Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello, nu sitter jag på bussen och tittar fundersamt ut mot fönstret, känner mig lite smått elak som åker till jobbet istället för att åka till Naturhistoriska. Skulle nämligen göra det idag med Amanda men så ringde de från jobbet och frågade ifall jag kunde ta Angelikas pass då hon är sjuk. Vi hörs måste nämligen gå av nu.

Likes

Comments

God morgon, åt precis frukost och nu så ligger jag i sängen och chillar. Ska snart borsta gaddarna och göra mig i ordning. Efter det ska ska jag bege mig till skolan och det är i princip det jag kommer ha för mig idag, najs dag.

Likes

Comments

Hej, så här ser jag ut idag, all glammed up. Denna eftermiddag har bestått av tårar och en förtvivlad Nathali, som inte förstår sig på procenträkningar. Så fort mattelektionen började kände jag hur det började vridas i magen och sedan när jag väl slog upp matteboken så började jag bli tårögd. När vi väl slutade ja då jävlar brast jag ut i tårar, så här blir jag när jag inte förstår mig på saker och ting.

Ett försök till dagens outfit som gick åt pipan.

Likes

Comments

11/4 21016
Veckan började med en lång morgonpromenad med Milou, detta var oerhört uppfriskande och skönt.

12/4 2016
Denna tisdag började inte så värst bra, jag höll ett tal om Näcken vilket i sin tur resulterade i ett misslyckande. Dock så vände denna dag och det misslyckande talet blev ett minne blott. När den sista lektionen avrundades så begav jag mig till ringen med Amanda. Sedan så mötte jag upp Emma.

13/4 2016
Los gatos älskar mig. Mys häng i solen.

14/4 2016
Lunch och en stressad Nathali. I torsdags bokade vi hotell, äntligen så fick vi det gjort. Skönt!

Likes

Comments

Precis som rubriken lyder är dessa plagg perfect for spring, dock så borde jag nog berätta att det var oerhört smärtsamt att göra detta collage då man knappt har råd med det billigaste plagget, haha. När nästa lön rullar in så ska en och annan sak införskaffas!

Likes

Comments

Tja, nu tänker jag bege mig till skolan.
See u later!

Likes

Comments


Hej!
Dagen började med en allt för onödig lektion på en timme som lika gärna kunde ha spenderats i min säng.
Elin och Erica ville inte spendera studiepasset i skolan så vi bestämde oss för att luncha på Starbucks på vägen dit så filosoferade vi om glädje samt dess innebörd. Vilket fick mig att gräva djupare i ämnet, är det möjligt att ens kunna känna något så pass starkt som glädje och när vet man att det är glädje och inte lycka?

Aja slut prat om detta och låt oss gå vidare, jag valde i alla fall en äckliga Caesar sallad som ej höll måttet till skillnad från min soya latte. Sedan begav vi oss till skolan och jag lärde mig ett och annat om stress, en väldigt skön psykologi lektion, det må jag säga. Den ända lektionen som kvarstod var spanska, av ren idioti valde jag att lämna skolan istället för att gå till spanskan. Då min kära vän Amanda skulle gå hem och jag kände inte för att befinna i skolan själv.

Vi prövade dem nya glassorterna och detta resulterade i att vi fick en ny vision, vi tänker nämligen smaka en ny glassort varje vecka. Najs.

I skrivande stund håller jag på att göra iordning mig, ska nämligen ta en lång promenad med Milou.

Likes

Comments

Hej, i nuläget sitter jag och Emma ute på kajen. Emma är dock fullt upptagen med att redigera några bilder som jag tog på henne tidigare idag.
En snabb summering av dagen är att den har varit utöver det vanliga. En oerhört skön dag som i stora drag har spenderats utomhus.
Vi ska snart be ge oss hem och kolla på ex on the beach.
Hörs imorgon!

Likes

Comments