Jag lever. Det har varit en intensiv första vecka på frisörskolan men helvete va kul det är. Jag vill hänga där typ hela tiden. Jag va så nervös i onsdags när jag va påväg dit. Ville bara att känslan skulle vara "rätt" när jag väl va där & det kan jag ju lova att den va. Det är så himla kul & spännande. Har redan fått klippa. Lärt mig vad apex, guide & passé är & mycket mer men det är väl främst dessa ord som fastnat i hjärnan. Det är så sjukt, hur mycket jag lärt mig på bara 3 dagar & imorgon kör jag min första klippning på mamma!! Önska mig lycka till haha. Mer om detta blir det snart måste bara återhämta mig nån dag. Är så slut i hjärnan & kroppen haha. Nu tar jag helg! 😀💇🏻

Likes

Comments

Imorgon startar frisörskolan & jag är så taggaaaad! Lite nervös är jag allt. Hoppas jag får sköna klasskamrater. Det är så himla svårt att förstå att dagen med stort D är här. Tänk att jag har tänkt på att bli frisör sen jag gick på gymnasiet(11år sen) & nu är dagen inne. Herreguuuuud!!!💇🏻💇🏻😀

Likes

Comments

Japp då va ännu en helg väck. Varför går tiden så fort nuförtiden, man hinner ju knappt njuta😥. Bröllop för Marcus & Emma i helgen. Så otroligt vackra & ni vet ett sådant par som det bara lyser om. Ett par som sticker ut lite ur mängden det är dem. Ett otroligt roligt bröllop där vi träffa massa bekanta & dansa hela natten lång. Så härligt med kärlek. Tycker det är så fint att få höra allas historier om hur dem träffades osv. All kärlek är så vacker & på olika sätt. Finns nog inget manus på hur man får det att funka, jag tror & känner att det är något individuellt för varje par. Det som har funkat för mig & min man kanske inte funkar för någon annan. Sen vet vi alla grunden(skratta,tillit,respekt osv.). Men jag tror man skapar sitt egna lilla sätt, det har jag & min älskling gjort & hittills är 14år gjorda❤️. En bild från morgonpromenaden.

Likes

Comments

Vilken underbar dag. Vi starta med frukost ute på altan & solade en stund. Sen gick vi en långpromenad i skogen & njöt av den friska luften & efter det, gick vi hem & förberedde lunch eftersom några vänner & mamma skulle komma förbi. Vi åt, bubbla(bada i jazzucin), skratta & hade det lika trevligt som vanligt. Jag mös & pussa på Aicha så mycket jag kunde. Älskade lilla tjej. Finns nog ingen sexmånaders bebis som är så galet glad, lycklig & gullig som henne. Världens finaste lilla tjej. Nu blir det filmmys & imorgon väntar bröllop❤️.

Likes

Comments

Solen kika fram idag & det är riktigt varmt på altan.

Likes

Comments

Vakna upp till spöregn & dystert väder. Är i Uddevalla nu. Har nageltid 14.30 & passade även på att handla kalender,block & lite nödvändiga saker till skolan. Kände mig helt plötsligt liten igen haha. Nu är det prick 1 vecka kvar & jag är sååååå exhalterad.

Likes

Comments