Header

Äntligen är man klar med det man skulle göra idag. Nu är de super fint i hemmet de doftar gott kläderna är rena, ny bäddad säng. Jag har tagit mig ett långt varmt bad och njutit. Har redigerat klart filmerna och fixat miniatyr bilderna till youtube. Nu ska dem bara upp på tuben så är allt klart men de sköter sig självt. Jag orkade inte filma en video idag för kände efter badet att jag bara ville mysa ner mig i sängen och fixa. Så de blir att filma imorgon men den videon ska ändå upp på fredag så de gör ju inget.

Nu ska jag tända lite ljus och slå på någon film och bara mysa resten av kvällen.Likes

Comments

Är helt sluta idag de var en fullspäckad dag igår. Var igår eftermiddag till backen och kollade hur de gick för dem och de såg stabilt ut, åkte hem vid halv nio för att hinna se ESC finalen. Såg alla bidragen sen somna jag en stund och vakna till när poängen skulle delas ut. Å herre gud va jämt de var mellan dem 3 länderna trodde förts att Ryssland skulle ta hem de hela. Men vart super glad när mums Måns vann hela skiten. Efter hade jag svårt att somna, men somna nog vid 3. Vakna vid 10:15 idag och var super trött men de var bara att börja bädda ur sängen och lägga all tvätt i tunnan som skulle tvättas sen var de bara att gå till tvättstugan och börja.

Men nu är allt tvättat bara torkningen kvar av allt. Undertiden så sitter jag på balkongen och njuter av de härliga vädret som erbjuds idag. Men måste fixa de som är kvar av min städ och tvättdag. Måste dammsuga och skura även damma mitt rum.

Jag måste även filma en video idag för de vart bara 2 filmade igår. Men jag har ingen fantasi vad jag ska filma idag så de är drygt. De visar sig vad de blir för något. Men när alla är filmade så måste jag börja redigera dem också så har lite att stå idag. För mig är inte söndagar någon vilodag utan de är en fullspäckad dag.Likes

Comments

Äntligen helg och den är så välkommen från min sida så de inte är sant. Igår somna jag strax innan tio och vakna upp halv nio idag de var super härligt men ändå var jag super trött när jag vakna. Måste vart att jag sovit för länge.

Vad ska man hitta på idag då? Jag ska hinna med att filma lite på eftermiddagen och sen iväg och kolla på något som heter backen. Själv klart ska jag kolla på Måns ikväll får hoppas att han tar hem de. Men innan allt så ska jag laga mat de blir tacos idag de var super länge sedan vi åt de så kommer bli super gott.

Nä nu ska jag ut på balkongen och njuta av vädret men hörs senare.Likes

Comments

Nu var de ett bra tag sen jag skrev men har haft fullt upp både med jobb och annat. Men igår var jag på make up store och var med i en tävling där man skulle sminka en vän i sotade ögon och röda läppar. Vinnaren får en makeupartist utbildning och de vill man verkligen vinna. Så jag sminkade min morbrors tjej kl 18 igår var helt slut efter jobbet men de gick sjukt bra och jag kände mig sjukt nöjd.

Idag jobbade jag 8-17:30 men var helt död när jag kom hem så jag sket i att träna idag för jag hade inte orkat gjort riktigt så hade mer skadat mig. Så jag duschade och tvättade håret och såg på paradise hotel förspelet. Vi såg precis klart Jönssonligan den perfekta stöten den var sjukt bra, å bra skådisar dem flesta från johan falk filmerna.

Men snart ska jag ta och lägga mig för är sinnessjukt trött och jag börjar 7:30 imorgon.Likes

Comments