View tracker

Den sista upptäckten vi gjorde i New York var att vi åkte upp i Top of the rock och kollade på utsikten. Jag har ju redan varit där uppe en gång men det var kul att se det en gång till då det är så mäktigt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

På torsdagen när vi var i NYC så var det thanksgiving och där med en thanksgiving parad som macy´s höll i. Det var omöjligt att se någonting för det var så fruktansvärt mycket folk... Vi såg dock alla figurer som var uppe i luften. Men sen fick jag lite panik och ville bara gå där ifrån för det var för mycket folk för min smak. Så på sista bilden ser ni hur packat och tjockt det var med människor.

Likes

Comments

View tracker

En av dagarna i New York så hade vi tänkt att åka förbi frihetsgudinnan men det började regna och blåsa så vi nöjde oss med att kolla på avstånd.

Min "lille" bror har ju blivit så vuxen nu så jag känner mig som en lillasyster till båda min bröder nu.

Likes

Comments

Vi började vår första heldag i NY med att gå en morgon promenad i Central Park vilken var helt underbart!

Avslutade med en frukost innan vi gick tillbaka till hotellet och gjorde oss iordning för att gå ut på stan.

Väl på stan så gick vi in på lite butiker men vi besökte även rockefellar center och även time square

Likes

Comments

I måndags bilade vi upp till NJ för att gå på ett shopping center där och spenderade även måndags-tisdags natten där. Sedan i tisdags så åkte vi till det hotellet vi är på nu och käkade lite smått och gott innan vi gick och åt middag på hotellets resturang. Mataffären vi var på såg ut som Ica så kändes som hemma.

Likes

Comments

Här har det varit tomt ett tag. Det har varit så mycket som har hänt den senaste veckan så jag har varit så stressad så jag har inte prioriterad att blogg något. Just nu befinner jag mig i NY med min familj! Så sjukt det var att se dem på flygplasten i Lördags när jag hämtade upp dem. Det känns fortfarande overkligt men är så lyckofyllt. Bästa Ebba kom även i torsdags och åkte hem i söndags. Så underbart att få rå-om henne i fyra dagar och fylla upp energin till 100%.

Det som även har hänt är att i fredags så backade jag in bilen i en stolpe så jag gjorde en ganska bra buckla på bilen..... Men det var första gången jag någonsin har gjort sönder något på en bil så någon gång måste vara den första. Sedan har vi även firat Thanksgiving med min värdfamilj, min familj och Ebba så otroligt mysigt och kul att få testa på maten. Sedan har det varit mycket jobb som har stått på schemat den senaste veckan. Nu ska jag ta vara på allting här och de kommer dyka upp lite inlägg här och där från NY. KRAM på er!

Likes

Comments

Lite behind the scene bilder från Chicago, haha...

Likes

Comments

Det var så otroligt roligt att få fira det här! Eftersom vi bor ganska på landet här så har vi inte så många grannar så vi gick inte och knackade dörr. Vi åkte istället till campus och gick runt till alla studenter som har ett evenemang och delar ut massor av godis!

Tjejen var en sjöjungfru.

Killen var någon slags mumie varelse.

Det fick så otroligt mycket godis att de kommer aldrig kunna äta upp allting. Tur jag kan hjälpa till.

Sedan efter vi hade gått och samlat in super mycket godis så gick vi till ett event som min värdmamma hostade och åt middag och socialiserade oss. Tjejen fick både en kaninballong och en tatuering!

Likes

Comments

En annan stor turist plats man bör besöka i Chicago är Navy Pier. Otroligt mysigt och lugn plats. Man såg den otroligt fina skylin som Chicago har och även en glimt av vatten. Detta var även vårt sista stopp för resan och var verkligen världens bästa slut på denna trip. Så otroligt glad att jag fick dela det men Ebba och träffa henne, så jobbigt att vara ifrån och utan henne så länge.

Likes

Comments

Mina värdbarn har tjatat i veckor att de vill åka och spela minigolf, för varje gång vi åker till killens fotbolls träningar så åker vi förbi ett ställe. Så förra fredagen när de var lediga så åkte vi och slog 18hål. Det var så länge sedan jag spelade så har glömt bort att det är så mysigt och kul att göra en sån simpel sak.

Likes

Comments