Header

Igår kväll ringde min doktor mig och berättade att dem hade fått tillbaka provsvaren från proven jag gjorde i fredags. Han berättade att jag hade ett virus som var väldigt ovanligt och att jag behövde behandlas med antibiotika. Sen att jag skulle göra ett nytt prov om 1 månad för att se att det hade hjälpt annars behövde jag en annan behandling.

Alltså i fredags så vaknade jag med ont i magen och det vart värre under dagen så fick en jourtid på vårdcentralen på kvällen. Hos vc kom dem fram till att jag behövde åka in till akuten för att få hjälp. Så fredag kväll/natt spenderade jag flera timmar på akuten och gjorde flera prover men dem hittade inget direkt. Då bestämde dem sig för att lägga in mig, så från fredag till måndag låg jag inne på lasarettet. Är glad att dem hittat felet nu varför jag haft så ont i magen.

Nu på morgonen hämtade jag ut antibiotikan som jag ska äta i 10 dagar. Men har mått piss nu på morgonen sen jag tog första dosen men hoppas de blir bättre. Så denna dag blir att ta det lugnt och vila upp mig så jag mår bättre. Massa film och serier i myskläder blir det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sist jag skrev var de slutet av Januari och nu har det hunnit blivit mitten av augusti.

Så vad har hänt på lite mer än ett halv år?

I juni nådde jag mitt första delmål i min viktminskning att gå ner till 70 kg (-30kg). Är så otroligt stolt över mig själv för de men nu är de bara mitt slutmål kvar att gå ner till 65kg. De är det som kommer vara fokus för mig nu under hösten att komma tillbaka till träningen som inte har hunnits med under sommaren. Men tycker de är skönt att fast jag inte haft fokus på träningen nu så har jag stått stilla i vikten.

Har även hunnit varit en vända i Spanien gått på festival.

Men ska försöka komma igång med bloggandet igen för man har saknat de. Sen lite smått med youtube.


Likes

Comments