Sitter i skolan & äter frulle och dricker kaffe, hehe. Inte orkat blogga, för känner att influensan sitter i fortfarande 😞
Men bjuder på 2 sköna låtar!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

softar med emil,felicia,adnan, väntar på 2 andra, sen ska softa och vi stannar här inatt! kom från cornelia idag, har spenderat 3 dagar hos cornelia, saknar henne redan, men har haft 3 underbara dagar med henne! ska softa vidare nu, puss heart

Likes

Comments

Precis gjort v mig, kör på ljusa kläder idag!

Likes

Comments


godmorgon, vaknade 8 idag, ska möta upp massa folk så ska vi dra till ishallen! kul när man samlas alla och softar, och dessutom att man kommer närmare varandra wink har så satans ont i magen, men skit i det jag lever! 
nu ska jag fortsätta göra v mig! puss heart


 


Likes

Comments

Fortfarande i chock.. Vi alla saknar dig hjärtat! Tänker på dig hela tiden.. 💗Likes

Comments

Godmorgon, Elin sov hos mig inatt, första natten på länge jag inte sover ensam, vi kollade på film innan vi somnade och skicka massa fula bilder till Linus haha. ! Vi vaknade för en stund sen och jag började ringa massa samtal, jävla skånetrafiken..
Ska träffa josse snart så får se vad vi hittar på!👌Likes

Comments

Varför hände detta dig? 1 timme innan du gick från festen satt jag i ditt knä & pussade dig, och vi hade skit roligt! Jag sa till dig att vi måste ses flera gånger och du sa ja med världens leende.. Du sprang mot tåget och påvägen dit blev du och lukas påkörda..
Du försvann, du är borta, föralltid. Kan fortfarande inte fatta det, är fortfarande i chock och är så ledsen. Varför just du? Varför?
Jag fick iallafall vara i din närhet för en sista gång, och det glömmer jag aldrig.
& Lukas, hoppas allt är okej, och att du blir bra snart!
Var på platsen igår och tände ljus, och satte en bild på när du var liten, saknaden är stor.
Vila i frid älskade Sebastian Wojgienica ❤Likes

Comments

Sitter på bussen Påväg till skolan. Är riktigt trött, så vet inte var jag ska ta vägen, menmen.. Sista dagen i skolan idag sen är det lov! Ska dra & shoppa med pappa efter skolan.
gjorde naglar igår också dessutom, slänger in en bild! 😃
Glad alla hjärtans dag! ❤

Likes

Comments

faaaceboook funkar nu! eller aa.. kan bara skriva med dom jag är vän med segt ändå, eftersom jag skulle sälja saker till några och nu kan jag inte svara dom angel lagom sur tjej här!
ska snart lägga mig och kolla film tänkte jag, tänker inte sova förens felix svarar mig och slutar sura på mig.. 
ska spendera lovet hos honom också om han inte ångrat sig dock.. :( 
typiskt killar, blir sura för allt! och ja, detta är inte min dag så förlåt för mina hat inlägg haha... 
lyssnar på deppmusik, hjälper alltid mig hehe! laugh 


Likes

Comments

jag hatar facebook! 

ja jag hatar facebook mer än allt annat justnu. Först kan jag inte använda mitt konto så fick fixa en jävla massa, sen kunde jag inte skicka vänförfrågningar, sen nu är jag blockad från att skicka meddelande! liksom, hallå? 
och inte bara det, fått reda på att folk snackar så mycket skit sen tofflar dom mig, dra åt helvete. 
aja ska inte dampa mer nu. Försov mig imorse men stack till skolan, pluggade och hämtade min skoldator, sen tog jag bussen ner till stan och träffa julia, jennifer, sara, sen mötte jag lilla markus också, och anton. Tog bussen hem halv 6 och käkade lite och nu sitter jag här och har mejlat facebook typ sådär 100 gånger? 


 

Likes

Comments