Jag älskar verkligen söndagarna här borta. Det är min enda hel lediga dag på hela veckan så det är så skönt och bara dega runt. Dock har jag mina fotbollsmatcher på söndagar men det tycker jag är så otroligt roligt så gör inte så mycket. Vi förlorade matchen idag vilket vi verkligen inte förtjänade, men så är det.. Jag har annars bara degat hela dagen och insett att oktober månad är snart slut! Det betyder att det snart är november och mina föräldrar och min lille bror kommer! Jag saknar dom hur mycket som helst så ser framemot detta sååååååååååååååå mycket! Nu ska jag fortsätta att mysa på och bara längta till alla saker som händer inom kort!

Självklart har jag pippi-strumporna på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var det första dagen som det var hyfsat kalt på morgonen. Det var ca 2 grader när jag vaknade så fick lov att klä på mig lite extra för morgonpromenaden. Hösten har tagit fart här med och det är så otroligt mysigt och fint väder ute!

Som vanligt ställer rådjuren upp på bild.

  • USA
  • 100 readers

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva i detta inlägg. Allting har verkligen gått så fruktansvärt fort och jag nu alltså börjat räkna ner? Jag har bara 6månader kvar här i staterna?! Det är på ett sätt skönt att man nu ser något slut på allting, men samtidigt så har jag så många saker kvar jag vill göra och vet inte om jag kommer hinna, haha.

Men nästa vecka så bär det iväg till Chicago vilket är helt overkligt. Det har alltid varit en stad jag velat åka till pga. att jag har kompisar som uppvuxen i närheten och har alltid var ett dröm resmål. Sedan efter det är det bara en månad kvar tills min familj kommer! Så mycket roligt att se framemot!

Likes

Comments

På lördagen så hade vi spa och manikyr inbokat. Så vi åkte till spat och gjorde manikyr, det slutade med att vi spenderade 5h på spat och bara mös på. Det var det absolut lyxigaste spat jag någonsin har sett. Det var jätte fint och det hade verkligen tänkt till när det gjort och inrett. T.ex. I omklädningsrummen så fanns det allt, tandborstar, locktänger, rakhyvel, deodorant osv. Man blev verkligen så bortskämd när man var där. 10/10

Detta var utsikten när man låg i sängarna!

Vi käkade även otroligt goda burgare! Sedan på kvällen denna dag så åkte vi till Ebbas kompisar och hade lite förfest och sedan åkte vi in till en club som var stor och otroligt fin. Dock slutade denna kväll lite sämre, jag fick magsjuka och spenderade hela söndagsmorgonen på toaletten och åkte hem tidigare från Ebba så jag skulle få en lång natt. Jag är så otroligt tacksam för hela denna helgen och den kunde verkligen inte har varit bättre! Jag är så otroligt lyckligt lottad som fått träffa Ebba och hon ger en så otroligt mycket energi och glädje. Bästa Ebba!

Likes

Comments

Jag har verkligen haft en av det absolut bästa helgerna i hela mitt liv. Det hela började med att jag bilade ner till Ebba vilket gick super bra. Sedan när jag kom till henne så började vi se en Johan Falk film, men jag kom inte ihåg någonting alls ifrån den för vi snackade så mycket. Vi hade inte träffats på 2 månader så vi hade ett och annat att säga och prata om.

På fredagen så började vi dagen med promenad och sedan stod shopping på schemat. Vi tog oss igenom två gallerior och även ikea! Gud vad jag har saknat gravad lax och köttbullar. Sedan på kvällen så skulle vi åka på ett spökhus, men slutade med att vi mötte upp två "personer" och sedan åkte till ett Amerikanskt party. Denna kväll var den absolut roligaste kvällen jag har haft!

Likes

Comments

Dagarna här borta går så otroligt fort. Det är redan onsdag och det betyder att imorgon är det torsdag. Torsdagen jag kommer köra ner till Ebba! Jag bubblar och skuttar av glädje och längtar tills jag kommer ner dit. Det är 4h körtid dit ner så blir några podcast att lyssna på och försöka underhålla mig själv. Jag uppdaterar efter helgen med alla roliga saker som vi har gjort. Jag tänkte nu ta tag i att börja redigera ihop alla GoPro klipp som jag tagit på senaste tiden så de kommer upp i dagarna. Ha det så bra mina älsklingar! 

Likes

Comments

I fredags så gjorde jag laxburgare till middag och det blev mycket uppskattat. Jag var lite skeptisk till det först men det var otroligt gott!

​Sedan vid matbordet så började vi kolla på lite olika trailers för att sedan välja filmen elefant kindom. Så jag gjorde popcorn och cola och myste mig ner i soffan med barnen. 

Likes

Comments

Förra lördagen så hade jag och lill-tjejen bestämt att vi skulle ha en tjejdag. Så vi kollade på en film tillsammans och vi gjorde även iordning oss, dvs. lockade håret och sminkade oss. Det är så mysigt att ha egentid med barnen och uppskattar verkligen det.

Hon har ett magiskt hår så det är så roligt att fixa och trixa med det

Likes

Comments

Jag jobbar på och har det helt underbart här. Jag har massor av saker att nu se framemot och bara längtar. Men jag har hunnit klippa håret lite kortare. Jag har tyvärr ingen bra förebild men det kanske blev ca 1dm kortare.

Sedan fick jag världens gulligaste omedvetna sak i Fredags. Lill-tjejen hade haft Franska och hon hade ritat en bild på hennes familj och jag var med på bilden! Absolut världens gulligaste unge, så otroligt lyckligt lottad!

Likes

Comments

Kolla vad sött och fint det är med ljuset över mitt hus! Nu när det är mörkt när jag kliver upp och mörkt när jag går och lägger mig ute så är det så fint att ha dessa lampor på. Längtar så mycket till vintern just nu, det är verkligen den bästa tiden på året! Det är 100 dagar till Julafton och jag är så taggad :D

Likes

Comments