Header

NY JACKA 

Föll pladask för den här fina och mysiga jackan från H&M. Den är superskön och så MJUK även väldigt prisvärd (599kr). Både väldigt snygg och tuff, vilket jag älskar.

En ny höst favorit i garderoben, den kommer få värma mig nu under den kalla hösten. Jag har en hatkärlek till hösten, kärlek till alla vackra färger i naturen och hat till kylan och mörkret som smyger sig på (jag är soldyrkare och mörkrädd). Haha. Gillar ni hösten? :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det precis en vecka sen jag kom hem från Spanien. Började jobba på tisdagen och har haft fullt upp hela veckan men idag är jag ledig. Idag passade jag på att sova länge och just nu sitter jag och avnjuter min frukost.

Vår semestervecka 

Vår semestervecka var både fantastiskt och lite katastrofal, haha.

Det började med att vi kom till vårt första hotell som inte var någon höjdare så vi frågade direkt om vi kunde få byta, vilket reseledaren inte trodde skulle vara möjligt. Vi beställde sedan delfinsafari till dagen därpå, spända och glada gick vi och la oss, maten på hotellet var inte alls bra men vi såg fram emot vår delfinsafari åtminstone. Vi vaknade till strålande sol och värme, underbar dag! Vår delfinsafari började och det var blåsigt och väldigt vågigt så efter en kvart kände vi att oj det här kommer nog inte gå bra, haha. Slutade med att vi båda såg mer av insidan av toaletten än vad vi såg delfiner.

När vi kom till hotellet var vi helt slut, vi hade kräkts hela dagen. Då ringde vår reseledare och sa att vi kunde få byta hotell vilket var som en stor lättnad. Vi käkade en sista middag på de första hotellet och troligtvis så åt jag något dåligt för tre dagar efter hade jag problem med magen och gick ned tre kilo på den här veckan.

Som tur var vände vår otur och blev till en av det bästa veckorna i mitt liv, trots allt vi var med om så var det inga sura miner, min bästis är den bästa som finns och jag är så glad att vi kom iväg på den här resan. Livets vecka med livets vän ❤️

Hoppas ni får en underbar måndag! Kram N ❤️

Likes

Comments

FOTOGRAFIER FRÅN PARADISET 

Jag är kär i det här stället, allt är så vackert. Idag hittade vi den här fina grottan vid stranden, senare på dagen är mestadels av grottan täckt av vattnet. Det är väldigt stor skillnad på morgonen och dagen gällande vatten nivån här, så häftigt. Här är några bilder från idag.

Njutit av sista dagen här, imorgon bär det hem mot Sverige igen.

Likes

Comments

Beach day

Idag är det vår sista heldag här på La Palma, det är strålande sol än så länge så det blir en förmiddag på beachen. Jag är så solbränd så det är skönt att det är sista dagen, haha. Det gör till och med ont att sitta.

Outfit från igår när vi skulle gå på middag, jag älskar den här klänningen. Det är så himla fint med rött.

Likes

Comments

Min dag i bilder 

Vi hängde på stranden hela förmiddagen, blå himmel och strålande sol! Underbart. När solen gick i moln gick vi tillbaka till hotellet och svirade om till träningskläder och tog en power walk, det är helt fantastiskt miljö här så det blir många stopp och ta bilder, haha.

Många backar och trappor här.

Tillsist gjorde vi oss redo för middag och nu ligger vi helt slut i sängen, haha.

Hoppas ni haft en bra fredag, jag njuter till max här på min semester och kör fredag hela veckan! Kram

Likes

Comments

BIKINI LIFE

Idag vaknade vi till strålande sol, helt magiskt. Just nu ligger vi fortfarande och njuter på stranden. Vi har simmat i havet och njutit av solen sen imorse, vattnet här är super härligt. Väldigt fotovänlig miljö här så jag har säkert redan tagit tusen bilder. ☺️

Jag bara älskar att bada i havet, det är så skönt.

Likes

Comments

LA PALMA

I måndags kom vi fram till La Palma som vi ska spendera vår vecka på. Helt fantastisk ö då det är väldigt vackert och magiska vyer och vattnet är helt fantastiskt!

Igår åkte vi på delfinsafari, vi blev dock väldigt åksjuka och kräktes hela resan så det blev inte fullt så njutbart som vi hade tänkt. Jag lyckades fånga och se några delfiner men jag var helt slut efter illamåendet så kunde inte fånga upplevelsen som jag hade velat, vilket var väldigt synd! Idag har vi gått i bergen och fotat litegrann och njutit vid lava stranden.

Likes

Comments