​Det var ett tag sedan jag va här. Menmen, nu är jag tillbaka.  Behöver ju få skriva av mig lite, även om jag inte känner någon av er. 

Hjärtat är tomt, tommare går det inte att få de.. Jag stod i ett jobbigt val, att gå tillbaka till ex:et- som verkligen öppnade sig för mig, om va han kände och tyckte, att jag hjälpt han genom så mycket. Visst de har jag. Men jag valde att fortsätta livet med killen jag känt i 7-8 år. Något nytt och spännande, något spontan, något läskigt. Men allt förändrades ganska fort, jag får inte vara avis- ingenting- jag får inte säga vad jag tycker, får då blir han arg. 

Jag saknar Joel, så mycket, sakerna han sa till mig innan han bad mig dra åt helvete, har jag väntat på så länge, helt galet länge faktiskt. Min bästa kompis sa till mig att hon visste vad han kände för mig, men jag lyssnade inte. Se va de har tagit mig, ett liv utan tro, hopp eller kärlek. Den nya killen ger mig ingen uppmärksamhet, ingen alls faktiskt, vill jag något måste jag be om de, hur sjukt är inte de? Nu när jag skriver om de ser de ut som en varningstriangel? Eller? Är de jag som är paranoid? 

Jag vet inte vad ja ska göra.. Jag ångrar mig så, men Joel gjorde klart om vad han kände, och tyckte. Ska jag bara släppa de? Jag vet inte, jag kan inte! De gör så ont, jag vill gråta men vågar inte visa mig svag. Jag vill skrika, men vad skulle de göra för nytta? Jag hade krafter kvar och vilja leva, men asså just nu, är de tomt, jag orkar lixom inte ens ta nya tag. Tur att man är ledig hela nästa vecka.

Så kanske man orkar?

Tänk om han inte ändrar sig? Jag fick ju upp ögonen, lite sent, men jag fick ju upp dom? Borde inte de räknas lite? För jag vet att de är han jag vill spendera resten av mitt liv med. Jag vet de, jag vet de lite för sent. OMG! Vad har jag gjort!? 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu när jag sitter framför datorn såhär denna Torsdagskväll och tittar på när mitt älskade Frölunda Indians spelar hemma mot HV71. Och vinner med 4-3 efter 9 straff omgångar... 

Så drar tankarna åt lite olika håll...

1. Helgerna som varit innan 

- Dom GALNASTE helgerna asså!!! Älskart! För tre veckor sedan var jag och 2 kompisar på krogen, galet kul, helt random kom det fram 3 killar och började prata med oss. Alla tre va så söta och charmiga, så himla sött! I 4 timmar kanske vi var med dom konstant på Trädgår'n i Göteborg! CRAZZZZY!  De slutade med kyssar å mobil nummer och illamående;) Lite hör de kanske till? ;) 

Och helgen som var nu, så förade vi hemma hos en av dessa killar och hade as kul, asså dom säger ju saker som man inte kan sluta tänka på, inte bara jag som inte kan sluta skratta när jag tänker på det! Sånna sötnowsar asså! De händer så mycket så att de är sjukt att vi kommer ihåg de! GAAAD!  En av killarna följde inte med på krogen denna gången  så han bestämde sig för att stanna hos killen vi förade hos och gömde after8 i hela lägenheten! hahha kan inte sluta skratta åt de! 

2. Julklapparna skall handlas in

- Alltid älskat julen och julstämningen, men jisses, alla dessa utgifter är ju inget man orkar med. Men sålänge klapparna kommer in som dom ska så löser sig detta med, i år igen! Så himla jobbigt när man inte har en speciellt hög inkomst heller. Önskar jag kunde göra mer än vad jag gör, men de är ju tanken som räknas, Right?! 

3. Min födelsedag kommer ju snart

- Min födelsedag, i år igen, vem hade kunnat tro? Känns ju som det händer varje år;)  Nej men det skall bli kul faktiskt 19 bast (Y) As ballt ;) Men planerna är nog att vi ska ha en fet jävla kul kväll, kommer spåra till max! Eller jag hoppas ju! Sköna människor, å mycket alkohol är vad som skall ske, va som händer där emellan är en helt annan 5a! ;) 

4. Julafton

- Inte så speciellt mycket tankar om denna dag, vet att den skal firas hemma hos Mammiii i år men hennes del av la familia. Kommer bli kul och intressant! Eller? 

5. Hockeytime när Frölunda spelar borta mot Färajestad

- Jag och min bästa vän,  och förrädare Madeleine, som så "fint" hejjar på Färjestad!  Aldrig underskattat FBK och kommer inte göra heller! Dom är ett stort hot mot Frölunda även om FBK ligger långt ner i tabellen. Som de ser nu ligger ju Frölunda först i SHL! Så stolta över min killar!!!

6. Nyår

 - Kommer bli fett kul och intressant! Madde och jag skall vara med killarna vi träffade på krogen, som de ser ut nu iaf! Asså dom är så himla söta, skulle kunna äta upp alla 3!! De kommer spåra i vilket fall som helst, nytt år o nya misstag, right?! ;) Nej men taggar till 1000, har köpt min nyårs klänning med, lika bra att vara klar i tid! 

7.  Mitt ex "J"

- Sååå, då till de "roligaste" av det hela.. Mitt lilla ex, som man ska addera och subtrahera* Jag bryr mig om alla mina vänner, vi är vänner.. Eller ja, han tror de, men jag funderar verkligen på det ibland. Jag bryr mig om alla, jag har ett hjärta och vill alltid hjälpa folk som mår dåligt, alltid allas bästa innan mitt egna.. Han kommer ta dö på sig själv, och jag kommer inte kunna leva med det  på mitt samvete, de skulle förstöra mig totalt, visst vi har haft våra ups and down, men de har varit så i 3 år. Jag är van, men jag vill inte se någon dö, och han kommer snart vara där. Jag älskar han inte, men jag bryr mig, jag tycker om att han kan öppna sig för mig, bättre sent än aldrig, men snälla försök och lyssna på mig. Jag är den som stannat vid din sida när alla andra dragit. Men om du anser att röka å ta massa tabletter är ett bättre liv, men tro inte att jag kommer stå vid din begravning som du ville. Det händer inte.. Jag har nog med eget, men asså vi känner varandra så bra, å jag vill hjälpa med de är svårt när personen i fråga inte vill ha någon hjälp. Det finns så mycket skit på gatorna nu blir mer och mer, det är allvarliga saker vi pratar om... 

Men vad ska jag göra? 

Så himla blandade känslor.. Om ingen lyssnar som han själv säger, varför kan han inte själv lyssna för? Om det finns EN person som tror, EN person som vill hjälpa, EN person som han nu har förtroende för... Snälla, de kommer va över snart om inget händer...  Jag vill inte att han ska dö, jag vill inte de! 

De måste va på liv och död?! 

Likes

Comments

Jisses, vilken helg det varit.... Jooo denna helgen bestod av jobb. -Inte mer än på One Direction(stavning) i Friends Arena i Solna. Stockholm, så det är vad jag har gjort i helgen, fredag och lördag, helt underbart team från Göteborg man fick jobba med, även Stockholm och Malmö då... Men Göteborgare är ju ändå bäst! ;) Men det har varit skit kul faktiskt, helt underbart band faktiskt, trodde inte att dom var så bra.. Men tjii fick jag för det... Vi åkte hem direkt på lördags natten när vi tömt arenan på gäster... Det var en lång och jobbit resa hem kan man ju lugnt säga... Ni vet när man bara vill hem, och vägen aldrig tar slut?? Aaa lite så kändes det... Borta bra men hemma bäst!! GBG 4life! <3 

Söndagen gick åt till att bara SOVA, SOVA , SOVA och ennu mera SOVA!! Så de va en helt underbar söndag... GALEN HELG! Hoppas alla haft en bra helg... :* 

Gårdagen skulle gått till att träffa en kompis som aldrig dök upp... Irriterande asså!! Å samma idag... FOLK!!!! BLIR SÅ ARG!!! 

Nu ska jag gå en promenad... Pöss! 

Likes

Comments

Sikka dagar det har varit..

I måndags så var det arbetsförmedlingen som stod på tur, satt i TVÅ timmar innan det blev min tur... Hade lite brottom eftersom jag skulle till Kungsbacka och fixa håret... Vart så arg för attde gick så sakta... GALET TRÅKIGT! Meeen jag han både det ena och det andra... Lycklig tjej här då! 

Tisdagen bestod BARA av jobb och tvätt, tvättade i 5 timmar. Så sjukt, jag tvättar ju bara  mina kläder och ingen annans här hemma.. 5 timmar- maxat med kläder, högt som lågt!! Men det blev klart iaf, och det är jag glad för... 
Sen så dag, vad har hänt? Absolut inget, bara jobbat, älskar att vara kidzen, så sjukt roliga. De är små varelser som gör allt, är överallt och ingenstans, säger saker som man inte förstår sig på.. Bara att se glad ut, snart så börjar mina små älsklingar i skolan med, kommer sakna varenda kotte... <3 

Imon blir det ennu mera jobb och sen hem fort och packa för på fredag så åker jag till huvudstaden.. Å vad skall jag göra där? De får ni veta på fredag... 

Och nu till något annat--

Jag sitter här i mitt rum, i min bäddsoffa, under mina täcken och filosoferar eller ja, jag tänker lite... När det gäller killar, skall man verkligen försöka satsa allt i en person som inte verkar bry sig om det? Nej det känns inte så, eller de kanske bara är jag som tänker så! De finns två röster jag vill höra, men jag talar inte med någon av personerna mera, vad hände? Jo men med som allt annat, man glider ifrån varandra, tyvärr,.. Jag vet vad jag gjort, jag behöver inte straffas för det, och speciellt inte av två personer som säger att de aldrig vill se mig gråta eller må dåligt, men tyvärr så är de ju just dom personerna som skadar mig nu... 

" -Why are you so mean?
-Because the best way not to get your heart broken is to pretend you don't have one."

Jag vet att man skall vara stark, hört de 1000 tals gånger och sagt det till folk jag bryr mg om.. Men på något sätt så kan jag inte fatta, vad gör jag för fel? Killen som sa att han älskade mig fick vänta att höra det i 3 veckor typ. För jag visste att om jag säger de så kommer de ta slut, åh titta vad som hände... 
SEN så den andra killen som  säger att han älskar mig säger det efter en vecka, de gick lite vä fort där tyckte och jag fick panik, tänkte innan jag gjorde, och boom jag gjorde slut.. När man fått tid att tänka oc man vet att man ångrar sig så ska man få lida för det... JAg menar, hur moget är de från den andra personen? Men jag vet ju inte vad jag skall göra, så jag skriver av mig här, känns bäst på ett sätt, du kan få dömma mig, gör det, men du känner inte mig, så egentligen betyder din åsikt inget för mig.. Eller, gör den? 

Pöss mina små glin

Likes

Comments

Såååå helgen är snart över, vad hände igår egentligen?? Jooo men de var ju HÅKAN HELLSTRÖM  på Ullevi! Sjukt kul att jobba där! Maxat av människor som hade humöret uppe, ingen gick sur! TOPPEN JU! De var ju som alla vet väääldigt mycket folk, trodde ändå inte att HH var så stor, trodde de skulle komma kanske 20 000, men inte 69 000. GALET! Nya rekordet för Ullevi! Har inget negativt att säga om gårdagen faktiskt! Och alla som jobbade igår- stort tack för ett grymt teamwork! Finns ju inget bättre än att jobba med sina två bästa vänner! 
Och speciellt till en av dom som är i Turkiet nu, jobbade nästan timmar, hem å sova 3 timmar sen direkt till Landvetter! Saknar dig redan!

Hoppas att alla andra hade en bra helg!

/N

Likes

Comments

Som en liten fortsättning å¨förra inlägget så vet jag faktiskt inte.. Behöver skriva av mig, jag behöver egentligen prata med någon, men vem bryr sig egentligen?? Aa de är ju de som är frågan... Hur ska man finnas för personen som man verkligen vill vara med när den personen kan bry sig mindre? På ett sät vill jag bara gråta och skrika, slå någon, sparka på något, få ut alla mina tankar på ett bra sätt... Men frågan är ju bara hur... Jag försöker alltid vara stark, inte visa mina svaga sidor, men ofta så brister det, tyvärr, men när man vet att ingen egentligen bryr sig varför ska man då prata med nå'n?

De som är så himla svårt är att man inte får något direkt svar. Hur länge skall jag försöka göra de bättre innan jag ska ge uupp? För utan respons så är de ju inget? eller, har jag fel? Jag vet verkligen inget, kommer jag  någonsin lära mig? en massa frågor utan svar.

Aa jag är 18 år men jag tycker de är dax att växa upp och ta sitt ansvar, jag försöker ju men hallå eller...?

"Lyssna till ditt hjärta" 

Likes

Comments

Vart skall jag börja? Känslorna  för "J" är borta, tror jag? Jag vet inte? Det är mycket i huvudet, jag vet att vi inte är menade för varandra fast de har vi ju sagt alla 7 gånger innan, när vi gjort slut med... "J" är inte bra för mig, han påstår att  han lärt sig massa av dessa tre året som vi varit tillsammans även fast de varit fram och tillbaka så har de alltid känts som att det alltid kommer vara vi... Fast inte denna gången, jo men varför är de så då? För han orkar inte kämpa för att ha en "bra" förhållande, inga krafter är ju vad han sa... Vi pratar någon gång ibland, känner att de är dax att bryta kontakten helt, måste ju gå vidare, men jag vågar inte riktigt? Det finns en kille, vi kallar honom "M" han fick mig att må bra, skratta, få mig att känna mig speciell, att jag hittat "the one", gick de lite för fort fram? Aa jag tror de, jag menar vi träffades ofta och vi prata hela tiden, allt gemensamt, förutom hockeyn dårå, men äsch! Han sa efter en vecka att han älskade mig, jag fick panik.... Jag vet inte om de var för att Mr.J inte är ute ur mitt liv eller tankar? Men varför skall han få förstöra mitt liv nu? Jag tycker verkligen om  "M" och jag kanske drog en för hastad slutsats med att bara säga upp kontakten?? Jag tror de, för jag saknar honom verkligen och ja han är sur på mig och jag citerar -" jag är lite osäker hur de blir med oss." 
Aamen jag förstår de, jag vet inte vad jag skall säga för att göra allt bra igen.... Han frågar varför jag kämpar med detta nu, jo men för att jag vill vara med han? De känns inte som att detta går att fixa.. Men jag försöker lixom ändå. 
Det har hänt massa saker i bådas liv under två veckor, vissa bra och vissa jobbiga saker. Men jag vill ju ändå finnas där, men om han inte vill de? Kan han inte bara säga de då? Känns inte mer än rätt? Jag har bett om ursäkt för de jag gjort och sagt... Vill att allt blir bra och att de blir som de varit innan, jag vet att de inte kommer bli de, men man kan försöka.. Right? 

Eller är det bara jag som är helt slut i huvudet och bör ge upp allt? I'm trying to do the right thing... Help! 

Likes

Comments

God morgon alla sötnosar!!

Våldtog grått ute, hoppas på sol senare:)

Har börjat min 4veckors praktik nu, himla kul! Tog fel på tiden i måndags va tre timmar tidigare!(y) sånt som händer!!

Varit på gymmet med, dag å komma igång igen, känt mig så lost när jag inte varit där... 💪

Of to work/N

  • 150 Readers

Likes

Comments

En klasskompis fyllde år igår så de va en trevlig kväll!:)

Nu är det hockey Frölunda -Linköping!!! Heeejjjaa Frölunda!!:*

  • 150 Readers

Likes

Comments

Ligger i sängen med migrän fortfarande... Får bli lite apelsin och efterlyst! Nu tar vi fast dom!

  • 152 Readers

Likes

Comments