Hej på er!
Haft fullt upp med jobb den här veckan. Jobbade uppe på elmia på horseshowmässan med att servera, duka av bord osv. Idag är jag även i butiken! För er som inte vet jobbar jag i en skobutik i Jönköping City 😊 Jobbar här hela helgen. Tänkte skaffa gymkort på Cardio Club imorgon, men såg att det bara är öppet till 13. Typiskt! Får ta det efter helgen.

Har för övrigt börjat med ett hälsosammare liv. Haha. Har inte ätit något skräp på 5 dagar nu. Sen har jag varit rökfri i 3 (eller 4 kommer inte ihåg) Men det känns otroligt bra! Finns väll så mycket mer man kan göra en att röka eller?

Bjuder på en chai och kvällsmat bild från igår 🤓
Hoppas allt är bra med er och ha en kanon helg nu höörrrni!!👌🏽

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har länge tänkt att beställa maria nilas hårserie länge nu och såg att veckorevyn har ett sådant här kanon erbjudande! Tips till er som inte vill lägga allt för mycket på shampoo. Tycker det här var 👍​

Likes

Comments

Kom hem och gick en promenad runt munksjön. Skönt att få rensa tankarna lite. Nu ska jag gosa ner mig och kolla film. Kram

Likes

Comments

​Hittade de här myskläderna när jag var iväg och shoppade innan, tröjan köpte jag i grönt fast fanns tyvärr inte på hemsidan. byxan hittar ni >>här<< och tröjan >>här<<. Perfekta höst kläder till ett bra pris!


Likes

Comments

Haft en så bra kväll. Firade mormor som fyllde 61 igår med 3 rätters och hockey. Hv vann!! Så kul.
Nu har jag kollat på Paradise Hotel och ska lägga mig och kolla vidare på modern family. Alltså bästa serien haha! Aja hoppas ni haft en lika bra tisdag som jag 😘 xoxo

Likes

Comments

Likes

Comments

Klar med min workout för idag. Blir riktigt stolt över mig själv när jag är klar!
Nu har jag städat lägenheten, så mycket som de gick för dammsugaren ville ju såklart lägga av. Får nog köpa ett nytt filter eller vad det nu heter 😃

Busat ner mig i st tropez och känner mig redan brun och fräsch

Likes

Comments

Känns rätt bra med torsdag nu, ledig i 3 dagar ska bli så skönt och bara vakna upp och inte ha ett måste att gå upp. Har en intervju på g i eftermiddag, hoppas ju dock att de andra jobbet hör av sig idag hade varit skönt och veta att man får något extra nu nör jaaag..

Kom in på skolan! Ska läsa upp mina ämnen ifrån gymnasiet och söka in till högskolan nästa år. Är dock väldigt vimsig om vad jag vill bli och göra. Men vem är inte det i den här åldern. Go with the flow.

Likes

Comments

Jobbar 10-14 hela veckan förutom fredag och helgen. Så andra dagen/4 känns bra!
Blev en filmkväll igår måste lugna mig lite i allt jag bokar in varje dag, mycket händer nu och det betyder att de är mycket att reflektera.
Idag har ja ett möte inbokat vid 3, sen ska ja förmodligen träffa fotografen innan det, avbokade det igår så vi får se vad som sägs idag.

Likes

Comments