Köpte hem 2 nya plagg och rensa ut 7 påsar ur garderoben, skönt att få tummen ur det. Pappa har även fixat mina gardiner, så nu har jag det med! Imorgon ska jag tvätta halva dagen iallafall. Sen får vi se vad som händer. Ska försöka blogga så mycket jag kan :) Har ju btw fått förlängt sommarschema! Sen ska jag ju satsa på att plugga med :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har faktiskt inte så mycket att blogga om när jag bara jobbar, denna sommaren vart mycket jobb, men de är så värt när man trivs. Trött är man dock..
Jobbade en kortare morgontur idag, skönt. Sen rensa jag kylskåpet när jag kom hem och lite annat. Sen somnade jag en stund och tänkte faktiskt sätta mig och spela lite, det var längesen jag ens satte mig och spela en kväll.

Jacob kommer hela helgen och saknar han väldigt mycket.
Imorgon är jag ledig och då ska jag tvätta och hitta på något roligare, ibland är de skönt och bara vara hemma med sina katter man är borta från ganska mycket och fixa en del.

Hööörs

Likes

Comments

Senaste dagarna har jag fortsatt dejta med jacob, vi var på bio i måndags och såg planet of the apes. Skitbra verkligen. Han åkte hem tidigt på tisdag och det var tråkigt, och jag jobbade och sen dess har jag jobbat och nu ska jag snart sova för ska jobba imorgon tidigt morgonpass + delad tur. Suger ju lite.

Sen kommer Jacob hit framemot kvällen :)

Likes

Comments

Jobbade morgonpasset och gick hem direkt, familjen kom sedan för lite kaffe. Sedan somnade jag en kort stund, vakna och åt pizza med lillebror och nu diskar jag. Sjukt vad trött jag är.
Skulle igentligen bytt gardiner idag men tror de är
Lite sent och jobbar hela dagen imorgon :(

Likes

Comments

Igår mådde jag illa tills idag med huvudvärk, vet inte varför, men det gick över senare under dagen så handlade med pappa lite. Lillebror kom hit sen och vi lagade mat, sen har jag städat. Imorgon jobbar jag tidigt så måste upp vid 5.. så ska snart försöka sova.

Likes

Comments

Överlevde gårnatten trots 6 h sömn typ. Ögonen sved nästintill hela natten, och hade lätt dött om jag blundade.
Nog med det skulle jag gå ut med hunden (hundvakt sen tisdags) hos päronen för de va iväg. Mata katterna, lite annat. Sen skulle jag äntligen få sömn. Trodde jag, vaknade 4,5-5(?) timmar senare för de sanerar eller något över, förjävligt låter de. Gick upp, diskade och drack kaffe sen åkte jag med pappa och handlade lite. Städade (fattar fortfarande inte hur ja orkade städa ca 1,5 timma...) sen duschade sen hem till päronen för moster och kusin va där 😍 fick med de hem en stund för kattungegos/kattgos och titta hur jag bodde. Nu sitter jag på jobbet, hoppas ändå jag överlever denna natt ska sola och städa lite imorgon innan jag går och lägger mig sen hoppas ja på att sova ut, eller bara vila. Jacob kommer tidigt och får fan sova med mig.

Jag behöver sömn.

Kusin och Chloe // Amigo hos föräldrarna

Likes

Comments

Igår vart de en kortare morgontur, så skönt. Sen har jag bytt ut till nätter denna veckan. Så jobbar 2 nätter sen är ledig i helgen.

Är hundvakt hos päronen både idag och imorgon, och även har katterna hos mig, får gå imellan.
Chloe har börjat använda lådan smått och börjat vräka i mousse mat, väger även över ett halvt kilo, nu ligger hon inte i låda med sin mamma längre utan är överallt och ingenstans. Cliff pussar antingen på henne eller knuffar omkull henne.

Ska städa idag också och hinna sola. Skulle även behöva sova och vara vaken hela natten.

Likes

Comments