Header

Alltså herre gu vad filmen va bra har aldrig skrattat så mycket på en bio någon gång, den var helt underbar. Det är en lite 40+ humor på filmen men ja tror dem flesta som ser den kommer gilla den. Jag ska nog gå på den en gång till fast med mamma för hon kommer älska den. Filmen på minner lite om heartbreak hotel i humor väg å lite i stuket å men den är å rolig. Så nu tycker jag att ni ska gå iväg å se den ta med mamma eller bästa kompis å få era magmuskler lite starkare av allt skratt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och min brukare ska gå på bio halv sju idag och vi ska se Medicinen det är en film av Colin Nutley. Jag hoppas den är lika bra som hans andra filmer han gjord. När man kollar vilka som är med i filmen så är de bra skådespelare med. Har ett väldigt bra jobb kan man säga som får gå på bio å se bra filmer å få betalt.


Likes

Comments

Maila vip@rabble.se med namn + antal personer för att anmäla er till VIP- mingel i Stockholm den 10 oktober. Mer info nedanför!!

I samarbete med Rabble

Likes

Comments

Idag har jag bara min bas då jag kände att håret å glasögonen gjorde sitt och jag känner mig extra glowy idag och ville inte ta bort den fokusen med massa ögonskuggor.
Bas: L'oréal True Match N3 creamy beige, Clinique blended face powder and brush 04 transparency, HM.A.C pro longwear concealer nw 20, Anastasia beverly hills contour kit i färgerna banana & fawn, kicks baked blusher honeymoon, NYX illuminator IBB04 ritualistic.

Ögonbryn: Anastasia beverly hills dipbrow pomade dark brown.

Ögon: Inget

Läppar: Victoria Secret candy baby

Likes

Comments

Det finns väldigt många olika puder och vad dem gör. Du har compact puder, mineral puder, löst puder och puder som är heltäckande som en foundation å många mer puder. Jag använder två olika puder som jag varierar mellan när jag inte vill ha foundation så då är de pudret i samma nyans som min hud. Sen när jag har foundation så använder jag ett puder som är transparent för den passar till vilken hudfärg som helst vilket jag tycker är bra för man skiftar väldigt mycket i hudfärg under ett helt år.

Likes

Comments

Hade Ewwe här på förmiddagen och sminkade henne lite å detta blev resultatet.


Bas: Lumene tripple stay matt makeup i färgen 3 perfect beige. Oriflame studio artist loose powder. H&M concealer 12 white sand. H&M make me blush i färgen 18 sweet rose. Hm blush i färgen bronze.

Ögonbryn: Viva la diva eyebrow trio

Ögon: några färger ut min 88 palett, Wet and wild xxl mascara.

läppar: Kubiss läppstift och glans från hm.

Likes

Comments

Här kommer min första video den är inte perfekt men är ny börjare. Åå glöm inte att prenumerera på min youtube kanal.


Likes

Comments

Har spelat in min första video å jag blev rättså nöjd med den men tänker lägga ut den åt er för ingen är perfekt.

Likes

Comments

Tiden har gått så fort idag är de 1 månad sen jag körde igång med bloggen å de har blivit några olika sminkningar, jag har tagit ut mina favoriter månaden som gått å de blev 10st. Jag hoppas ni hänger med mig på min resa som make up bloggare å får olika idéer till hur ni kan sminka er och även lite tips på olika saker. Jag tycker verkligen de är super roligt att göra detta å det är ni läsare som gör mig motiverad att göra detta för utan er hade jag inte fortsatt <3 till er. Som jag sagt tidigare säg gärna till vad ni vill se för något make som olika tips eller om jag ska recensera någon produkt. För som sagt jag gör det för er.Likes

Comments

Här är dem mascarorna jag har hunnit testat och jag gillar varenda en av dem för dem är bra på olika sätt för varje har sin egenskap. Ska jag välja en av dem som en favorit så är de Loreal paris false lash wings intenza den fånga med varje liten frans å täcker dem till max.

Maybelline New York The Falsies Volum' Express Mascara - Black / Max Factor Masterpiece Max High Volume & Definition Mascara - Bl / Maybelline New York The Rocket Volum' Express Mascara - Brown / Max Factor Masterpiece Volume & Definition Mascara - Black / Bro / Maybelline New York The Falsies Volum' Express Mascara Black Dra / Maybelline New York The Colossal Volum' Express Cat Eyes Mascara / L'Oréal Paris False Lash Wings Mascara Intenza

Likes

Comments