spotify:user:mickespop:playlist:0tq5PMLu65mPbg5WGXtIOv

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

hej​

Likes

Comments

Likes

Comments

Tänk, snart är det jul och sommaren har bara swischat förbi, nästan. Men jag vet inte om ni tycker som jag gör, för jag ÄLSKAR julen bokstavligen! Gör ni också det?

Julen är så mörk och mysig och man får pynta och dekorera alla väggar och hörn med glitter och tomtar. Julgardinerna ska fram, julgranen upp, adventsljusstakarna fram, julmusiken på och samtidigt få umgås med dem man älskar mest! Bättre än så kan det inte bli. Har satt på mig min blåa myströja och slappar i sängen för fulla muggar. Glad som en, jag vet inte vad i alla fall!

Ha en mysig dag och hoppas ni längtar efter julen lika mycket som jag!


Likes

Comments

Igår så tränade jag med Robert ett pass på morgonen direkt efter personalmötet, sedan åkte jag hem och duschade, fixade mig i ordning i väntan på Fredda, som jag skulle hjälpa att handla på Maxi. Efter det åkte vi till honom och innan han skulle till jobbet så skjutsade han hem mig. Efter det så träffade jag Olivia, vi åkte till IKEA, hon fick ett samtal från chefen att hon behöve jobba och jag följde med henne. Klockan blev ca 23.00 innan hon fick sluta och vi bar oss av till gymmet. Jag för en annan runda och Olivia för att prova på allt eftersom hon skaffade gymkortet samma dag!

A good day

Hatar dåliga bilder men hade ju då inte systemkameran med till gymmet, attans! Min mobil är helt åt pipsvängen med kameran...

Likes

Comments

Sitter i sängen och äter mysfrukost, aldrig fel! Trots det dåliga vädret känner jag mig riktigt glad, kanske sovit tilläckligt mycket inatt?? Man har sådana där dagar, när allting känns på topp och ingenting skulle möjligtvis kunna gå fel. Det är ibland dem dagarna som får sig en akutomvändning och blir det värsta, så jag ska vara på min vakt idag! 

Klockan 13.00 kommer jag fara till polishuset och vet inte vad ett sådant besök brukar ta, men ca 1 h skulle jag tro. Sen kommer jag åka till jobbet, börjar inte förrän 16.00 (har stängning) så jag kan relaxa och slappna av lite. Eftersom jag stänger så kommer jag åka till gymmet direkt efter, blir så  mycket fram och tillbaka när gymmet ändå är på vägen därifrån. Och ska jag vara ärlig så längtar jag redan dit! Vilken mupp jag är hahaha..... Jaja, alla är vi unika, glöm aldrig det. Nu ska jag göra mig i ordning inför mötet. 

Ha det så bra mina kära vänner och njut av dagen!
Likes

Comments

Idag jobbade jag på Espresso House mellan 09.20-16.00. Hade förväntat mig mer folk eftersom jag trodde att alla lediga barn och föräldrar ville ta en fikapaus emellanåt. Men så mycket var det inte. Givetvis kommer det ruscher då och då, men så är det alltid, oavsett dag. 

Väl hemma så ringde jag Johanna och hämtade upp henne, och vi hann väl vara i en halvtimme innan jag (pappa) kom på att vi skulle hem till min bror för att fira honom på hans födelsedag! Justja, jag har ganska kort minne, vet att han fyller den 28 oktober, har stenkoll på familjens födelsedatum men kopplade inte att det var den 28:e idag... Stackars Johanna, kände mig lite taskig men hon känner mig för väl för att alltid veta hur glömsk och tankspridd jag är. 

Jag och pappa åkte dit och träffade resterande av familjen Johansson, samt hans andra sida av släkten. Min lilla favorit var också där såklart, Ebbsor, fasters lilla stjärna. Jag vet att jag inte är hennes "riktiga" faster, men mina kusiner är mer som mina syskon och jag vill vara en betydelsefull person för Ebba under hela hennes liv, och inte bara "Nathalie". Fick en Smart Shake av min bror, en rosa givetvis. Han är ju för snäll! 

Efter att ha åkt därifrån och sedan skjusat hem pappsen så åkte jag till gymmet. Jag var väl där vid 21.00 och körde ett pass på 1,5 h, härligt som satan! Körde crosstraining och körde 10.00 km på 56.03 min, jag var VÄLDIGT svettig efter det... Sedan gick jag till andra sidan av gymmet och körde lite magövning, det ska fasiken brännas när man går därifrån! Nu sitter jag i sängen efter en lång och skön dusch och ska snart gå och lägga mig. Känner mig verkligen helt slut i kroppen på ett mycket bra sätt, tror faktiskt det underlättar att somna då!

Imorgon så börjar jag jobbet 16.00, och ska till polisen innnan och träffa en kvinna, för att prata lite. Förhoppningsvis går det bra, vi håller alla tummar och tår. Nu ska jag sova och jag tänkte bjuda på lie bilder på min extremt vackra vän Johanna, hon har en andra sida, som ni troligtvis aldrig har sett. Hennes andra jag.


Likes

Comments