Hejsan igen. Satt precis och kollade min mail och såg att jag hade fått mail från stället jag sökt sommarjobb hos, och gissa vad?? JAG FICK SOMMARJOBBET!!!

Detta gjorde mig så sjukt glad då jag verkligen behöver detta. Jag ska alltså jobba från mitten av juli tills början av augusti. Känns kul men ändå väldigt jobbigt, det är ett stort ansvar, jag menar det här med att komma i tid, inte skippa dagar som känns jobbiga osv. Är väl ganska bra på att följa tider, men har svårt att komma upp på morgonen. Vissa dagar vaknar jag och orkar inte ens kliva upp ur sängen för jag e så psykiskt utmattad och helt omtumlad. Men då är det bara att kliva upp, påbörja dagen med ett leende och tänka "de här klarar jag".

Har inte så mycket mer att säga nu tror jag.

Jo juste, imorgon ska jag till stallet och mysa med favoriten Indy. Bjuder även på två bilder till ikväll.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla glada! Eftersom detta är mitt första inlägg så tänkte jag att ni kanske vill veta lite om mig, hur jag är som person osv.

Jag är alltså en glad & positiv tjej som oftast lever life med min bästa kompis Wilma och min pojkvän Jonas. Men även jag har mina svackor vissa dagar, då jag inte alltid mår så bra, men jag kämpar på som alla andra.

Jag bor på ett LSS-boende som jag flyttade till hösten 2015, detta boende ligger i en liten by som kallas Ramnäs. För er som inte vet så har jag drag inom autismspektrumtillstånd, & därav bor jag på detta boendet.

Jag kan ju lika gärna berätta allt för er när jag ändå håller på. När jag var liten så var jag världens kolikbarn, & skrek när jag inte fick som jag ville. Mamma tog mig då till barn&ungdomspsykiatrin och där påbörjades min utredning, tror jag va fyra elr nått. Men fick inte min diagnos förrän jag fyllt 6 år och började då med mediciner direkt när jag skulle börja förskoleklassen. Jag har haft en väldigt komplicerad uppväxt, inte fått den hjälp jag behövt i skolan, det var inte förräns i mitten av sjätte klass som jag fick en personlig assistent att ha med i skolan som gav mig extra hjälp. En storebror som var missbrukare från 12 års åldern till 20 års åldern. Så många av mina svackor har berott på honom, jag har alltid fått gått och oroat mig när han försvunnit, fått förbereda mig flera gånger på ett samtal om att dom hittat honom död i någons lägenhet osv.

Nog snack om sån där skit. Som ni ser på bilderna nedanför har jag ett intresse för hästar, och det intresset tog jag tag i när jag flyttade hit då mamma och pappa aldrig riktigt haft råd att jag ska börja rida så tog jag upp det med min dåvarande kontaktperson Fredrik, som hjälpte mig att hitta rätt stall och rätt häst för mig och dom betalar tillochmed för ridlektion en gång i veckan. Jag började rida en Tinker som heter Indy, men nu rider jag fjordingen Thor. Så nu brukar det skifta mellan gångerna jag rider vilken häst jag vill rida. Indy är ett 13 årigt sto som är väldigt lat och slö, perfekt för mig som för 2 år sen aldrig hade suttit upp på en häst. Thor är en 14 årig hingst som det är lite mer drag i som jag älskar att arbeta med. Han kräver någon med lite mer tålamod på ryggen och det behöver jag träna på så han hjälper mig verkligen. I början red jag för Sanna Lindahl och ibland hennes mamma Mia, men nu har jag min nya kontaktperson som ridlärare. Brukar även följa med henne hem till hennes stall och pyssla lite där. Det är skönt att byta miljö ibland och komma iväg till andra ställen.


Jaja nu vet ni lite om mig och hur jag lever, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll eller nått.

Likes

Comments