Ni vet när något händer som liksom får en att känna en sån hemsk känsla i magen. De är fan de värsta jag vet!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå! 

Jag är tillbaka efter ytterligare en långpaus! i know im bad at this,men jag lovar att jag ska bli bättre för nu har jag prata med världens bästa Evelina och hon ska hjälpa mig med en header. Den jag har nu är så standard och tråkig och jag får mindre lust att blogga när det inte ser så bra ut haha. Så vad har hänt i era liv? Jag har själv börjat sista året på gymnasiet vilket känns riktigt sjukt! Känns som jag nyss började ettan och snart tar jag studenten haha ! Jag har börjat fundera på vad jag skulle vilja göra efter studenten men de får jag berätta om i ett inlägg lite längre fram. Just nu ser mina veckor alla likadana ut,skola måndag,tisdag och praktik onsdag,torsdag och fredag. Jag har praktik på PK-nails som ligger i PK-huset ett jätte fint litet ställe inuti en frisör salong. Jag trivs verkligen där och hon som jobbar där är väldigt snäll och pratglad! Precis vad jag hade hoppats på eftersom jag själv är ganska pratglad haha Så om ni har vägarna förbi och är sugna på att få underbara naglar tycker jag verkligen att ni ska komma dit och fixa dom hos Patricia. Men aja som sagt så kommer Evelina fixa förhoppningsvis fixa en header till mig vilket kommer göra att jag blir mer taggad på att skriva. Men nu ska jag ta en promenad för att försöka lindra min typ innan mens mensvärk haha. hoppas ni har en fin dag puss ! 

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart kommer hösten hit,inget fan utav det egentligen om man inte räknar med halloween hihi. Om de kanske hade sett ut som på bilderna här i Sverige kanske jag hade varit mer exalterad. Ett måste för mig på hösten är iaf Harry Potter filmerna,blir som besatt av dom när de börjar bli höst. Vad gillar ni mest med hösten? Puss

Likes

Comments

Denna människa är out of this world! Är så otroligt lyckligt lottad som fått se henne live. Vilken show hon bjöd på bästa konserten jag varit på.

Likes

Comments

Hallå! Alltså förlåt men denna bild för den enda jag tog under hela dagen i Liseberg,inte så bra men var upptagen med att åka karuseller vilket var riktigt kul. Åkte nog de mesta fast de var riktigt långa köer på princip allt,sånt man får ta på sånna här ställen. Nu sitter vi iaf i bilen på väg hem från Götet,kommer ta ett bra tag innan vi är hemma men de är mysigt att åka bil på kvällarna. Vincent vann en liten mysälg till mig (tack älskling) som jag får gosa med hela vägen hem!

Imorgon är det ju beyonces konsert som jag,lina o Vincent ska gå på,riktigt taggad på att se henne. Men mer om de imorgon nu ska jag sova lite tror jag är riktigt trött efter att ha varit på Liseberg sedan 10:00 imorse haha. Puss på er!

Likes

Comments

Hörrni tittar ni på någon serie? Själv tittar jag på got och ja de är den bästa serien som existerar. Har försökt tvinga alla här henne att se den men ingen verkar förstå sig på en bra serie ";). Mina favoriter är helt klar Jon,sansa och daenerys,om ni tittar på serien så kommentera gärna vilka era favoriter är! Nu ska jag försöka sova ska upp tidigt imorgon. Puss!

Likes

Comments

Som ni ser på bilden är jag o Vincent ute på Pokémonjakt! Har fastnat lite för de spelet nu så kommer väll gå all in för att hitta så många som möjligt nu i el period haha. Hur många pokemons har ni? ;)

Puss!

Likes

Comments