Header

Förlåt för dålig uppdatering igår, jag han inte blogga. Jag och Kita gick till stan igen och va på Motalas Stadsfestival eller nått sånt. Men jag han iallafall inte blogga, ledsen för det men det kommer bli bättre:)
Nu ska jag fortsätta fixa lite grejer eftersom jag ska till en kompis idag och vi ska fira henne osv. Hoppas att ni har en bra lördag❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, idag vart det inte så mycket uppdatering för jag var typ ute hela dagen. Jag och Kita gick till stan sen och det var tydligen nån festival här i Motala med karuseller osv.

Vi åkte en karusell och jag trodde seriöst att jag skulle dö. Man satt typ i korgar som snurrade runt och jag höll nästan på och spy när vi gjorde massa "bakåtvolter". Iallafall när vi sitter i den där och den börjar snurra så tappar jag både in mobil och plånbok i korgen, så mina grejer flyger runt och jag trodde de skulle ramla ut från korgen. Som tur vad hände inte det. Men ja, efter vi hade varit på stan ett tag så gick vi till Rusta som ligger typ på andra sidan av staden. Vi gick dit och köpte lite presenter åt en kompis som fyller år snart. Men efter Rusta så gick vi hem till mig och lyssnade på lite musik och så.:)

Nu ska jag fortsätta skriva på wattpad och dricka lite te.

Likes

Comments

God morgon på er

Idag vaknade jag klockan 12. Jag vill vakna tidigare men jag har haft såna sömnproblem på senaste tiden så jag somnar ganska sent. Iallafall när jag hade vaknat duschade jag, åt mat och lite sånt. Sen frågade Kita om jag ville hänga med till stan och jag sa såklart ja. Jag vet inte om jag ska köpa något men vi får väl se, jag bukar alltid hitta något. Oftast något jag inte behöver. Ja, men nu ska jag nog fixa mig lite och sen gå in mot stan.

Likes

Comments

Nu har jag sett Ant-Man på bio, den var mycket bättre än var jag trodde och jag är faktiskt glad över att jag hängde med. På en skala från 1-10 så får den här filmen faktisk en 8.

Men under halva filmen typ så kom jag tänka på hur konstigt Ant-Man låter så svenska, Myr-Mannen.

"Oroa dig inte för Myr-Mannen är här!

Hah, nog om Myr- Mannen nu. När vi kom hem från bion så var klockan runt 11 och då gick jag ut med min hund Sigge. Vi gick en liten sväng sen när vi kom hem gick jag in på Wattpad, och för er som inte vet vad det är så är det en app där du kan skriva dina egna romaner, fan-fictions, ja vad som helst helt enkelt.

Men iallafall jag gick in där och fortsatte på min fan-fiction om trummisen från bandet 5 seconds of summer.

Och det skulle göra mig jätte glad om ni gick in och kollade in den, jag heter NathaliePripp

Godnatt på er:)

Likes

Comments

​Nu är jag mer i något som heter "veckansblogg" 

Om du vill vara med så finns den på http://nouw.com/missleijon

Så klicka på länken om du vill vara med och delta.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på ett fik i Vadstena och dricker chialatte. Jag älskar chialatte. Jag tror att jag gillar det så mycket för att det smakar som "jul" och jag gillar julen...det låter säker skit knäppt men jag vet inte hur jag ska förklara, hur som helst..
Snart så ska nått band börja spela, vi kommer antagligen lyssna på det och sen åka tillbaka till Motala, för senare sen så ska jag och min släkt på bio. Ant-Man tror jag filmer hette. Jag vill egentligen inte se den men jag måste göra nått med mitt liv så då bestämde jag mig för att hänga med på bion.
Ha en bra onsdag kväll :)

Likes

Comments

Nu ska jag ta tag i det här med bloggandet. Jag tycker det är kul men jag har aldrig tid, men nu lovar jag er att det kommer komma mer inlägg (oftast på kvällen). Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om än. Jag hade tänkt att på kvällen skriver jag lite om min dag med några bilder och så.. Men vi får se jag kanske kommer på nått. Det var bara det jag ville säga. 


Likes

Comments