Hej vänner,

herregud nu har det gått så där lång tid igen sen jag senast uppdaterade bloggen. 6 månader för att vara exakt. Det har ju hänt något otroligt mycket sedan dess. Den största förändringen är att jag har börjat plugga till producent på MI. Vilket är det bästa val jag har gjort, att jag verkligen vågade satsa på det jag vill göra.

Jag tänkte att jag ska börja skriva här igen, för min egen skull. För att jag mår bra av att skriva ner och bearbeta men också för att jag tycker att det är kul. Och jag hoppas att ni också tycker det.

Vi hörs mer framöver, pussen

Likes

Comments

Budapest var verkligen så fint! Kommer lätt åka tillbaka dit. Sista bilden var från hotellrummet, kom dit på kvällen och på sängen stod massa frukt och bubbel som Markus hade ordnat. Så gulligt!

Likes

Comments

Hej vänner!

Lite seg i starten men bättre ska det bli. Jag var ju i Budapest och tänker sjävklart dela med mig lite av den vackra staden men det blir i ett inlägg lite senare.
Jag kom hem förra veckan precis innan helgen där Sverige bjöd på kanonväder. (Hur härligt var inte det?) Jag och Markus var nere och solade vid Rålambshovsparken och bara njöt. Idag står jag dock ute i regnet tillsammans med ett par blöta hundar och spelar in ett program för SVT. Men trots otur med vädret två av tre gånger hittills så är vi glada ändå för allt annat har gått väldigt bra. I höst sänds programmet på SVT så det kommer bli superkul att se sen!
Men det kommer hända saker här på bloggen så stay tuned och glöm inte följa mig på instagram! Pussen 💕

Från photoshooten med härliga @carolinenyfjall av Ellen Waldton (fler bilder kommer som lovat)

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag sitter och äter frukost medan jag försöker planera ihop min sommar efter jobb och nöjen. Det kommer bli en fullspäckad sommar helt klart! Har så himla mycket att se fram emot.

Men hörni vilken dag det var igår, över 30 grader! Fler sånna dagar tack! Jag började dagen med att åka till Pernilla för att gå ner till stranden och sola. Hon hade med sig massor gott och så köpte vi med sushi, helt klart bästa picknick maten! Daniel kom förbi med Sookie och vi spenderade ett par timmar nere vid stranden tills vi åkte hem för att grilla med resten av familjen

En helt kalasbra försmak på sommaren helt enkelt!

Likes

Comments

Hej vänner!

Hur glad blir man inte när det är så här fint väder? Jag blir helt lycklig. Jag får en känsla i hela kroppen av att allting bara kommer lösa sig och att livet är helt fantastiskt haha.

Idag tog jag mitt pick och pack för att åka hem till Åkersberga. Jag bor för det mesta hos min kille på Kungsholmen vilket betyder att jag har ca 90% av min garderob där. Men på söndag bär det av mot Budapest så jag behövde får hem en del för att kunna packa. Ska bli så himla härligt, jag har hört så mycket bra om den staden!

Juste hörni, häromdan hade jag en photo shoot tillsammans med bästa Ellen Waldton och @carolinenyfjall. Kommer lägga ut fotona här så fort dom är redigerade och klara!

Nu ska jag ut och njuta av vädret. Ha en superfin dag i solen! Pussar 💓


Från en tidigare photo shoot tillsammans med Egon Detthoff

Likes

Comments

Hej hörni! Här var det längesen man var och det tänkte jag se till att ändra på. Får ju alltid sån lust för att blogga när sommaren är runt hörnet, men vill ju såklart försöka hänga kvar året om bara att jag tyvärr inte har prioriterat det just nu.
Men jag ger det ett nytt försök även i år och hoppas verkligen att det är sista gången gillt. Ett litet kort och snabbt inlägg för att ni ska veta att den här bloggen håller på att få tillbaka liv. Pussar!

Glöm inte följa mig på instagram @Nathalieveronica

Likes

Comments

- collage created at Polyvore @ n a t h a l i e v e r o n i c a -

CHANEL Rouge Allure Intense Long-Wear Lip Colour (here) , Indie Hipster Round Cat Eye Clear Lens Half Frame Glasses (here), Louis Vuitton Pre-Owned Louis Vuitton Limited Edition Trunks And Bags (here), Givenchy Dahlia Noir L'Eau De Toilette (here), Acne Studios Light Grey Dramatic Mohair Classic Jumper (here) , OPI Washington Collection Nail Varnish - Pale to the Chief (here) , Saint Laurent Monogram Kate Medium Chain Bag (here).

Likes

Comments

En heldag på grönan med bästa gänget! Njuter av min ledighet & imorgon börjar vi vår roadtrip mot västkusten. Hoppas ni har de fint å njuter av vädret! Puss

Likes

Comments

Blev en liten tur till Magasinet i Vaxholm idag. Varsin skärgårdstallrik & ett glas vin på deras teras är inte helt dumt en solig måndag som denna. Hoppas ni har haft en fin dag! Puss

Likes

Comments