig själv ~Likes

Comments

Hej och välkomna hit! Till min plattform, min nya hobby, min presenation. Låter som ett personligt brev ungefär, men känner att hade jag själv börjat följa en blogg hade det varit trevligt att veta vem det är från start. Tanken är att jag ska vara rätt personlig här och ja hoppas ni kommer uppskatta det! Om jag vågar, men det märker vi.

Jag känner att det var längesen jag bloggade nu och jag har alltid tyckt att det är så roligt. Så varför inte starta igen!? Jag har haft en blogg på blogg.se tidigare då jag också gick under nicket nathdam. Jag vet inte hur jag fick till det namnet men ja heter ju natalie och damberg i efternamn så la jag till ett h och wips, nathdam. Men ja! Jag heter Natalie jag är 21 år och jag kommer ifrån Jönköping. Här bor jag fortfarande kvar, med min familj en mamma en pappa en lillebror och en lillasyster, mina 2 katter. Sen får vi inte glömma Charlie min systers hund. Vi bor i en stor villa i ett nybyggt område. Här trivs jag väldigt bra! Men tanken är att snart flytta hemifrån och stå på egna ben. Jag jobbar i en skobutik som vi öppnat tillsammans i familjen.

Jag har tänkt att börja blogga om mitt liv, vad jag gör om dagarna. Jag älskar kläder, skor, smink.. Jag är också ett träningsfreak, eller börjar bli iallafall. Så här kommer ni absolut få se min resa till en fit kropp, som i alla fall nu är målet men mina mål ändras rätt snabbt. Kämpar också med psykisk ohälsa och krigar för att bli stabil igen. Äääälskar att kolla på Youtube. Så tror verkligen att jag vill hålla på med det också.

Hoppas ni vill följa min resa, det hade varit så kul. 💙


Likes

Comments