Hej på er! Idag är det tisdag och jag har vart ledig från skolan. Är nämligen alltid ledig på tisdagar då det är så mitt skolschema är upplagt. Vilket är väldigt skönt. Det gör att jag inte tycker måndagar är lika jobbiga längre, då jag kan se fram emot en ledig dag dagen därpå.

Jag började min lediga dag med att gå upp kl 09.00 gjorde en god frukost (som för övrigt är min favoritmåltid!!) som jag åt samtidigt som jag hängde tvätt. Att tvätta är som terapi för mig. Jag brukar sätta på hög musik samtidigt. Efter det tog jag på mig träningskläderna och körde ett pass hemma innan jag gick till min kompis Alice. Sen har jag bara tagit det lugnt.

Hoppas ni haft en bra dag, kram!

Likes

Comments

Hej vänner! Sitter just nu i sängen och kollar på film. Njuter av helgen och att få vara ledig helt enkelt. Skolan har ju som sagt börjat igen vilket betyder att man snart har massor av uppgifter som ska göras och prov som ska skrivas. Kanske inte det roligaste som finns, men det som gör att jag ändå ser det positivt är att jag endast har vårterminen framför mig sen tar jag studenten!!! Tänk er, då har man gått 13 år av sitt liv i skolan. Det är ganska sjukt.

Förutom att jag nu börjat skolan igen efter ett härligt lov så jobbar jag också på Nilson shoes, Ecco och din sko i Kungsbacka. Så sjukt nöjd och glad över att få möjligheten att jobba där, helt fantastiskt sköna kollegor och allmänt trevliga kunder. Jag personligen tycker det är så skönt att ha ett jobb utöver skolan då man inte kommer speciellt långt med studiebidraget.. framförallt nu under sista terminen i 3:an när man ska lägga pengar på hur mycket som helst inför studenten, balen, resor osv.

Nu ska jag återgå till min film som förövrigt heter ”Safe Haven”. Så sjukt bra, sett om den typ tusen gånger. Recommend, recommend!!

Ha en fin helg, kram på er.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg och mitt första inlägg!! Jag har under den senaste tiden funderat över att starta en blogg och efter många om och men tänkte jag ”varför inte?”.

Mitt namn är Nathalie Nielsen och jag är 18 år gammal. Jag bor i Väröbacka som ligger utanför den mysiga lilla sommarstaden Varberg.

Just nu går jag mitt tredje och sista år på gymnasiet, vilket betyder att jag endast har en termin kvar och sen tar jag studenten!! Så himla taggad! När jag inte går i skolan umgås jag men vänner och pojkvän samt tränar och jobbar.

På min blogg kommer jag dela med mig av allt och lite till, men kommer för det mesta rikta in mig på mode och fotografi då det är ett stort intresse för mig.

Jag hoppas att just du vill följa med mig och ta del utav mina tankar och mitt liv här på bloggen, kram!

Likes

Comments