Jag har jobbat hela påskhelgen och varit så extremt trött, har inte orkat skriva något här. Har haft huvudvärk varje dag, och sovit från att jag kom hem efter jobbet till morgonen efter.
Har hämtat min nya bil idag! Köpt av min moster, Volvo s40 🚘 även städat bort min gamla säng då jag väntar på min nya kontinentalsäng, ska bli så skönt med en ny!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

.. men först kebabpizza!

Likes

Comments

Idag var jag tillbaka på jobbet efter svängen med kräksjuka. Avdelningen har intagningsstopp och personalen är bunden till vissa patienter på grund av magsjukan. Flera patienter och personal som blivit sjuka, nu är det som tur va på väg bort! Har fått mitt sjuksköterskeleg nu! Äntligen!! Kan äntligen signera läkemedel, koppla blod och ta bastest 💪🏼💉
Nu är jag hos Jimmy och dem ska ut och festa, jag själv är chaufför och ska jobba imorgon igen.

Likes

Comments

Äntligen frisk! Mår lite illa fortfarande och aptiten är inte på topp, men ska tillbaka till jobbet imorgon. Är tydligen calici på avdelningen, personal och patienter med vinterkräksjuka😔 hoppas jag slipper ta hand om dessa, vet inte om jag klarar av att se kräkningar så direkt inpå min egen magsjuka...
Har idag tagit cellprov för första gången, nu börjar man bli gammal.
Ätit tacos till lunch och bjuden på pizza hos pojkvännens familj till middag.
Tänker på de drabbade i Stockholm❤

Likes

Comments

Har blivit magsjuk, återkommer till livet om några dagar.

Likes

Comments

Jag är extremt trött, varje dag hela dagen. Spelar ingen roll om jag sover, tränar eller något annat. Tröttheten går bara inte bort. Och trots att jag så himla trött, kan jag inte sova på natten, fast jag tar insomningstablett. Vad är fel??
Idag har jag sovit sen jag kom hem från utbildningen. Vet att man inte ska sova på dagen, men idag var det tufft att hålla ögonen öppna.

Likes

Comments

Har idag varit på utbildning för ett nytt journalsystem. Ganska intensivt att lära sig en hel del nytt, som en hel ny läkemedelsmodul. Sitter nu i fikarummet och dricker lite saft, blev klar ganska snabbt med utbildningen. Hoppas nu att ssk legitimationen ligger i brevlådan hemma!!!

Likes

Comments

Hej!
Gör ett nytt försök till att driva en blogg. Brukar gå bra en vecka sedan glömmer jag uppdatera. Men nu har jag mer fritid eftersom jag slutat plugga och istället blev färdig sjuksköterska. Jag jobbar heltid på en gynavdelning, med bland annat cancerpatienter, gynekologiska patienter och gravida (dock barnmorskor som har hand om dessa). Jag tänker mig att bloggen ska handla om arbetet, det ibland stressigaste jobbet man kan ha, det ansvaret man har över en annan människas liv, men även den glädjen det ger tillbaka när en människa blir frisk!
På fritiden träffar jag kompisar (så gott man hinner), umgås med pojkvän och familj men även med mina älskade katter, som ni kommer förstå är det bästa i mitt liv!

Likes

Comments