Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Ohshiit vilken helg det har varit. I onsdags var jag hos en privat kirurg på Stureplan och opererade bort en av mina visdomständer, så har legat hemma i soffan hela helgen och slutet av den veckan. Det kan nog ha varit det värsta jag har varit med om. Men igår så hade svullnaden gått ner så då blev det att fira min styvbror som har fått sin gymnasieexamen. Började med lite små plock hos min styvpappa sen gick vi till en fin restaurang som ligger i närheten av där de bor, sen hem till dem igen för att äta studenttårta. Det var verkligen super mysigt. Nu ska jag vila lite, blir så trött av den smärtstillande medicinen jag har fått. 

Likes

Comments

Är ledig från skolan idag. Väldigt skönt. Har massa att plugga eftersom att det är slutspurten nu i trean innan jag tar studenten, är klar med 80% av alla kurser så snart är det över och sista månaderna kommer det vara relativt lugnt. Men det betyder att förra terminen och nuläget har varit och är väldigt stressigt. Idag har jag varit hos tandläkaren på en vanlig undersökning, nu är jag hemma och ska plugga till lite prov som kommer nu i veckan. Packa inför fjällen nästa vecka och i eftermiddag ska jag in till stan för att gymma idag igen.

Likes

CommentsHej! Har haft väldigt fullt upp så har inte haft tid att skriva. Har börjat träna som en lite träningsfreak, pluggat, jobbat som en galning, umgåts med vänner och så. Idag hade jag studiedag så har gjort lite ärenden i Forum och tagit det lugnt. Igår till idag sov Amanda över och igår körde legday så kunde knappt gå hem därifrån och har bra med träningsvärk nu. Men de är värt det! 

Likes

Comments


Lite bilder från mitt jullov. Och som bilderna visar har jag varit ute med mina tjejer väldigt mycket. Mitt lov har bestått av tre julaftonsfiranden, massa utgångar och jobb. Har varit hemma två dagar nu för att försöka vända tillbaka på dygnet och inte vara ute för mycket. Men det är väldigt lockande att följa med de andra ut, men har tyvärr jobb imorgon så får ta och ha en chillkväll hemma. Skönt dock! Igår var jag ute och shoppade med Alva. Fick med mig ett underbart nattlinne hem och ett sött linne och en t-shirt från Odd Molly, älskar allt. En tjej kan inte få för mycket kläder som det sägs. Vill inte att lovet ska ta slut... men när skolan börjar igen så är det inte långt kvar innan jag får hem min studentklänning och min iPhone 5s. High on life atm! 

Likes

Comments