Header

Nu blir de som vanligt på kanalen kommer videos mån, ons & fre. Dagens video finns uppe nu så de är bara in och kolla.

Idag är de mån och jag är super trött fast jag somna 21:30 igår och vakna 06:00 men de är kanske inte så konstigt då jag jobbade dygn lör till sön å inte hade så många timmar sömn på mitt jobb pass som var 24,5 timmar långt.

På schemat idag så står de jobb och tvätt saker man måste göra här i livet. Nä nu måste ja ta mig upp för om jag ska hinna till jobbet. Så glöm inte att kolla på dagens video på kanalen.Likes

Comments

​OjOj nu har jag vart bort härifrån ett bra tag både med youtube videos och lite skrivna rader. Men under dessa veckor så har jag haft sjukt mycket att göra. Plus att vi har vart utan internet i ca 2 veckor för vårt fiber modem bestämde sig att gå sönder. Men nu är den utbytt och vi har internet igen. Men sen har jag inte haft tid att filma något för har kommit igång med mitt jobb och har lagt fokus där och känt att jag inte orkat filmat något. Men de ska bli ändring på de nu.

Imorgon är jag ledig och ska sätta mig ner och filma några videos för att sen under helgen när jag jobbar dygn ska kunna redigera dem. Så denna vecka blir de tomt på videos på kanalen men nästa vecka blir de som vanligt igen. 

Skriv gärna vad ni vill se för videos så ska jag försöka att ordna de.


 

Likes

Comments