Vardag

Hej!

Tänkte prata lite om min dag som varit!

Dagen har varit lugn och skön, idag åkte jag och provred en häst ALLT kändes så sjukt bra. En super härlig ägare och lika så var hästen! Men mer om honom kanske kommer senare man vet ju aldrig om han får följa med hem en vacker dag eller inte så vill inte säga för mycket just nu.

Efter jag provridit drog vi och åt lunch i Väster Haninge på Napoli, som har så sjukt god mat där speciellt deras Pasata Madonna.

Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt med mannen i mitt liv. Det blev en rätt sen middag idag haha 21.30 var maten klar, vi valde en lite senare middag för det blev en rätt sen lunch! Till middag blev det iallafall Pasata Carbonara! såååååå himla gott, kan verkligen rekommendera det. En billig och enkel maträtt!

Klockan är 01.33 och jag tänkte gå och lägga mig nu, B sover redan så ska lägga mig och kolla tv och mysa med honom lite. Jobbar imorgon 16:45-21 skööööööönt med ett kort pass men det är så sjukt stressigt på jobbet på kvällarna!

Ramlade här om dan på jobbet när jag var påväg till bilen det är så sjukt halt nu, helt sjukt! så har ont i hela kroppen men det stoppar ju inte från att jobba haha.

Men nu säger jag godnatt :)

Puss, Nathalie

Likes

Comments