Header

Det var över 1 vecka sen jag skrev något men de är lite som hänt den senaste veckan. Det är så att jag har blivit påkörd av en bil och haft väldigt ont så har inte haft fokus på att blogga eller göra video till Youtube. Därför kom de ingen video i fredags när de skulle ha kommit en. Men förhoppningsvis så är jag på banan igen nu med allt.

Men glöm inte att kolla in min senaste video som kom i tisdags.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dagen började med jobb och sen vart det ett gympass på 1,5 tim. Det vart bara ett styrkepass där jag tränade hela kroppen. Ska strax iväg till maxi och handla lite och hämta ut ett paket. Sen blir de att göra kväll.

Likes

Comments

Det har vart 2 full späckade dagar samt att man vart super trött. Igår skulle jag ha tränat men var för trött så struntade i de. Får se om jag tar mig iväg till träningen idag eller om de blir imorgon.

Idag lunchade jag med mamma på äteriet, de var så super god mat där.

Likes

Comments

Träningen igår gick väldigt bra, de var så skönt att bara svettas ut allt ur kroppen. Spelade även in 2 videor & redigerade båda igår så dem kommer upp på tuben fram över. Kvällen spenderade jag med mamma vi var och åt thaimat och hyrde film. Vi hyrde 3 filmer men jag såg bara 1 innan jag gick hem till mig för att göra kväll. Den jag hann att se var Nerve. Den var riktigt bra hade allt en film ska ha. När jag kom hem så gjorde jag kväll och tog i cocosolja i hela håret och sov med.

Idag händer de inte så roliga saker för mig utan ska tvätta 13-16. Ska väl ha lite spa-dag här hemma för mamma kommer över för jag ska färga hennes hår, tänkte att hon skulle få färga mina fransar och bryn. Sen blir det att ha lite ansiktsmaskar och ta ett långt varmt skumbad.

Likes

Comments

God morgon på er, idag vaknade man upp till att solen lyser in i hela lägenheten. Man blir så mycket gladare när solen kommer fram ute.

Nu sitter jag i soffan med morgonkaffet och laddar batterierna inför mitt träningspass idag. Men sitter även och planerar vilka videor jag ska spela in idag. Har man ledig helg så måste man passa på att spela in flera videor så de finns på lager :P Om ni har någon video ni vill se får ni gärna kommentera, så kan jag försöka spela in den.

Hörde även av mig till mor min och frågade om hon ville äta thaimat på jin thai idag. Hoppas hon vill för är så sjukt sugen på thai idag. Nu i ca 2 veckor har jag ätit lite onyttigt och skippat konditionspasset när jag vart och tränat. Så har känt att man typ har gått upp i vikt men när jag ställde mig på vågen så hade jag gått ner iaf. Snacka om att jag vart chockad, tydligen så hjälper de bara att styrketräna.

Likes

Comments

Igår vart det ingen uppdatering då jag hade fullt upp hela dagen verkligen. Jobbade först tränade sen, även mamma kom förbi och vi lagade mat och jag städade.

Idag har dagen också verkligen flugit förbi inte hunnit gjort så mycket. Jobbade först sen städade jag mina sminklådor och gjorde fint i dem. Kom precis upp ur ett varmt bad de var så himmelskt skönt att bara ligga där och koppla av. Nu ska jag ta och smörja in kroppen i cocosolja för att jag är som ett sandpapper. Just cocosolja är det ända som hjälper mig när jag är extrem torr på kroppen, lika med håret.

Likes

Comments

Igår jobbade jag hela dagen och sen var jag bara till gymmet och tränade. Med jobbet så var vi och fikade på kupolen och de var riktigt gott. Gymmet gick bra men inte de bästa jag presterat men men. Sen gick och la mig tidigt igår då jag varit så trött i flera dagar nu.

Idag är de jobb först sen tvättstuga 19-22 det är ingen rolig tid att tvätta precis, men de måste göras.

Likes

Comments