Det här är något som jag aldrig kommer att fatta. Hur kan ni leva med er själv? Hur fan (ursäkta språket men jag är arg) kan ni leva med er själva? Hur känner ni er efter att ni har krossat en persons hjärta helt utan anledning?
Om ni inte vet det nu, så ska ni får veta en sak: ni är dem mest elakaste människorna på den här jorde. Ni har inga känslor och ni fattar inte grejen med att vara snälla.

XOXO 😘
XOXO 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina.
Hur mår ni? Hoppas ni alla mår bra. Jag mår rätt så bra. Efter allt sommhar hänt den här veckan så mår jag bättre. Har inte glömt det och jag tror inte att jag kommer att glömma bort det. Det är något som kommer att finnas med mig i resten utav mitt liv, tyvärr. Men sånt är livet. Vissa saker kan man gå vidare med och glömma bort som att det aldrig har hänt. Men vissa saker går bara inte att glömma bort vad du än gör. Jag har, tyvärr, fått ett märke utav allt som har hänt den här veckan. Inget jag själv gjorde, men något som utan mening hände. Den personen vet inte än vad som har hänt, vilket är bättre så. Men den märken kommer att finnas kvar på min kropp (säger inte än var på kroppen) och jag kommer varje dag att se den. Och jag kommer att minnas varför jag fick den. Därför kan jag inte glömma bort. Men allt händer av en anledning. Jag tackar ändå gud för allt ❤️

Jag hoppas att ingen utav er går igenom det jag har gått igenom. Ingen förkänar något sånt.
XOXO 😘❤️

Likes

Comments

Hej alla fina.
Hur är det med er? Hoppas ni mår bra.
Idag vaknade jag tidigare än dem andra dagarna då jag vaknade kl 13.00 eller 14.00. Jag vaknade idag vid 12. Det kanske inte är så tidigt men för mig som inte alls ha mått bra dem senaste tiden, så är det tidigt. Jag vill bara sova. För när man sover så glömmer man bort all skit man har i sitt liv. Man behöver inte tänka på det lika mycket som man gör då man är vaken. För det mesta man gör när man sover är att man är...ja, typ medvetslös. Och det bästa: man drömmer. Spelar ingen roll vad för sorts dröm det är, man är ändå
i en annan värld.
Ibland fattar kag verkligen inte hur en person som har sårat någon, psykiskt och fysiskt, kan leva med sig själv. Typ dem går vidare med sitt liv och låtsas som att ingenting har hänt. Jag skulle aldrig kunna leva mitt liv. Jag skulle gå direkt till den personen och gjort allt för att den personen mår bra igen. Men anlednigen till att dessa människor inte bryr sig ett dugg är för att dem inte förstår hur sårad den personen har blivit eftersom dem själv inte har upplevt det. Till exempel när någon kallar en för fet. Den personen vet inte hur det känns att bli kallad för fet. Den personen vet inte vad som kommer att hända därefter. Dem vet inte hur mycket dem har sårat en person. Men vet ni vad? Ni har sårat den personen så mycket. Inte bara psykiskt, utan fyskiskt också. Hur? Jo, för att den personen börjar se sig själv som en ful fet människa, vilket han/hon inte är. Sedan börjar den personen att skada sig genom att inte äta någonting eller att försöka spy ut allt det hon har ätit. Ni kanske tänker att ni inte har gjort något alls. Ni kanske säger om och om igen till er själv och andra: "men det är inte vårt fel. Det är hon/han själv som gör så mot sig själv". Ja, dem gör så mot sig själv, men vem fick dem att göra det? Ni. Så spelar ingen roll vem, det är ni som typ misshandlar dem. Det kallas för abuse.
Så kära ni, snälla, ni har en hjärna av en anledning. Använd den!

XOXO 😘

Likes

Comments

I need you to understand that you deserve more than you've had. Your heart has seen lot of pain and that's enough. It's time for you to live in the dream you've dreamed of. You can't expect love from someone who doesn't know how to treat people with respect, kindness and love. People like that doesn't know what love is. They can't even love themselves. Your soul is tired. I know. I understand you. But you can't give up on the love you deserve. It's time to give yourself the love you deserve. The love that everyone else
took for granted.

XOXO 😘

Likes

Comments

Ibland händer det saket i ditt liv, som du aldrig trodde skulle hända. Både gott och ont. Som till exempel när du hela tiden trott att den personen du är super kär i helt plötsligt lämnar dig. Om du hade vetat det, hade du gett honom en chans? Hade du fortfarande varit kär i honom?
Eller till exempel så tror du att din familj är stolt över dig för allt du åstadkommit, men sen helt plötsligt så visar dem sitt rätta jag. Bakom all lögn så kommer någon fram som du aldrig trodde fanns. Hade du blivit ledsen, gråtit och tänkt på det hela tiden? Eller hade du varit ledsen, gråtit och gått vidare med ditt liv? Du hade gjort allt. Du hade blivit ledsen, besviken, gråtit så mycket, tänkt på det hur länge som helst tills du går vidare med ditt liv och tänker: "jag tänker göra mitt liv bättre till dessa människor som har sårat skiten ur mig, kommer tillbaks och ber om att vara
i mitt liv igen". Och då hoppas jag att du inte ger dessa människor en chans. Förlåta dem kan du göra. Men att ge dem en chans är som att ge en ny chans att bli sårad igen.
Vissa har kanske redan vetat om detta sen länge. Dessa människor blir besvikna, men dem är inte överraskad över vad som har hänt.
Det som händer i ditt liv är kanske menat att hända. Det är inget sorts straff som gud har gett dig. Det är en sorts undervisning som gud har gett dig för att du ska lära dig vilka du ska ta in i ditt liv och vilka du inte ska ta in i ditt liv. Vem som är ond och vem som är snäll. Vissa tar sitt liv för dem tror att det är det bästa lösningen, men så är det inte alls. Nån dag kommer dem tillbaks och den dagen kommer dem att inse vilket stort
misstag dem har gjort. Ni är bättre än dem.
XOXO 😘

Likes

Comments

Hej alla fina!
Hur mår ni? Jag hoppas att ni mår bra. Hoppas ni har haft en bra lördag. Jag har bara pluggat idag. Vädret var så tråkigt att jag inte orkade vakna. Vi hade bestämt oss att åka till Jönköping för lite shopping. Men jag ville bara sova eftersom det regnade och det var molnigt. Jag typ vaknade 14.00. Så trött var jag.
Dem här senaste dagarna har jag bara varit i mina imagination. Har tänkt på framtiden och högskolan och lite annat som jag inte än kan berätta. Jag bor fortfarande med mina föräldrar. Jag vill bo själv. Men jag vill inte slösa på mina pengar då jag har planerat att flytta någon dag (helst snabbt) då jag börjar i högskolan. Men helst vill jag flytta för jag känner att jag behöver vara själv. Jag behöver tänka. Jag vill liksom inte höra pappa klaga hela tiden. Eller att mamma kommer i mitt rum och säger att jag ska lägga undan dessa saker. Jag är självklart inte slarvig "ehmm". Ok, jag kan vara väldigt slarvig. Men det finns en anledning. Och det är för att jag har ett litet rum med många saker i inklusive mammas och pappas saker. Så jag bryr mig inte om mitt rum alls. Så kag vill bo själv. Men jag vill ju inte iväg från familjen. Även om dem kan vara irriterande typ 80% om dagen, så kan dem även vara väldigt snälla.
Jag har också blivit väldigt trött på hur världen ser ut nu för tiden. Tydligen tycker nästan alla att det är "coolt" att vara elak mot andra utan anledning. Varför tycker ni att det är coolt? Varför gör ni ens något sådant helt utan anledning? Det är inte alls coolt. Det är inte coolt att vara elak eller att förstöra någons liv bara sådär. Inte bara det. Folk dödar varandra för inget. Vad tror dessa människor att dem kommer att nå? Ett nobbelpris? HELL NOO!! Orkar inte längre att lyssna på nyheter längre. Blir så arg. Orkar inte att leva här på jorden längre. Vill inte dö, men vill heller inte leva här på jorden längre. Hoppas ni förstår vad jag menar.
XOXO 😘

Likes

Comments

Hej alla fina.
Det var ett tag sen. Jag ber om ursäkt för det. Dem här senaste dagarna har jag varit upptagen med typ allt. Berättar sen i ett annat inlägg.
Ville faktiskt ta upp något med er. Jag har sett att ni har kommenterat på vissa utav mina blogg inlägg. Men jag har inte svarat. Jag vill att ni ska veta att anledningen till att jag inte har svarat är för att jag bloggar just nu från mobilen och när ni kommenterar, så kan jag se, men jag kan inte svara. Är det bara så med mig eller finns det fler som har den här problemet? Kanske det är min mobil som inte vill som jag vill. Jag vill självklart inte att ni ska tro att jag struntar i er. Min data är för tillfället sönder. Därför ska jag skaffa en ny. Men tills dess vill jag att ni ska veta att era fina kommentarer är så fina och att jag verkligen uppskattar det ni skriver❤️🌸 TACK SÅ JÄTTE MYCKET!!!!
XOXO 😘

Likes

Comments