jobbade ju 4 nätter, sen en kväll och nu 2 dagar med delade turer, idag är den sista av dom för denna veckan, imorgon är jag ledig och sen har jag jobbhelg.

Förövrigt pillat och lagt om nytt matschema för Chloe eftersom hon handmatas och ska äta mer mat på färre måltider nu. Har glömt hur styrigt detta är. Hon kom ganska oväntat och nu när jag jobbar så mycket så blir de ibland svårt och få det gå ihop, så passar på att sätta min bror i arbete under sommaren.

Ikväll när jag kommer hem ska jag försöka plocka lite smått och diska upp, städningen har ju verkligen hamnat efter och man mår inte superbra när det är kaos hemma.. för att storstäda imorgon, och tvätta, "dejten" kommer också och sover över, förhoppningsvist blir det lite black ops spel på det. Gillar inte black ops förutom zombies.

Annars då? Mår bra, är väldigt trött men det vänder väll :) nu ska jag återvända till jobbet :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ouf, vakna vid 2 och får byta turer lite så jobbar natt igen, är så sjukligt trött. Annars då? Sover och jobbar känns det som. Testade förövrigt den nya playsuiten jag fick hem för typ lite dagar sen, älskar den. Ska hoppa in i en dusch och fixa lite för att sticka hem till päronen en sväng.
Hoppas eran midsommar har varit bra 🌸

Bilden är jättedålig. Köpte också en kebabtallrik, för orkar inte ställa mig och laga mat i denna lidande värmen.

Likes

Comments

Andra natten av 3, sen blir det dags med dagsturer/ kvälls enbart. Är sjukligt trött just nu, är alltid trött haha.. Har inte allt för mycket att berätta om, inte gjort så mycket de senaste dagarna, ha dock en överraskning att visa inom några veckor 😍😍

Ska fortsätta glo på tv, går av 07, sen ska jag sova lite förhoppningsvist, sen går jag på 19-07 imorgon, och söndag en heldag, så jag firar nog midsommar halvt på jobbet.

Bästa leksaken man kan ge till Cliff är antingen kartonger, eller påsar från hemmakväll.

Likes

Comments

Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket speciellt, duschade katten eftersom han fäller för 55, kollat gossip girl och ätit popcorn, och städat. Snart ska jag sova.
Måste igentligen tvätta för det blir sjukt mycket tvätt direkt. På tisdag kommer fömodligen killen jag dejtar hit och på onsdag ska jag ha Amigo hemma och på torsdag kväll står natt på schemat, sen blir det jobb varje dag tills någon dag då jag har ledigt.
Förövrigt har jag kommit på lite jag ska göra i sommar och saker att spendera pengarna på ;)

Likes

Comments

Har inte gjort allt för mycket det senaste dagarna. I fredags iallafall så hade min bror sin avslutning, han går ut 6an och han var så fin. Efteråt åkte jag och mamma hem en stund och tog det lugnt, med lite kaffe och prat innan resten av familjen kom hem. Åkte med pappa och lillebror och handlade innan de körde hem mig. Städade lite och duschade för att sedan jobba ett kvällspass. Kom hem och lagade mat. Spela en stund sen stensomnade. Idag har jag inte gjort allt för mycket faktiskt.

Likes

Comments

Ett tag sen jag bloggade nu, men livet rullar på.
Har inte så mycket att blogga om heller, inte gjort så mycket speciellt. Lite dejtande, lite spelande, lite jobb. Strax är det dags för ett nattpass på jobbet, är faktiskt ganska trött. Så har duschat lite, och fixat lite hemma. Råkades visst spela sen jag vaknade, men de är inte så ofta det händer längre. Mitt sommarschema rullar igång redan den 26e, är ändå ganska taggad :) tror jag har ett par lediga dagar nu framöver iallafall.

Ska försöka blogga lite mer så hörs snart!

Likes

Comments

Vakna runt ... 7? Duscha, tog på mig, drack kaffe jaaaa den morgonrutinen. Mötte mamma kvart i 9 för att klippas klockan 9. Valde faktiskt ganska kort, alltså bra gjort ändå men är inte van, så tar nog tid och vänja sig. Men allt är iallafall jämnt nu, får tänka sig att de bara är hår och växer ju otroligtvist ut igen. Sen käka vi på donken sen gick jag hem och däckade ettag i sängen med katten, mysigt. Vaknade och sminkade mig och gick hem till päronen på middag, handlade innan också. Fick skjuss hem av pappa på kvällen för de spöregna.
Imorgon jobbar jag kväll, så ska nog hinna städas lite innan 😏

Likes

Comments

Ganska slut efter jobbveckan, men har snart haft 2 lediga dagar imellan, imorgon med. Har haft trevligt sällskap, det var fint. Annars har jag varit på stan med mamma idag, ätit pizza och gått runt på stan, ska klippa av mig burret tidigt imorgon, därför jag ska försöka sova snart.

Tog en milkshake med mig själv / katten glor

Likes

Comments

Jobbade natt till måndagen, igår och idag tar jag sista. På lördag har jag en heldag (från 07-21.30) på andra jobbet och söndag, har så bara ett par timmar på mig att vända tillbaka dygnet, så ska inte sova alls när ja kommer hem från natten imorgon.
Annars då? Har sett klart hela skins (har bara ca 3 avsnitt kvar) ätit bullar och sovit, det är så livet ser ut på ett ungefär. Puss

Likes

Comments