Bästa sättet att liva upp en grå måndag, chark och vin.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndagsmorgon spenderas med frukost framför datorn. Håller på att skriva klart ett grupparbete, och eftersom att jag är i Stockholm just nu så får vi ta det via Skype. Men det funkar lika bra det :-)

Likes

Comments

Andra året på Uni inleddes med nollning. Jag och dessa tre stjärnor var faddrar till Team Coachella och vi hade fyra fantastiskt roliga dagar tillsammans med våra nollor och alla andra lagen. Det hela slutade med en finsittning på Sociteten i Varberg där det bjöds på bubbel, två-rätters och massa underhållning. Känns faktiskt sorgligt att det är vårt sista år på Campus nu. Tredje året kommer vi alla vara på olika håll med praktik eller utlandsstudier. Så det gäller att ta tillvara på varenda sekund.

Finn ett fel på bilden ;)

Likes

Comments

Igår åkte jag, Amanda och Michelle hem till Emma för att äta brunch. Amanda hade bakat chokladbollar och gjort goda maränger och så hjälptes vi åt med att steka pannkakor och bacon och massa annat gott. Bra start på lördagen helt enkelt.

Likes

Comments

I tisdags var jag och Theo och testade ett nytt gym som öppnat i Stockholm. Barry's Bootcamp finns över hela världen, och jag kände igen stället från när jag bodde i New York så blev väldigt nyfiken på att testa. Ett pass är 60 minuter och man varvar cardio med fria vikter. Kanske inte låter så jobbigt, men wow vilket galet pass det var! Tisdagar betyder ben/rumpa så vi varvade löpning med ben och rumpövningar. Väldigt intensivt men också väldigt roligt. Får ni chansen så måste ni absolut testa detta koncept.

Likes

Comments