Header

Det är så sjukt vad tiden går fort, kändes som de var igår jag lärde känna dig.
Jag och min kille har snart känt varandra i 1år och jag kan säga att vi har haft de rätt tufft. Då i början av vårt förhållande gick ut på att han skulle flytta till USA i ungefär 7-8 månader för sin hockey karriär. Vilket jag tyckte var svin coolt samtidigt som jag var så sjukt ledsen och tyckte de var jobbigt att han skulle lämna mig. Det var mina 7 värsta månader i mitt liv! Jag skojar inte tänk själv att man nyss ha blivit kär och träffat den "perfekta killen" sen helt plötsligt flyttar han.
Vi gjorde slut där i mellan för de blev för jobbigt, men idag är vi tillsammans igen och han bor nu hemma i Sverige igen. Så sjukt lycklig att vi blev tillsammans igen. Han är en sån grym, underbar pojkvän.
xxx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

10 små kort fakta om mig

- Jag är inte nöjd med hur jag ser ut, men jag börjar mer acceptera mig själv ju äldre jag blir.
- Jag har alltid nagellack på tårna. De är ett måste. (Hatar fötter) därför är de viktigt för mig att vårda mina fötter.
- Jag har haft en foster familj som barn. Som jag var mycket hos på somrarna.
- Jag har gjort mina läppar. (dom är ny fyllda på bilden ifall ni undrar).
- Jag har sjukt lätt för att bli svartsjuk.
- Hatar människor som ljuger, de är bland det värsta jag vet.
- Jag har tre halv systrar, jag är den äldsta.
- Jag är inget fan av frukt, har aldrig gillat de som barn heller.
- Jag har höst och vinterdepression.
- Jag går aldrig utanför dörren utan smink. I så fall om jag ska till affären kan ja ta lite brun utan sol på ansiktet.

Likes

Comments

Igår imorse kom jag hem från Bulgarien. Har nog aldrig haft sådär kul på länge. Hade både mina värsta och även bästa dagar där nere. Vissa dagar mådde man bättre medan andra dagar nästan döende. Haha nej, men har nog aldrig spytt så mycket av alkohol som jag gjorde där nere. Det var helt sjukt. Jag har i alla fall haft en galen resa med världens bästa människor. Jag rekommenderar att åka t Sunny beach än att åka till Rhodos och Magaluf.
Lite bilder från Sunny beach.

Likes

Comments

Jag kan inte beskriva hur galet kul vi har det här i Sunny beach. Rekommenderar verkligen att åka hit. Vi har i alla fall lyckats hålla oss levande än så länge, haha nej men känner mig inte på något sett sjuk. Så de är himla skönt. Man får bara massa gratis dricka här och alla är verkligen hype 24/7. Idag ska vi på skum-party så ser jätte mycket framemot det.
Lite bilder från dagarna vi har varit här.
Puss

Likes

Comments

Bakis? Nää...bara jävligt seg.
Jag och 2 av mina tjejkompisar kom hem runt klockan 1 igår natt. Jag har sån ångest över det, just för att det var vår första ute kväll på Sunny beach. Jag hade sett framemot att festa hela natten lång. Men vi var för fulla och trötta. Anledning till att jag blev så, var nog för att vi dags krökade lite på dagen. Visst hade vi kul ändå igår, vi gick barrunda och slutade med den stora klubben "den glade viking". Ikväll blir de UV-party så man får hoppas att de varar längre. Här ät lite bilder från gårdagen och idag.

Puss o kram!

Likes

Comments

Just nu sitter vi på beachen, solar och badar. Som tur har vi gratis wi-fi här. Ser jätte mycket framemot vår första kväll här. Så håll utkik!
Puss

Likes

Comments

Sitter äntligen på planet nu efter att ha väntat i åratal. Nej, men kan verkligen inte fatta att vi nu är påväg till Bulgarien. Har verkligen längtat efter detta. Jag bara längtar tills vi landar. Det bästa är nog att vi är hela 10 styckena som åker. I början av själva flyget var man lite nervös. Eftersom att jag dels aldrig bruka åka flygplan eller åka utomlands överhuvudtaget. Men just nu sitter jag på planet med wi-fi. Så de är rätt nice. Bloggar mer imorgon när jag får wi-fi.
Puss på er!

Likes

Comments

Har fått många frågor om vart jag har gjort mina fransar och hur mycket jag fick betala för dem. Så tänkte skriva ut det här. Jag gjorde fransarna hemma hos en super trevlig tjej som bor i Huddinge. Hennes Fb sida heter "Lashes by Electra". Blev super nöjd me resultatet. Fick betala 580kr för volym. Hoppas bara de håller nu under veckan jag är i Bulgarien. Vårt plan går inte förs i natt. Så de är lite segt. Men snart så åker man mot värmen;)

Likes

Comments

Igår var jag hemma hos min fina vän Solin. Vi hade det super mysigt. Vi åt en massa vattenmelon och vindruvor på hennes balkong. Sedan åt vi taco till middag. Mums!
Efter middagen tog vi sedan ett glas vitt vin. Jag sov dock inte över hos henne eftersom hon då jobbade på morgonen där på. Solin lånade även ut några kläder till mig som jag definitivt kommer ha på mig i Bulgarien.
Jag hade det iaf super trevligt igår kväll!
Puss på er!

Likes

Comments

Vill bara börja med att säga varför jag inte ha bloggat dom senaste dagarna. Anledningen till att jag inte har bloggat är för att jag bara ha varit hemma. Har varit lite småsjuk så har inte vågat att ta mig ut. Eftersom att jag snart åker utomlands. Kan inte fatta men jag åker nu på måndag. Det ska bli så himla kul!
Igår var jag och några kära vänner på en "penthouse" fest. För ni som inte vet är det en slags takvåning. Jag kan bara säga wow, det var så fint och stort. Det var verkligen en fin utsikt. Ni kan ju tänka er själva tak fest på den 20:de våningen.
Puss så länge!

Likes

Comments