Header

​Hallå på er!!

Idag har jag hunnit med riktigt mycket. Hade tvättid vid 11 och vart klar med den halv två och under tiden så han jag städa. Efter tvätten så tog jag mig ett bad och läste lite skvaller blaskor, gjorde lite inpackning. Har färgat mammas fransar & bryn samt fixat hennes och mina naglar med att polera dem å ha på nageltreatment så nu glänser dem. 

Nu håller jag på med att förbereda inför att redigera en video.

Igår var jag till våra gamla grannar och fixade håret sen vart jag bjuden på mat eller rättare sagt grillat de var riktigt gott. 

Nä nu måste jag börja med redigeringen så jag blir klar någon gång med den.

Likes

Comments

Idag börjar jag halv åtta å slutar halv fyra så har en ganska härlig dag. Men detta väder vi har är inte så roligt de bara regnar men men va gör de när de är fredag.

Vad ska jag hitta på denna fredag då? Jo jag ska skynda mig hem från jobbet för att hinna hem å fixa mig för ska ut ikväll å träffa kompisarna så måste vara klar till en kvart över fem för vid halv sex ska vi ta bussen in till Falun. Men jag ska försöka hinna filma sminkningen jag gör ikväll.

På tanke att jag ska ut ikväll så sminkar jag mig inte nu på morgonen för vill ha den perfekta basen senare.

Vi hörs senare!!


Likes

Comments

​Idag har jag vart super trött verkligen hela dagen. Började jobbet 7 imorse och jobbade till halv fyra, bär jag kom hem så hoppade jag i ett bad å bara njöt. Sen har jag redigerat sista filmen som jag spelade in i helgen och den kommer upp på fredag.

Nu har jag gjort mig en kopp te som måste svalna innan jag kan dricka den. Nä nu ska jag kolla lite youtube för har inte hunnit kollat något nästan denna vecka.

Likes

Comments

Vakna före klockan idag så har hunnit att njuta nu innan jag ska jobba. Har hunnit sminka mig lite och ätit i lugn å ro. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe för att hålla mig pigg under dagen. 

Idag har jag stängning på jobbet så blir att skynda sig hem och packa träningsväskan​ för sen blir de gymmet.

De är så skönt att gå på schema nu i en månad så man vet vilka tider man har. Och sen skulle jag ha jobbat 50% i april men nu har jag fått lite mer så de gillar jag. 

Nä nu måste ja gå å borsta tänderna.Likes

Comments

Glöm inte att kolla in denna veckans youtube videos, kommer att ha tutorial på naked paletterna vi börjar med naked 3 idag och på fredag kommer naked 2 och sen nästa måndag kommer naked 1. På onsdag kommer de ingen tutorial utan en Tag. Men här har ni dagens tutorial.Likes

Comments

​Idag har jag hunnit med mycket å de känns så bra. Vakna vid 10 och gick till affären å köpte nybakat bröd så vi gjorde go frukost. Sen 11 hade jag tvätt tid och under tiden man väntar på nästa tvätt så har jag hunnit med att städa både sugit och skurat så nu doftar de underbart i hemmet. Nu sitter jag och väntar på att sista tvätten ska bli klar så jag kan hoppa i ett bad och ta de lite lugnt innan man ska filma nya videos och redigera alla man filmat. 

Har även en träningsvärk från hell idag men de är en underbar känsla. 

Likes

Comments