Jag myser på här borta i värmen, idag var det 24 grader som sitt Max och det är verkligen så underbart. Idag är det exakt 2 månader kvar tills jag lämnar allt detta, 60 dagar!! Jag är så förväntansfull och glad men samtidigt ledsen och förvirrad, haha. Men jag ser verkligen framemot min och Ebbas resemånad och sedan såklart att få krama om alla där hemma. (Men längtar mest till min egna säng!!) Hoppas ni haft en bra start på veckan, puss.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • USA
  • 245 readers

Likes

Comments

Dessa 6 goingar kom en snöig dag den 7 januari. Efter många om och men ska ska jag säga så kom vi till Charlottesville.

Vi var på en basketmatch, visade runt på campus, lagade mat tillsammans, drack vin, shoppade och bara mös på.

Sedan efter 4 dagar i Charlottesville så tog vi flyget till Miami!! Verkligen så behövligt med en semester utan några måsten och bara ta det lugnt. Vi partajade ganska lagom mycket och bara strosade runt och tog i kapp lost time. Verkligen så mysigt att få träffa dom och bara se dom framför sig istället för i mobilen. Bara synd att Nybbe inte kunde komma, men hon var verkligen med i mina tankar hela tiden och får träffa henne igenom om ca 100 dagar!!

Likes

Comments

I måndags så snöade det vilket gjorde att skolan blev försenad en timme. Men snön smältes bort under dagen så det blev varmt och skönt igen.

Sedan igår så fick jag hjälp av båda barnen, killen fixade men köttet och tjejen med potatisen och grönsakerna. Så kul när de vill hjälpa till.

Idag är det lill-lördag vilket betyder att barnen får lite godis, bästa dagen på veckan enligt dom.

  • USA
  • 312 readers

Likes

Comments

Lite till och från, från ca jul till att mina kompisar och jag åkte till Miami så har jag haft världens bästa gäst i mitt hus. Sophie har tyvärr varit i en Rematch men nu hittat en ny bra familj. Men under tiden hon var i rematch så sov hon hos mig. Vi har verkligen haft det super mysigt. Mycket kaffe drickande, skitsnack och bara härliga film kvällar. Lite tomt här nu i mitt hus men såå glad att hon har hittat en vettig familj. Vi ses snart!!

(Dock bara den här bilden har jag på oss tillsammans)

Likes

Comments

Redan nu har våren tittat fram här i Charlottesville! Lukten, solen och det gröna gräset har börjat komma, såå härligt!

  • USA
  • 343 readers

Likes

Comments

Nyår kändes som en hemlängtan laddad högtid så jag bestämde mig för att åka ner till Ebba på nyår vilket var ett sånt otroligt bra beslut. Hennes familj från Sverige var och hälsade på så var otroligt roligt och trevligt att få träffa dem. Vi hade verkligen bara en mys helg med spa, svensk mat, kort spel, en utgång, shopping och bara mys,

Min och Ebbas trogna försök för att få till en bra nyårs bild som vi kunde lägga upp på instagram. Gick inte nå vidare.

Likes

Comments

På julaftons morgonen den 24 så kollade jag såklart på Kalle Anka med mina värd barn. Jag hade inga julkänslor alls men kändes som om man måste följa några traditioner i alla fall.

Sedan på eftermiddagen så kom Sophie över och vi bakade pepparkakor, lussebullar och gjorde ett litet mini julbord. En del av min värd pappas familj var på besök så det kändes som vi hade ett litet familjejulbord vilket var skönt och bra sätt att dämpa hemlängtan på.


Sedan på juldagen så på morgen öppnade vi alla presenter så som de gör här i America. Jag fick otroligt fina presenter och är så tacksam för allt jag fick. Sedan gör inte amerikanerna så mycket mer så jag myste mest runt hela dagen.

Likes

Comments

Jag har gått och väntat på mormor och morfars brev så länge nu och fick det idag! Det gav mig verkligen en sån stor motivations kick! Jag har verkligen världens bästa morföräldrar, älskar och saknar er super mycket!

  • 411 readers

Likes

Comments

Denna måndag kommer nog vara den jobbigast och tråkigaste måndagen på hela detta år. Det spöregnar ute (kommer förmodligen bli översvämningar) och min pojke kommer få tandställning idag. Båda är ledig från skolan idag pga. högtid så just nu spelar dom sällskapsspel på Ipaden och sedan kommer vi nog sätta på en rulle. Hoppas ni har en bättre måndag. Puss

I lördags så var det bara jag och lilltjejen så vi slog våra kreativa huvuden tillsammans och gjorde ett litet fe-hus och vi kommer fortsätta detta projekt och göra en liten fe-stad.

  • 422 readers

Likes

Comments

Nu var det mer än en månad sedan jag skrev någonting här.. Jag har känt mig stressad de senaste två månaderna men känns som allting har lagt sig lite nu. Ville bara säga att jag mår bra och att mina brudar nyss var här och det var verkligen hur mysigt som helst! Vi var här i Charlottesville ett par dagar och sedan åkte vi till Miami ett par dar och hade det kul. Nu är det 75 dagar kvar tills mitt år är slut och 68 dagar tills den nya Au Pairen kommer!! Jag kommer droppa inlägg lite nu och då om vad som har hänt medan jag var borta. Ha det gött.

Likes

Comments