Testade några av de nya glassarna från Magnum. Tyckte båda var goda, till och med kaffeglassen som jag smakade av Eddie. Brukar vanligtvis inte gilla kaffe som dricka, men i godis och glass gör sig smaken bra.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har även lilla jag tagit steget och tagit tag i mitt körkort. Så glad att jag klarat av allt!

Likes

Comments

Städat, diskat och duschat.. Ja nu har jag tid att äta en sen lunch. Vad gör man inte för att skippa det mesta av pluggtiden och skylla på annat.
Får bli en god bananpankaka nu, det är smidigt, god och enkelt som mättar 👍
Likes

Comments

Ut och ta en pw efter mer än en veckas uppehåll från träning, då sjukdom och ohälsa har härjat. Testar nya skorna, som inhandlades för en halv vecka sen. Alltid haft asics, så svårt att tro att dessa kan göra mig besviken.


Likes

Comments

Ny vecka, nya möjligheter.. Sitter nu och har pluggat körkortsteori i snart två timmar. Vill bara klara teoriprovet imorgon så jag äntligen kan lägga körkortet i plånboken och pluggtankarna på skolan istället.
Helgen som varit har jag spenderat med Eddie i Eksjö, Jönköping och igår slutligen Kristianstad. Varför inte hinna med alla ställen liksom 😉
Det har varit en väldigt lugn helg, med mycket mys och att bara ägna oss åt varandra.
Fredagen blev en mysmiddag hemma i Eksjö, där vi båda somnade tidigt i sängen framför tvn. Lördagen bestod av packning till jkpg, i och med att jag skulle flytta hem igen. När vi väl kom till jkpg tog vi oss en fika på condeco. Stans bästa café om jag får säga mitt betyg då! Efter det blev det hem till gammal lägenheten för att packa upp och få lite ordning, innan det skulle packas om igen till Kstad. Lördagskvällen skulle spenderas i biosalongen, men avslutades då jag lyckades somna redan vid halv 11 i soffan hemma. Alltid så trött på kvällarna!! Tycker så synd om Eddie, jag måste ha världens bästa sällskap som bara somnar hela tiden. Söndagsmorgonen ägnades mycket åt att skicka in sista uppsatsen för kursen samt en svänga på A6 center, innan bilen styrdes mot Kstad.
Söndagskvällen blev tacokväll med el clasico på tv, då jag återigen lyckades somna framför tvn. Som tur var Eddie killkompis här och kunde underhålla honom, medan jag låg och snarkade i soffhörnet.
Som sagt en rätt lugn helg, men det kan behövas inför kommande helg då det blir fullt ös med några av mina tjejkompisar som kommer ner till Skåne för att hälsa på.
Likes

Comments

Just nu sitter jag på stolen i köket, framför datorn med ett stort leende på läpparna. För idag har jag gått min sista praktikdag, har noll sjukdomskänsla, i stort sätt skrivit klart IVP utifrån praktiken och det är HELG! Fy fan va dessa fem veckor har varit slit med plugg, jobb, körkort och sjukdom. Blir så glad när jag tänker tillbaka på allt jag har gjort och all de kunskap jag fått.

Jag har varit lite dålig på uppdateringen de senaste dagarna, vilket jag tycker är synd! men tyvärr har jag inte haft någon tid förrän nu. och vad jag skall göra nu är att jag ska sätta på högmusik i hela mammas hus, ta mig en lång dusch och sedan därefter skall jag längta på att tiden skall gå fortare, då jag bara vill ha upp min älskling från skåne. Sjukt att vi inte setts på två veckor, känns som en envighet! Så kvällen kommer spendera med honom här hemma i Eksjö, innan jag tar mitt pick och pack och flyttar hemifrån på nytt igen och tillbaka till läggan i jkpg ;) Men detta med packandet dit tar jag imorgon, för just nu skall jag bara njuta av att absolut inte göra några måsten alls!!
Trevlig helg alla.

Likes

Comments

Första livstecknet på 48 timmar, då jag kunnat få i mig lite mat och njuta av det igen. Annars har min diet under tiden jag varit sjuk varit i flytande form, vilket i stort sätt innehållit vatten eller te-vatten. Usch, hemskt när det är så!
Mår betydligt bättre idag än igår och förrgår. Skönt när det går åt rätt håll. Så nu ska jag njuta av avokado- och äggmackor som förr.
Likes

Comments

I onsdags förra veckan hade jag feber och var dålig. Sedan till helgen kändes det som om det hade gått över, vilket det inte gjort. Igår när jag kom hem låg jag i sängen från 18 tills idag. Feber, dunder förkyld och hostar sönder. Inget roligt när det är sista veckan på praktiken och vi har ett ex antal timmar vi måste göra för att bli godkända.
Borde ha ångest och känna stress.. Men är så pass orkeslös av febern att jag inte orkar tänka längre.. Ligger helt utmattad i sängen forfarande och vet inte om jag kommer orka ta tag i denna dag på något annat sätt.
Slänger iaf in en bild från helgen på mina vänner och mig. Tackar för en trevlig helg, trots sjukdom och elände.


Likes

Comments

Efter lite shopping var vi tvungna att släcka törsten. Mysig dag på stan med sol och dricka.


Likes

Comments