Idag har jag legat i solen hela dagen. Sambon är hemma Och är sjuk från jobbet så vi fick umgås lite också. Man får passa på att vara i solen innan det blir kallt.

Nu om dagarna går jag mest runt och väntar på bebis. Jag känner mig väldigt redo. Allting är färdigt. Det tråkiga är att jag har svårt att få dagarna att gå fortare. Jag vill bara ha bebis här med oss.  Vet att det är några veckor kvar är ju beräknad den 24/9 men han får gärna komma lite tidigare.

Till och med gjort ett hörn för skötbädden  tills vidare. Vi har ju som sagt ett rum att vara i tills vi får huset.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Barnmorskebesök idag,gick jätte bra. Hon fick mig att lugna mig för alla orostankar jag har, sf  måttet låg på 34 vilket var bra. Var sedan på kalas hos sambos kusin som fyllde 10 år. Lägger mig nu och kollar på Nya unga mammor.

Likes

Comments

I dag går jag och magen in i vecka 35.
Jag själv tycker tiden går väldigt långsamt. Kan bero på att jag har varit redo för förlossningen väldigt länge. Jag vill träffa våran lilla prins som finns där inne❤

Under dagen idag så var jag och svärmor till sambons farmor och fikade. Sedan försökt fått ordning på vårat rum vi har nu under tiden vi väntar på vårat hus vi ska flytta in i, vi ska ju bo 3 stycken i det rummet när bebis kommer. Hann också åka in till stan och köpa biljetter till en fotbollsmatch som är till veckan.

Likes

Comments

Helgen bestod av att åka upp till Hälsingland för att gå på dop, mina fina vän har fått en dotter som döptes i helgen. Vi passade också på att ta med ett flyttlass  upp till Hälsingland, fick dock inte bära. Var bara tunga grejer 🤰🤰Vi sov hemma hos min mamma och pappa under helgen. Hann också träffa 2 vänner i helgen. Nu på väg ner tillbaka till Sörmland, för jobb och vila inför framtida bebis ❤

Likes

Comments

I måndags fick vi för oss att åka till smultronstället i Söderköping.  En känd glassresturang.  Jag var där med syster och Sambo. Det var första gången jag var där.  En glass kostade kring 100 lappen men var väldigt stora så man orkade inte äta hela glassen. Men gott var det. Värt pengarna tycker jag.

Likes

Comments

I Lördags så skulle vi till svärmor och äta lunch.  Vi har ungefär 2 mil dit. När vi väl hade kommit fram så går jag mot dörren och öppnar " supprise"  får jag höra och så står det några tjejer där i hallen. Jag blev helt förvånad och gick ut och stängde dörren. Blev helt överraskad. Går in igen och  kramar om alla som står där. Min bästa vän stog där, svägerskan , syrran , svärmor och två arbetskompisar. Blev helt chockad att dom var där. Tagit sig väldigt många mil för att fira mig, En "baby shower" blev jag överraskad med. Blev så överraskad att jag skakade.
Fick sjukt fina presenter till bebis. De hade ordnat med roliga lekar och fina tårtor.
Så tacksam att de ville fira mig och bebis framtida ankomst.
Tusen tack 😙

Likes

Comments

Tycker graviditeten har gått/går bra. I början av graviditeten mådde jag lite illa men tyckte de hörde till. Fick snabbt problem med höfterna, svårt att gå i trappor och svårt att gå. Höfterna har bara blivit värre och värre och nu haltar jag.
Nu i vecka 34 så har man känningar och väldigt ont i kroppen och jag känner att jag nu är redo för förlossningen, även fast han ska vara inne en stund till. 

Likes

Comments

Vårat första ultraljud gjorde vi i gravid vecka 9. Då fick vi se bebis för första gången,hjärtat slog så fint. Vi fick sedan göra ett i vecka 13 och sedan rutinultraljud  i vecka 18.
I vecka 18 kan man ju få se könet. Vilket både jag och min sambo ville veta. Tyvär så kunde inte BM se vilket kön det var på bebis. Bebis var lite envis och ville inte viss sitt kön. Det var såklart lite tråkigt . Vi bestämde sedan att vi skulle göra ett privatultraljud för att ta reda på kön.
Bokar på crocusultraljudsklinik i Stockholm, vi fick även se i 3D på crocus.
Vi ska få en Pojke ❤

Likes

Comments

När vi hade fått reda  på att jag var gravid. Så kunde vi inte hålla oss så 2 Dagar efter så berättade vi för sambons familj. 2 Dagar senare åkte vi hem till min familj och berättade . ( Jag gav min pappa en för tidig present, som var en body  som det stog "grand pa  rocks" . Resten fick dom lista ut själva.
Släkten berättade vi över en middag i v13
Sedan lades det ut offentligt i v15

Likes

Comments

Under Januari månad så kände jag inte igen mig själv. Jag hade ont i magen och väldigt ont i mina bröst i flera veckor. Jag brydde mig inte så mycket eftersom jag alltid brukar ha ont lite här och var. Men en dag fick jag för mig att ta ett graviditetstest för att kolla om jag var gravid. Jag kissade på den där stickan och la ifrån mig den och gick där ifrån för att vänta. Går in till badrummet efter en stund och kollar snett på stickan och inbillar mig själv att det står ''inte gravid'' Jag kollar sedan noga och sedan att det står ''gravid +3'' . Förstog såklart vad det innebar. Går snällt in till min sambo som sitter i vardagsrummet. Jag sätter mig bredvid honom och frågar allmänt vad han tittade på. Visar honom stickan och gråter samtidigt. Han dubbelkollar på stickan för att kolla så han såg rätt. hans kommentar blev lite spontan ''läste jag rätt eller'' . Sedan började han också gråta. Såklart blev vi jätte glada båda två när allting fick landa.

Likes

Comments