Header

Okej, i helgen gick vi igenom den paletten högst upp till vänster, nu hoppar vi ner ett snäpp till Rodeo paletten :)
Denna paletten tilltalade mig direkt när jag såg den. En härlig färgkombination för riktigt häftiga sminknigar.

Jag pillade direkt i skuggorna när jag fick hem den, där av märkena i vissa ;)
Tycker färgerna är helt underbara när man kollade på denna palett, men...

Riktigt dålig swatch, i know. Meeeeeeen! Den röd/rosa färgen är den som sticker ut mest, hade mer förväntningar på den blåa och gröna...men har enbart swatchat dessa, kanske plockas det upp bättre på borsten.

Ni hittar paletten här

Nästa inlägg blir blush paletten :)

Jag kommer att lägga upp en massa inlägg med nya produkter då jag har införskaffat mig en heeeeeeel del. Jag kommer självklart visa flera sminknigar med dessa och berätta när jag har jobbat med dom lite mer. Hoppas ni tycker det är okej :)?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ja, det är en bra fråga. Tänkte att jag skulle dra en "liten" förklaring på detta ;)
Nathalie Starcevic heter jag, är 25 år och bor i Jönköping tillsammans med min Sambo Andreas. Vi har bott ihop snart i 4 år, helt sjukt. Vi har även två kakariki (fåglar för er som inte vet). Jag är en fågelgalen tjej, älskar fåglar.

För ca 2 år sedan blev jag diagnostiserad "grov depression" jag har under dessa två år kämpat mig igenom en vardag som inte har varit lätt. 2 gånger har jag blivit sjukskriven och jag tänker aldrig bli det igen! Idag mår jag inte hundra, men jag strävar efter att bli helt hundra. Jag ska må bra helt enkelt!

För exakt 1 år sedan påbörjade jag min drömutbildning, att bli Make up artist! Oktober 2016 stod jag med ett diplom i handen som löd "professionellt diplomerad make up artist". Detta var det högsta diplomet man kunde få, och det fick jag.

Jag började frilansa direkt. Jag har fått chansen att vara make up artist för Max Factor, jag jobbar med inspelningar, bröllop, bal och en massa annat. Min dröm blev min verklighet.

I januari fick jag ytterligare en chans som jag är evigt tacksam över. Jag blev gymnasielärare för de blivande stylisterna i Jönköping. Jag lär alltså ut det jag älskar och kan bäst. Jag är så tacksam!

Jag har en far som kommer från Serbien och en mor som är från Sverige. Jag kan Serbiska och min släkt är där nere :) varje sommar åker vi ner till min älskade farfar ❤

Jag tror att det får vara allt för denna gång, säg gärna till om ni har frågor eller vill veta något mer om lilla mig :) Nu ska jag ta lite helg, ses i början på nästa vecka med sminksminksmink ;)

Likes

Comments

När jag beställde mina sminkborstar från Zoeva passade jag på att beställa lite nya paletter, har aldrig provat något smink från Zoeva så detta ska bli sjukt spännande!
Jag tänkte att vi ska dyka in i den paletten längst upp till vänster, Cocoa Blend. De andra paletterna kommer vi dyka in i andra inlägg, hoppas det är okej :)?

Färgerna är helt fantastiska om ni frågar mig, lite varmare och att ha rödbrun/rostiga färger är något jag älskar att använda. Denna palett tilltalade mig väldigt mycket också när jag såg att det fanns lite mer "roliga" färger. Lite glitter har ingen dött av liksom ;)

Här har ni en swatch på alla skuggor i denna palett. Färgerna var extremt krämiga, särskilt warm notes som är en av mina favoriter i denna palett. Det är 5 matta skuggor och 5 glittriga/duo chrome. De ljusa färgerna var inte direkt mega pigmenterade som ni kan se till vänster på armen. Men när jag gjorde min swatch med fingrarna tyckte jag ändå om resultatet, dock kan det bli helt annat med pensel, detta återstå att se!

Jaag återkommer när jag har jobbat lite med dessa paletter helt enkelt ;)
Ni kan hitta paletten här

Är ni sugna på att se de andra paletterna ska ni hålla utkik på denna blogg helt enkelt, snart kommer även dessa upp ;)

Likes

Comments

Jag har äntligen beställt nya sminkborstar till när jag jobbar. Har enbart hört gott om Zoeva's borstar så jag tänkte ge dom en chans ;) Jag blev väldigt chockad när de kom hem för skaften är så galet korta. Har sett att fler och fler märken har börjat korta ner skaften på borstarna, vet inte riktigt om jag tycker om det, kanske en vanesak.

Borstarna var sjukt mjuka, helt underbara skulle jag säga. Jag har inte provat dessa ännu, ska göra det imorgon och jag tror att de håller vad de lovar.

Man fick med en necessär-liknande sak, suveränt att ha borstarna eller smink i när man är ute och reser. Riktigt snygg var den med och det är aldrig fel!

Detta kit består av 15 sminkborstar som är gjorda på naturligt och syntetiskt hår.
Det finns fler borstar och kit att köpa från Zoeva, känner jag att detta är något för mig kommer jag absolut att fylla på detta lilla set.

Ni hittar borstarna här

Likes

Comments

Ni som vet, ni vet ;) Jag har alltid haft ett hjärta i att blogga. Jag är en sucker för detta helt enkelt. Så vad kan detta var för blogg tro? Nummer 11, kanske? Men denna gång tänkte jag att jag skulle prova på lite annat.

Denna gång ska jag blogga om skönhet och smink. Kanske någon outfit som jag är jäkligt nöjd med men överlag ska det vara sminksminksmink. Ni som följer mig på youtube (<---- länk) ni vet att jag älskar smink mer än jag älskar cola zero, då är det en stor kärlek vill jag lova. Här kommer jag att visa er mitt smink, sminkningar, mina nya köp, PR utskick som jag ibland får och berätta vad jag tycker och tänker om produkterna. En renodlad sminkblogg helt enkelt.

Nu till hösten börjar jag jobba heltid igen vilket jag inte har gjort på 1 år, detta innebär också att min YouTubekanal kommer få ta lite stryk, det tar sååå mycket tid. Och då tänkte jag att varför inte börja blogga? Det tar lite mindre tid och jag kan få ut min kreativitet här lite oftare än på tuben :D Men jag slutar inte att filma, det kan jag lova er! :)

Jag hoppas ni vill vara med mig på denna resa, känner att denna blogg kommer leva lite längre än de andra ;)

Välkomna!


Likes

Comments