Header

Hur ser de ut när jag filmar? Jo de får ni se på bilden här under :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Kom hem för en halvtimme sen arter att ha vart på friskis det blev inge gym utan ett danspass istället och det var super härligt. Det var ett tag sen jag körde danspass på friskis men det satt i iallafall. Har nyss tagit en dusch så nu väntar jag på att håret ska torka och medans det gör de så tänkte jag laga mat de blir kyckling och nått. Sen när håret är tort så tänkte jag fixa mig och antagligen spela in en video eller två. Likes

Comments

Morron på er jag ska börja min lördag med ett gympass på friskis för nu var det ett tag sen man var där och jag vill bara komma igång nu efter återhämtningen av alla eksem. 

Då dem var så infekterade att mitt immunförsvar har varit i botten. Men nu efter alla behandlingar på börjats så har allt läkt dem är inte infekterade och rinner nå mer och de har bara gått 4 dagar sen jag på börja behandlingen och det återstår lite mer än 3 veckor kvar av behandlingen. Men på tisdag ska jag börja trappa ner från varje dag till varannan så de ska bli riktigt skönt. Det som är viktigt när man har eksem och behandlas är att bara för eksemen försvinner så ska man inte sluta med alla smörjor, för då kommer dem tillbaks. För jag vill inte ha de tillbaka speciellt när man fått helt ny hud som är baby len. Det var inte meningen att detta inlägg skulle bli om mina eksem men nu fick ni lite info om dem. Men nu ska jag ta å fixa mig för gymet så hörs vi senare med en dagens.


Likes

Comments

​Idag har jag hållt på att filma 2st till video för att ha å lägga ut till er. En av dem är en TAG och den andra är en januari favoriter. En kommer upp på söndag den andra nästa vecka. Tänkte även om jag skulle ta och filma en smink tutorial imorgon. Ni kan väl komentera vad ni vill se för sminkning så vet jag vad jag ska filma. 

Likes

Comments


Bas: Diorskin star 010, M.A.C studio fix nw22, L'oréal true match concealer 1 ivory, Anastasia beverly hills contour kit i färgerna sand & banana, The Balm bahama mama​, Make up store blush Sea shell, Make up store wonder powder Sinai.

Ögonbryn: Anastasia beverly hills brow wiz dark brown.

Ögon: Make Up Store microshadow muffin, Jaclyn hill favorites palettes​, Isadora inliner kajal 56 blonde, L'oréal false lash telescopic mascara​.

Läppar: Make Up Store lipliner fairytale dream.​

Likes

Comments

God morgon på er idag ska jag på ett möte halv tolv om min framtid lite så hoppas de går bra. Det är om jag får läsa till barnskötare i en annan kommun då min kommun inte har den utbildningen. Så jag hoppas detta går bra. Vad ska jag mer göra idag då? de vet jag faktiskt inte riktigt utan jag tar de som det kommer. Ska alldeles strax börja fixa mig lite men klev nyss ut ur duschen.

Nackdelen med att ha eksem i hårbotten är att när man behandlas för de och man smörjer in hårbotten med kortison är att varje morgon måste man tvätta ur de. Och så ska de vara i en vecka sen varannan dag sen blir det iallafall en gång i veckan man ska ta de. Men behandlingen har funkat jag är inte sårig och de vettskar inte heller.

Hur går de för mig och balsammetoden? Jo det går riktigt bra jag har märkt en stor skillnad på hur håret var innan och nu nästan en månad efter jag började. Mitt hår är glansigt och livligt inte frissigt och livlös. Jag är verkligen jätte glad att jag började med detta. Och mitt hår blir inte flottigt på bara en dag de är underbart.


Likes

Comments

Filmade en video för två timmar sedan och nu har jag redigerat klart han men den blev inte som jag ville för allt gick i mot mig men men vad gör de. Bättre lycka nästa gång men kommer lägga ut den ändå.


Likes

Comments

​Nu var det ett bra tag sen jag skrev men har vart i fjällen en vecka och sen när jag kom hem så har jag haft så fullt upp med mina eksem. Men det har inte hänt så mycket annat faktiskt utan det har vart väldigt lugnt. Jag tänkte om jag skulle ta och filma en video där jag tänkte göra en first impression​ med min nya pallet från morphe brushes jaclyn hill för den kom i måndags å jag har inte hunnit lekt med den än. Jag är riktigt förväntansfull över den. Likes

Comments

Idag blir det även lite jobb så slutar 17 idag. Igår när jag jobbade så hade jag öppning och idag har jag stängning.

När jag slutar idag så ska jag göra lite mat sen börja packa inför skiweek för jag åker på söndag. Vet inte riktigt vad man behöver packa med sig dit men de märks de jag vet är att jag kommer ha alldeles för mycket med mig.


Likes

Comments