En sak jag länge funderat på är hur vissa människor kan göra så himla stor skillnad på olika hudfärger.
Jag har fått höra allt ifrån att mörkhyade våldtar tjejer, de begår bara massa brott och visar ingen respekt.
Vilka är det som inte har respekt? De flesta kommer till Sverige för att de inte kan stanna i sitt eget land pga krig osv..
För hur hade vi känt om det blev krig i Sverige, din familj splittras och många dör, du kommer till ett land där du inte kan språket, du kommer kanske helt ensam dit, och allt du får höra och ta emot är skit. Skit om vem du är och vilken hudfärg du har? Det är inte respekt!

Vi är alla människor och bara för att vissa gör fel, begår brott aso behöver vi inte dra alla över samma kant.
Alla gör vi misstag men ta inte det som att det skulle bero på att de är brunare än vi, vafan vi solar ju på sommaren för att bli brun ellerhur? Det enda jag vill komma fram till just nu är att vi inte ska döma varandra pga vilken hudfärg vi har, vi är alla av samma art så sprid istället kärlek.

Ett relativt kort inlägg men ville bara förklara hur jag känner.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej mina små söta hjärtan.
Förlåt att jag inte bloggat på ett tag, mitt mående har gått upp och ner. Mer än så behöver jag nog inte säga.
I vilket fall har jag hunnit med en hel del och mycket har förändrats sen jag bloggade sist.
Min lillebror har tex flyttat hem till min pappa på heltid och jag och min pappa pratar just nu inte så mycket med varandra. Sara var med i Big Brother men har blivit utskickad av två st i huset så nu är hon hemma och igång igen.

Men när Sara kom ut ur huset var inte allt som vanligt, jag läste igenom hennes kommentarer på Instagram, det fanns/finns en '' Supporter grupp'' på Facebook för Big Brother och alla bara tröck ner henne. Jag reagerar starkt på sånt där. För något av det absolut värsta jag vet, det är mobbning. Och det är precis vad det är när man kallar någon annan för ful och vidrig osv osv..
Sen igår var jag och en kompis till Sala för att hälsa på Axel, om ni kommer ihåg han från ett tidigare inlägg.
Då passade jag och Axel på att spela in låten igen och denna gång har Sara sett den och lagt ut den på sin Instagram. Måste tacka för alla fina kommentarer och även tacka fina Sassis som faktiskt delade den för allihopa.

Jag har ett till inlägg pågång som kommer lite senare, antingen ikväll eller imorgon bitti. Lovar att de kommer senast imorgon. Håll utkik för det är något väldigt intressant och omtalat bland många.

 Här är låten lite omgjort, och bli inte rädd mitt hår har inte växt fort jag har löshår och färgat det ;) 

Likes

Comments

Som ni kanske vet kommer det in 6 nya deltagare i BIG BROTHER huset idag. 3 av dom är Ex On The Beach deltagare och en av de tre än fina Sara!
Denna tjej hörni har fått så otroligt mycket onödig hat, när jag och sassa satt och pratade kom vi fram till att det är så himla många dom dömer folk genom tv rutan, vilket är så himla onödigt, bara för att man är någon via tv betyder det inte att det är så man är personligen.
Det jag vill säga är att Sara är en otroligt fin människa som jag tycker mycket om och som är värd det bästa.
Nu tycker jag att alla slår på TV11 och hejar på Sara Bolay!❤️

  • 234 Readers

Likes

Comments

Ja nu kommer det. Det inlägget jag länge tänkt på att skriva: Vad är viktigt för mig? Jo.. Rätt länge nu har jag tänkt på hur jag ska förklara för alla utan allt hat, utan dessa dumma kommentarer om hur äcklig jag är, hur jag ens kan leva med mig själv osv..

Ända sen jag var liten har jag vetat vilken sexuell läggning jag har. Att vara bisexuell. Detta kanske är en liten sak för de flesta men för mig är det ganska stort, jag har berättat för mina närmsta vänner men inte ens för mina förändrar. Jag har hela min uppväxt fram tills ett år sen nekat vem jag egentligen varit. Jag har varit straight punkt slut. Men det har inte varit sanningen, sanningen är att jag är bisexuell, jag tycker om båda könen. Jag har fått höra hur äckligt det är att två tjejer kan tycka om varandra, sexigt när två tjejer kysser varandra men när som är tillsammans är det bara blä.

Idag står jag för den jag är, jag heter Nathalie Warnerfjord, jag är bi och det står jag för. Tjej eller kille, jag ska hitta min kärlek. Jag är trött på att höra, "usch, kolla dom två, jävla bögar, jävla lebbar" vafan. Kärlek är kärlek låt oss älska dom vi vill älska. Jag vill kunna vara den jag är utan att få skit. Fast nu mera, bryr jag mig inte. Låt mig älska den jag älskar, tjej som kille det spelar ingen roll, jag vill kunna gifta mig med vem jag vill, ligga med vem jag vill, ha ett förhållande med vem jag vill.

Stå för den ni är, vilken sexuell läggning ni har osv osv..
Jag kommer iallafall inte döma någon, behandla någon annorlunda eller se ner på någon bara för att den är kär i vem den vill. Hoppas ni känner det samma.

  • 600 Readers

Likes

Comments

Ja.. Då var de det här med dalatrafik. Fy! Jag är så trött på att åka buss, varenda gång man ska med bussen är den antingen försenad så man får sitta och vänta i 40 minuter så kommer man för sent eller så är den för tidig så man missar den och måste vänta på nästa buss och då blir man sen ännu en gång!

Jaja har ju så pass tråkigt just nu som sitter och väntar på en buss som skulle varit här för 10min sen men den är bara i Gustafs (långt här ifrån) så blev ett litet irriterat inlägg men snart kommer ännu ett inlägg, ett inlägg som är väldigt speciellt och väldigt viktigt för mig, så håll utkik!

  • 628 Readers

Likes

Comments

Den 25te var som sagt min födelsedag. 17 år gammal och jag hade ingen aning om vad som planerades bakom min rygg. Hade sett fram emot min födelsedag jätte länge för att jag hade tänkt att ha fest, och bara en allmänt bra dag. Allt var hur bra som helst tills jag får reda på att min bästa vän Julia ligger på sjukhus, vill ni veta mer om det får ni besöka hennes blogg. http://nouw.com/juliiaahh I vilket fall så kände jag att den 25 September är en ren oturs dag. Förra året ramlade nämligen två av mina andra vänner på moped och fick även dom åka in på sjukhus. Kvällen fortsatte och det visade sig att mina vänner planerat en överraskningsfest för mig som aldrig blev av eftersom Julia hamnde på sjukhuset.
Vi hamnade i alla fall på inte bara en utan två olika fester den kvällen och jag hade faktiskt jätte kul! Fick väldigt fina presenter bland annat en Marc Jacobs parfym och sen fick jag ju såklart umgås med helt underbara människor.

Idag var jag även på kupolen och hittade en skitsnygg (tycker jag) vinter jacka som jag köpte. Bild på den finns längre ner.
Just nu ligger jag i sängen och kände att jag inte kan sova så jag skrev väl detta inlägg för att bli lite tröttare kanske, juste! Unga föräldrar säsong 2 har även kommit ut nu på Tv4play som ni kan titta på och det har kommit ut 3 avsnitt än så länge. Säsong 1 har även gått på tv nyss på 7an. Blev väldigt chockad idag då Julia ringer upp mig och säger '' Kolla på Unga Föräldrar! Du är med!'' Haha ja och det var jag, avsnitt 3 är jag med som Amy (Linn och Tomas dotters) gudmor. Dop är bland annat med i det avsnittet. Så missa inte att kolla in det härliga programet! Blev lite längre inlägg än vad jag trodde så ni får helt enkelt stå ut med det.
Nu är det läggdags för Nathalie, så god natt! kommer förmodligen ett nytt blogginlägg imorgon, men denna gång är det en seriös diskussion om något jag tycker är väldigt viktigt, så håll utkik!


Likes

Comments

Tourettes syndrom är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning som visar sig genom upprepande reflexliknande rörelser som tics och läten.

Min vän Axel fick diagnosen Tourettes syndrom när han var 8 år gammal, alltså 11 år sen. "För mig är diagnosen tourettes syndrom inte ett hinder. Jag lever som en helt vanlig person i ett helt vanlig liv, fast ur ett annat perspektiv."

När man har tourettes syndrom så har man svårt med vissa saker. Dvs att man kan ha lässvårigheter, koncentrationssvårigheter, svårt att hantera ilska, känslor, humör och kroppsliga rörelser. Axel har både adhd och tourettes som hans två helt egna diagnoser på den personen som han är. "Det svåraste med min diagnos tourettes syndrom är att jag har ryckningar i kroppen som är väldigt svårt för mig att kunna styra emot." Det är det man kallar för "tics".

Tics kan vara väldigt olika och speciella, Axel har haft flera olika tics under de år som han levt med det. Det kan ha varit allt från att skaka på huvudet upprepande gånger, blinka med ögonen, klappa händerna, knäppa med fingrarna, ljud, m.m..

"Som jag sa tidigare så är tourettes inget hinder för mig personligen. Men det jag ofta kan tycka är väldigt jobbigt är hur andra ser på mig som den person jag är med tics och diagnosen tourettes. Dvs att ifall någon stirrar på mig när jag "tixar", så kan jag oftast tänka "vafan glor du på?!". Men saken är att den personen tittar väll på mig eftersom den inte vet om att jag har tics. Den kanske undrar vad det som jag gör är för något. Jag tittar oftast bara tillbaka och sen går därifrån, beroende på vad det är för situation, man kan säga ifall jag står i en kö på Ica, så går jag inte därifrån. Men annars på stan eller så, då går jag bara ifrån så får personen titta hur mycket den vill."

Det jag vill säga är, döm inte människor i förväg, du har ingen aning om vad personen går igenom, om personen har en diagnos, som tex min vän Axel.
Ser du någon utan ett leende stanna upp och ge den ditt eget. Tänk på hur ni behandlar andra och hur ni själv vill bli behandlade. Nu bjuder jag även på en bild på mig, Julia och min älskade vän Axel.

  • 847 Readers

Likes

Comments

Igår var en utav de bästa dagarna i mitt liv någonsin. I 4,5år har jag väntat på att få se min stora förebild och äntligen, ÄNTLIGEN har den drömmen gått i uppfyllelse! Vi fick till och med plats väldigt långt fram, och det bästa av allt var nog när hon såg mig rakt in i ögonen, då kände jag mig som en äkta fangirl eftersom jag grinade hur mycket som helst ✌🏼️
Idag har vi iallafall gått runt lite på stan i Stockholm och jag har införskaffat mig lite nya grejer som det kanske kommer bild på lite senare, det var även ett bankrån mitt i centrala Stockholm när vi stod där 😱 Nu sitter vi iallafall på tåget hem jag, Ellinor och Joakim men vi har inte kommit längre än till Sala. Håll utkik efter nästa inlägg så hörs vi då! 😘

https://instagram.com/p/29SSWXI2Ip/

Likes

Comments

Nu är det inte många skoldagar kvar, det är mycket jag vill hinna göra klart men jag är så himla trött på skolan.. Nästa vecka på Torsdag så ska jag även till Stockholm och se min största Idol jag någonsin haft. Ingen mindre än Ariana Grande! Och denna helg är långhelg, eftersom vi är lediga torsdag fredag lördag och söndag så det är fullspäckat schema och mycket man vill göra. Nu ska jag kliva på bussen mot Borlänge så jag bloggar nästa gång jag får tillfälle. 😘 Bjuder på en bild på mina två fina vänner Linus och Ellinor vid frukostbordet imorse 😊

Likes

Comments

Två av mina vänner är ju väldigt unga föräldrar, men vet ni? Dom är två av dom bästa föräldrarna jag stött på. Som ni kanske sett tidigare här på bloggen har jag bloggat om den lilla tjejen Amy som är min vän Linns lilla dotter, fast vän och vän.. Linn är mer som en syster så det känns konstigt att kalla henne min vän😅 Och så har vi såklart Nessa, världens härligaste människa och en fantastisk mamma hon också! Tycker ni ska kolla in dessa fina tjejers bloggar och läs om deras liv som unga mammor. Nu är det dags för mig att sova, nationella prov och grillat väntas imorgon. Nästa blogg inlägg kommer nog inom kort. Puss och Kram och godnatt så länge! 😘

👇🏼👇🏼 Här är deras bloggar 👇🏼👇🏼

Likes

Comments