Header

Har precis kommit ut ur duschen efter att ha gymmat och dammsugit. Vi gymmade i 1,5 tim riktigt härligt men jag har märkt att jag måste ta bort en övning å lägga till något annat. För jag vill inte ha mer benmuskler :( Sen så har jag ökat på vikten på några övningar så de känns riktigt bra. Efter gymmet så gjorde jag mig en smoothie som återhämtning och de funkar riktigt bra.

Nu ska jag bara låta håret torka så ska jag filma lite till er och sen till affären för att köpa de som fattas till maten idag.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har märkt att de är en väldigt hajp över att ha m.a.c läppstift , men är dem så bra?

Själv har jag 2 st från m.a.c och tycker dem är jätte fina i färgen, härlig konsistens och luktar inte konstigt. Men hållbarheten tycker jag är lika ​som vilket annat läppstift från L'oréal, Maybelline och Isadora. Priset för ett läppstift från L'oréal, Maybelline och Isadora​ ligger runt 130kr och för m.a.c 195-205kr. Så lägger man på 70kr kan man få ett läppstift från m.a.c som inte har konstig lukt. Jag skulle köpa m.a.c i en färg som man verkligen vill ha från dem och inte leta upp en motsvarande i ett annat märke för de skiljer inte så mycket i pris. 

Jag tycker att m.a.c har bättre färger än dem andra märkerna.


Likes

Comments

Morron på er! Vakna för en 45 min sen var sjukt trött och ville inte kliva upp men kände att jag var tvungen. För man kan inte sova bort hela dagen. Har nyss ätit lite frukost och ska packa träningsväskan strax för de blir gymmet om nån timme. Det känns riktigt bra att gymma på förmiddagen för man hinner med så mycket då. Ska nog efter gymmet hem och dammsuga så har man gjort de och att man är svettig redan. 

Vad ska jag hitta på idag? Förutom gymmet å sugning ska jag filma lite videos sen får vi se vad dagen erbjuder.Likes

Comments

På kvällskvisten har jag redigerat videorna jag filmade tidigare idag. Sen har jag gjort lite magövningar för att få en fastare mage nu när jag går ner.

Nu sitter jag och mamma bänkade framför tv och ser på let´s dance som började ikväll. Sen blir de sängen och gossip girl. För jag börjar bli trött efter min dag med fix. 

Likes

Comments

Denna make up look kommer som tutorial på onsdag!!​Bas: Diorskin star 010, M.A.C studio fix nw22, L'oréal true match concealer 1 ivory, Anastasia beverly hills contour kit i färgerna vanilla, The Balm bahama mama, Make up store blush Sea shell, Make up store wonder powder Sinai.

Ögonbryn: Anastasia beverly hills dip brow pomade dark brown.

Ögon: Jaclyn Hill favorite palette, Make Up Store microshadow muffin & endless, Isadora inliner kajal 56 blonde, L'oréal false lash telescopic mascara.

Läppar: NYX butter gloss tiramisu.

Likes

Comments

Var och hämtade ut ett paket på stan idag och passade på och gå in i lite butiker då. Skulle hyra film på hemmakväll men filmerna jag skulle ha fanns inte inne så de blev inga filmer då. Sen var jag in på önskehuset som är en inredningsbutik och det är rena himmelriket där inne. Fastnade för jätte mycket saker där inne, men fick lite inspo med mig hem därifrån.

Vad var de i paketet jag hämtade ut? De var 5st NYX butter gloss i vår färger.


Likes

Comments

Morron på er där ute. Idag var jag super trött för jag hade svårt att sova igår. Så vakna för ca 30 min sen å känner mig helt död. 

Vad ska jag hitta på idag då? Jag har massa saker att fixa både att hämta ut paket och fixa till min youtube kanal. Alltså att filma videos idag får se hur många jag hinner med under helgen och vilka de blir.

Nä nu ska jag ta och fixa mig frukost för jag är hungrig. 


Likes

Comments

​På kvällskvisten har jag inte gjort något speciellt. Pratade lite i telen med min BFF och druckit te med mamma. 

Har även suttit och skrivit upp vilka videos jag ska filma så blir det lättare när man ska filma. Men kom med förslag på vad ni vill se. "Er vilja är min lag"

​Nu ska jag ta och se lite gossip girl och sen sova för imorgon är de en ny dag med nya möjligheter.

Likes

Comments

Kom hem för en halv timme sen från friskis de var super skönt att träna men man kände av sin träningsvärk från gången innan. Men de är ju en riktigt härlig känsla.

Just nu håller jag på med mat för är vrål hungrig efter träningen fast jag stoppa i mig 2 frukt efter. Efter maten ska jag hoppa in i duschen för att bli fräsch.

Vår sminkningen jag lade upp här om dagen den filmade jag så den kommer upp imorgon åt er. 


Likes

Comments