Tog bilen till Stockholm jag och Pontus där vi spendera en natt hos mina släktingar, moster och kusiner och kim :) flyget mot Norrland/Norrbotten (Kallax) gick på morgonen och vi var tvungna att åka skapligt för att slippa rusningstrafik

Först när vi kom fram till Norrland sprang vi runt i gallerior för att fördriva tiden, lite köpte jag. Sen skjutsa Pontus styv-bror hem oss till Pontus pappa och Sofia, lite lite längre bort. Där har vi spenderat alla resterandes dagar!

Vi hann med en tripp till Finland i lördags jag, Pontus och Erik. Inget märkvärdigt ändå, bara spontant, men lite kul ändå :) Så efter 4 dagar där / nästan 5 med roliga saker där så åkte vi hem med flyget sent på kvällen igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Haft de bra nu sista tiden, köpt ett ps4, jobbat osv, var ute igår med tjejerna de var fint, nu dygnar jag.... Inför ett morgonpass. Kan verkligen inte somna.

Likes

Comments

Känns som jag bara har jobbat de senaste dagarna, så har inte så mycket att skriva om.. Imorgon jobbar jag kväll såå skönt, sen tar jag 3 dagars ledigt! Behövligt!
Tänkte spela en stund innan läggdags men blev sjukt trött av att bara tänka, så vet inte, struggle.

Likes

Comments

Dagarna har bestått av jobb, pokemon, mys med pontus och kärlek till djuren. Idag har jag varit ledig riktigt skönt faktiskt, sov hos pontus sen drog jag och pappa en sväng ner mot stan. Senare på kvällen gick jag och pontus på bio och såg tarzan, sjukt bra! Ska spela lite nu, är trött och ska jobba morgon imorgon :(

Likes

Comments

Sov hos pontus inatt, drog hem innan jobbet och började jobba kvart i 3, slutade halv 10 och drog hem. Inte gjort mycket alls. Fick precis börja om mitt pokemon också eftersom mitt förra konto bara buggar hela tiden, fungerar ca en halvtimma om dagen och blir bara frustrerad :( iallafall så har jag en tvätt inne nu..... Ja klockan 2 på natten men när har man tiden för de annars. Jobbar likadant imorgon. Får se om jag och nea lyckas ut på en runda snart! Godnatt i förväg :)

Förresten så fyllde min hund 2 hela år igår!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Efter en ledig vecka börjar jag jobba imorgon igen, hade inte sagt nej till en vecka till! Veckan har bestått av mycket spel, katteungemys och lite annat roligt!

Likes

Comments

Jobbade helgen, nu är jag ledig ettag så skönt! Har städat och styrt, pontus har sovit här också! Funderar på att sätta mig och spela och slänga i en tvätt! Seg dag idag förövrigt, förga håret vore ju också något

Likes

Comments

Jobbade som sagt imorse, slutade halv 12 gick hem och sedan åkte jag pappa, lillebror och pontus till linköping. Vi kollade på flygvapens museet i många timmar innan vi åkte och käka och tog en snabbis förbi ikea och ikanohuset, så mycket hann jag inte handla men alltid kul och komma iväg och göra lite annat :) har två dagars ledighet nu, skönt! Så ska ner på stan med linnea imorgon!

Likes

Comments

Idag har jag inte gjort något speciellt, vakna upp hos pontus, gick hem fixa lite sen jobba mellan 12-21.30, nu kan hag inte heller sova och ska jobba redan halv 7.... Dock en kort dag, sen blir de att åka till Linköping! :D

Bild sen midsommar / en bild på min fina franseska

Likes

Comments