Så härligt! Ligger i sängen med goaste hostan och feber.. Batteriet i termometern är sluted känner att jag har de.. Så jobbigt. Vi ska fira min kusin idag som fyller 24 men känns onödigt att träffa hela släkten när man har sån hosta, är ju rätt otrevligt att sitta och hosta bland massa människor halva dagen och smitta dom.

Just nu så kollar jag på smurfarna, hehe. Men ska nig byta, trodde jag va på humör för smurfarna men icke...


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Helt sjukt att det bara är 3 dagar till julafton.. Har köpt alla klappar och ska slå in de flesta imorgon! December går alltid så fort av någon anledning, jag tycker den borde gå aaaas långsamt eftersom man längtar efter julafton och nyårsafton.

Nya favorit jul-låten.

Likes

Comments

Hittade en film på facebook som fick mig till tårar som polisen har gjort. Jag har alltid sett upp till polisen och aldrig fått en dålig bild av dom (idioter finns i alla yrken, så är det och kommer alltid att vara men de allra flesta). När jag går på stan sent en kväll och ser polisen känner jag mig trygg. När jag kör bil och möter polisen så skärper de allra flesta till sig, för dom flesta är mer rädda för en böter än en skada eller ta någon annans liv. Men denna videon handlar inte om trafiken eller deras jobb ute på kvällarna. Utan om mobbing, något av det värsta som finns. Jag skäms över hur jag betedde mig ibland när jag va "yngre" (gymnasiet). Jag skrattade åt en del, gillade grejer på fb bara för att va dryg och elak, sa sarkastiska grejer som skulle va elaka osv. Vare sig person la märke till det eller inte så är det absolut inte okej.
Denna film är avsedd för barn i årskurs 3 framförallt och i den åldern ser dom flesta upp till polisen och kanske vill bli det när dom är äldre. Tycker det är bra att polisen gör denna film för att visa att det är fan inte okej att mobbas. Mobbning leder till så mycket saker. Missbruk. Självskadebetende. Skev självbild. Självmord.
Tänk att leva med att man varit delaktig till att någon skadar sig eller tar livet av sig. #jagärdinkompis


Likes

Comments

Hade en kalas helg i Örebro nu med fina vänner! På fredagendrog vi in till stan och åt på en kinesisk restaurang och gick sedan på bio, vi såg Interstellar som va sjukt bra! Dock va den lite lång (3 timmar..) så hade rätt ont i röven efter dom timmarna. Sen drog vi hem och sov. På lördagen gick vi på stan och åt sedan på ett jätte gott hak. Sen drog vi hem och gjorde oss redo för att sätta klackarna i taket! Va ett väldigt roligt uteställe (Strömpis), måste säga att schlagergolvet va min favorit eftersom jag älskar att sjunga och det är ju faktiskt roligare att dansa och så om man kan låtarna. Bilder kommer ikväll eller imorgon från hela helgen, har inte orkat lägga in dom än..​ 💤

Likes

Comments

Hoppas hoppas att Lisa vinner idag! 👏 Så jävla bra är hon, och jag kommer rösta! (Röstar aldrig annars). Har längtat som fan till idag, både till att se vem som vinner men även för att One Direction är där! Har en big crush på Niall. Och på Liam 😍

Likes

Comments

Så jävla typiskt, kommer till skolan och tänker att "åh, fy va jobbigt att gå till 15:00..." När vi har lunch vid 12:00 sitter jag kvar i klassrummet en stund och går till käket efter kanske 10, det är helt jävla ap tyst i hela huset, jahopp tänker jag och kollar schemat en extra gång, när men vi gick ju inte alls till 15:00.. 

Aja! Hinner jag ju julstäda lite på mitt rum och ta upp min lilla gran, var den nu ska stå.. Ska shoppa lite nödvändigheter till mig själv nu med, det tycker jag att  jag är värd! har en visning på lördag också, så ska fixa lite med det också. Inte haft det på ett halvår, så ska bli kul med ett party nu!

Likes

Comments

Gud va skönt det känns att det är december!! Synd bara att snön inte kommit än.. Missade även julmarknaden i både jönköping och huskvarna igår :( får se om jag drar på den i eksjö i helgen, så mysigt!

Sitter i skolan nu med intressant föreläsning av läraren om ångest och liknande sjukdomar. Nu ska jag äta macka och dricka varm oboy!

En liten jag!


Likes

Comments

Vart lite partaj ikväll! Dock va jag nykter då jag körde, medan dom andra är krogen nu ligger jag i soffan och tittar på The walking dead, är helt jävla fast i de nu! Ska hämta några sedan och köra hem dom, så jävla snäll är jag 👏

Bild på mig och josen från ikväll 💕


Likes

Comments

Började kolla på The walking dead igår, a really bad idea.. Klockan va liksom 12 mitt i natten när jag startade de, när min telefon började laddas ur så vågade jag inte ens gå upp och hämta laddaren, ska då nämna att jag inte är lättskrämd av film! Jag har kolat lite nu på morgonen och den är helt klart sevärd!


Likes

Comments