Postad i: Vardag

Wow.. nu har det redan gått ett helt år sen jag officiellt flytta hit till England! Så varför inte fira det med ännu en flytt?? Idag är den officiella flyttdagen för hela familjen här. Mycket har hänt under detta år, upp och ner gångar, massa tårar men även så mycket underbart❤ Längtar att få se va året framför mig har att ge! Ville dela med mig av lite bilder från året här. Dom två första bilderna är från Billericay, parken som vi ofta var med hundarna och High Street med alla små affärerna här i stan/byn!

xx❤

ps.
kommer inte ha Internet på ett litet tag, tills vi får vårt Internet tillbaka. Så hoppas ni har det bra tills dess, puss❤
ds.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Helt sjukt att efter veckor att försöka sälja huset, månader att fixa kontrakt och flytt tid så är det äntligen bara 3 korta dagar kvar till vi flyttar till Brundall!!!
Längtar tills jag och Jack kan utforska Norwich och ge ut CV:n överallt! Är rätt slut i huvudet ikväll, packat 1/4 ungefär av lastbilen, en hel dag imorn att fixa resten!

xx❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Film

Ikväll så såg vi två koreanska filmer, Hope & Tazza: The Hidden Card, två filmer som inte kunde va mer olika
Hope var en rätt tung film.. handlar om en 8årig tjej som blir väldigt brutalt misshandlad och våldtagen av en äldre man. Grät flera gånger, men det var en väldigt bra film! Tro inte att jag tycker det är okej på nått sätt det som hände i filmen, den visade hur det kan va om nått sånt hemskt skulle hända, hur tjejen går från att vara livrädd och inte prata till att kunna leva igen och hur hennes familj försöker göra deras bästa för att bearbeta det som hänt. Verkligen ingen film för dom som är känsliga, men så sevärd för det dom hände i filmen händer tyvärr hela tiden överallt.

Tazza är er åt det komiska/thriller/drama hållet, skrattade massor! Handlar om hustlers som spelar kort (ett speciellt Koreansk kortspel tror jag att det är) hur man kan gå från botten till toppen, sen rasa ner till botten igen. Även om hämnd och lojalitet. Dae-gil som är huvudkaraktären, kommer från en småstad och har sedan han vart ung kunnat hustle sig fram och vinna över vem som helst. Han måste fly till Seoul där han börjar jobba för proffs, när han till slut blir lurad på allt och hamnar i trubbel. Då bestämmer han sig för att lura alla som lurat honom!
Riktig kul film, många intressanta karaktärer och intressant filmat! Så annorlunda jämfört med västerländsk film. Verkligen sevärd för personer som gillar poker tex!

xx❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Idag så fick jag och Jack en liten present av hans mamma! Hon köpte Lego Batman till oss och Lego Marvel till James :D
Vi fick Batman, Deathshot och Harley Quinn, med två fordon till.
Var faktiskt riktigt kul att få sitta och bygga med lego igen, saknar att bara kunna sitta och bygga.. vi kommer definitivt köpa mer i framtiden!

xx ❤

Likes

Comments

Postad i: Bio, Teckning, Vardag

Oj vad jag har vart oaktiv här.. önskar jag hade mer att skriva om men just nu så är det rätt stilla här borta! Flytt datumet har ändrats till den 9-16 september (vi hoppas på det iallafall) och vi har pajat klart allt vi kan för tillfället och ja, det är typ det som hat hänt sen sist. Vi var bara tagit dagarna som dom kommer.

I fredags så såg vi Finding Dory, vart lite spontant när vi va och fixade grejer i Lakeside. Den va så bra, helt underbar :D definitivt värt att se på bio!

Jag har hållit på med en teckning denna vecka, ville göra nått annorlunda än det vanliga så det blev nått av en tatuerings design ish. Är väldigt stolt, den är lite prefekt men jag gillar den :D

xx ❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Fick 2 nya tatueringar idag 😍😍 skulle ha vart 4, men det blev för smärtsamt efter vaden så det blir senare :D är så glad att jag har nya tatueringar❤


Edit: insåg idag att min handled va felstavat :) mött fel helt och hållet och jag tar bort den härifrån för jag skäms

xx ❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Teckning

Efter jag ritade Sirenen så började jag på Harpy (hälften fågel, hälften kvinna) är inte helt klar än, försökt tänka på vad jag ska göra med vingarna och om jag ska lägga till mer detaljer.

Igår så kände jag för att rita nått annat så jag ritade Christine från Fantomen på Operan, men gjorde henne som Fantomen! Historian som jag kom på där var att hon blev aldrig räddad och efter ett tag så dog Fantomen och efter att ha blivit hjärntvättad av honom och inte veta vad hon ska göra utan han så blev hon honom, genom att bränna sitt ansikte och bära hans mask och kläder! Det lät bra i mitt huvud iallafall haha!

xx ❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Vi gick till parken idag, Jack ville leta Pokemon och jag kände att jag ville ut och gå lite. Det va så mycket folk ute, aldrig sett så många människor i parken förut haha! Vi tog så klart Bella & Misty med oss, va så mysigt att gå runt! Hoppas verkligen vi hittar en lila mysig park när vi flyttar!

xx ❤

P.S vi fick ingen bild på Bella, men ni har säkert sätt videon jag delade på Facebook när hon springer i slowmotion haha❤

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Spel

Vi åkte in till Basildon för Jack ville sälja lite grejer och när vi ändå va där så bestämde vi oss för att titta runt lite. Vi gick till Game för att leta efter en expansion till Witcher 3 (eftersom vi båda har spelat klart storyn) och vi hittade special utgåvan där man får Gwent kort med!! Gwent är ett kort spel i Witcher 3, som både jag och Jack älskar! så det va ju bara självklart att vi köpte det!

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Är så taggad, kommer äntligen få tatuera mig igen❤ gått alldeles för lång tid sen sist! kommer gå hem med 4 nya tatueringar, 1 mer än förra gången jag tatuerade mig så det ska bli kul! Vill inte avslöja helt än vilka jag ska göra, men det kommer nog inte komma som en överraskning till folk om vad det är tror jag haha!

xx ❤

Likes

Comments