Header

Godkväll vänner!

Jag är för ett tag sedan hemkommen ifrån Waynes där jag träffade Dante för att prata sparande och aktier.
Jag som har så svårt för matematik och siffror har aldrig brytt mig om att lägga något djupare intresse i pengar och sparande. Fram tills en dag då jag kände att jag ville ta tag i mitt sparande för en trygg ekonomisk framtid. Jag vill inte att min ekonomi ska gå ut över mitt psykiska mående. Därför valde jag att ta kontakt med Dante, som jag inspireras av. Han kan sin sak och kan vara ett fantastiskt bollplank och stöd i min ekonomiska resa.

Ikväll pratade vi om min situation, mina mål rent ekonomiskt och tryckte av startskottet för början på ett bättre och säkrare sparande.
Väldigt intressant får jag säga och jag är väldigt positivt inställd till att spara ännu mer än vad jag redan gör. Samt att utveckla mitt sparande.

Jag ser framemot att bli mer insatt i min ekonomi, eller ekonomi i allmänhet.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så hörs vi imorgon.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Planerna blev ändrade för eftermiddagen och förflyttade till imorgon istället. Då fick jag tid för att städa Mr.Calippos bur, ta en blackmask och duscha.

Fick en plötslig huvudvärk så nu sitter jag och tar det lugnt, tittar på Svensson Svensson - I nöd och lust. Ska smörja in mina händer med en handcreme som luktar underbart, samt återfukta mina nagelband med en nagelbandsolja. Jag tycker det är så himla viktigt att ta hand om sina naglar och händer nu på vintern när det är så kallt. Det är lätt att händerna blir torra, nagelbanden ömma och naglarna sköra. Därför vårdar jag lite extra om händerna om vintern.

Försvinner huvudvärken ska jag ta och städa hela rummet, det behövs verkligen. Byta ljus och fixa det lite mysigt.

Likes

Comments

Godmorgon godingar!
Låg kvar i sängen ett tag innan jag gick upp, slog en signal till babe och kollade igenom sociala medier.

Nu sitter jag i soffan, äter frulle, dricker choklad och pluggar. Jag har matteprov på måndagsmorgon, innehållande det två sista kapitlen. Tänk att nästa prov efter det blir nationella. Fy för sören.. Jag måste klara det alltså!
Så nu lägger jag på att kol och fokuserar på att först och främst bli godkänd på måndagens prov.

Efter pluggandet har jag lite andra sysslor att ta tag i här hemma. I eftermiddag ska jag iväg en sväng och förhoppningsvis bli insatt i något väldigt spännande och förhoppningsvis gynnsamt också. Mer om det sen!

Likes

Comments

När jag kom hem gjorde jag en stor kopp varmchoklad, slängde mig under filten i soffan och kolla youtube.

Lagom innan jag hann somna blev det mat, tacoooos. Det satt verkligen fint och fick till och med huvudvärken att dämpas.
Därefter pratade jag FaceTime med babe en stund och sedan slog jag ett öga på Skavlan. Nu har jag bänkat mig i soffan igen, under filten såklart. Ska strax duka fram chips och dipp som får bli ett bra avslut på denna dag.

Likes

Comments

Halleluja det är fredag!
Det var längesedan jag var såhär tacksam och glad över att få inta helgen. Helt annan känsla nu när jag jobbar också.

Har lite huvudvärk så ska hem, sätta på mig myskläder och bara slappa och gotta mig hela kvällen.

Hörs senare!

Likes

Comments

Usch hörru ni, idag har det inte varit min bästa dag. Inte för att jobbet gått dåligt utan för att jag har varit väldigt känslomässig. Mina känslor har liksom suttit utanpå kroppen. Jag har känt mig tom, precis som att jag inte haft några tankar att tänka. Jag har varit ledsen och nedstämd som ett grått moln.

Vaknade klockan 6.00 imorse med världens huvudvärk och efter det var det svårt att återgå till den djupa sömnen.

Dagen på jobbet gick bra iaf, maten var bäst haha. Ni vet panerad fisk, potatis, god sås och massa grönsaker. Ja ni känner ju själva igen denna berömda skolmåltiden. Såå gott!

Nu sitter jag och kollar youtube och äter lite gottis ur min mini godispåse. Detta är jag värd.

Likes

Comments

Då har jag tagit mig igenom första arbetsdagen. Det gick mycket bra och pedagogerna verkar väldigt härliga, fick ett öppet och glatt bemötande. Det har varit många nya intryck, rutiner och framförallt namn att lära sig. Jag ska främst lära mig 50 namn och kunna koppla ihop dessa namn med rätt barn. Inte det lättaste alla gånger men jag går stolt hem med några namn i bakfickan som jag snappat upp.

Jag märker att jag trivs att jobba bland spralliga barn, men att jag åker hem utan att lyssna på musik säger ett och annat, haha. Det får bli en tyst och harmonisk kväll och ladda upp inför nya tag imorgon.

Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt skön kväll!

Likes

Comments

Nu ska det bli skönt att sova. Det har jag längtat efter sedan jag vaknade imorse, haha.

Imorgon efter skolan går jag på min första arbetsdag på nya jobbet. Ska bli jättespännande och jag är så nyfiken på allt.
Ni håller tummarna för mig va?!

Godnatt kära vänner!

Likes

Comments

Gud vilken jobbig dag jag haft. Känns som att jag stressat hela dagen.

När jag kom hem ifrån skolan möttes jag av ett icke så omtyckt brev ifrån försäkringskassan. I nuläget kommer jag inte gå ut med vad som framgick i brevet, men är läget oförändrat inom kort så ska ni få ta del av det.
Dessa myndigheter, det slår aldrig fel, de gör inget annat än att sätta käppar i hjulet för en. Ibland känner man sig inte som en människa när man har att göra med vissa myndigheter. Mer som ett objekt som dem kan göra vad som helst med. Styra och ställa, kräva allt och ingenting och ändå inte bli nöjda. Rasera den ekonomiska tillvaron, sänka självförtroendet till botten och skratta en upp i ansiktet när man kräver sin rätt. Usch!

Är inte på det bästa humöret pga detta äckliga brev. Oro i hela kroppen och ilska över hur saker och ting kan drabba den oskyldiga.
Som sagt, mer om detta i ett annat inlägg.

Nu förtjänar jag en god kopp varmchoklad med grädde, yummy!

Likes

Comments