Det här var min outfit kvällen till ära. Karro fyllde 18 år dagen innan så vi tänkte ha en liten överraskningsfest innan vi skulle gå ut. Vi tjejer gav henne en biljett till Ed Sheeran och hon blev superglad!

Arvid mötte upp mig på stan och vi var hemma lite över 3 någon gång, hade en jättekul kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla fina! Har helt glömt bort att berätta för er att jag o två vänner driver ett UF företag. Vi säljer egentillverkade tyg tofsar (scrunchies) av ekologiska tyger. Vi har även en instagram sida som ni kan följa vår resa och till och med beställa ifrån om ni vill, där heter vi @softdetailsuf. Vi kommer att lägga upp bilder på olika färger osv samt uppdatera er vart vi kommer stå o sälja osv. Det är verkligen hur kul som helst att driva ett uf företag och tycker att ni som nästa år får chansen att göra detta ska ta den helt klart. Hoppas ni går in o kikar, puss och godnatt.

Likes

Comments

skönhet

För någon vecka sen köpte jag för första gången i mitt liv brun utan sol. Dock så har jag bara använt den en gång då jag är ganska lat när det gäller vissa grejer, men ska nog få användning av den ändå. Iallafall hittar ni brun utan solen HÄR och handsken HÄR

Förra veckan gick jag in på Åhlens och det var 3 för 2 så jag passade på. Använder mig oftast av singelfransar så därför köpte jag två sådana. Länkade här 1 , 2, 3

Likes

Comments

vardag

Gokväll alla finisar! Har haft en bra dag idag då morgonen började med en bussresa till Älvsjö där alla treor i min skola skulle åka på en Sacomässa. Saco är en mässa där jättemånga högskolor stod med sina montrar och man fick fråga allt man undrade och fick med sig informationshäften med sig hem. Innan jag åkte dit har jag varit inställd på att flytta till Gävle och hå på högskolan där och gå mäklarlinjen och efter idag är jag ännu mer säker på att jag vill de. Men de är många faktorer som spelar in så man vet aldrig. Som ni ser på bilden så var jag helt slut efter dom 4 timmarna. Inte för att vi sprang till varje skola men kanske för allt ljud o intryck samt allt skratt vi tjejer har haft för oss idag av någon anledning.

Ikväll när jag kom hem till Arvid gjorde vi tacos med Arvid pappa och nu har jag pluggat och skrivit på mitt UF-företags affärsplan i någon timme. Mer om de kommer ni föresten att få reda på senare. Så taggad på att visa upp våra produkter för er kommer bli SÅååååå kul!!!!! Aja nu ska vi kolla på bonde söker fru och sen ska jag sova, är helt slut. Godnatt alla!

Likes

Comments