• Facebook
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Nu har pappa och Damien och hans mamma hämtat upp mig och jag sitter nu i bilen med damien medansvar dom är inne och handlar. Just nu håller han på att vakna av alla bilar som åker förbi affären hoppas ni får en fortsatt bra dag puss puss❤️❤️😊😂

Likes

Comments

Hej allihopa.. Idag vaknade jag kl.6.00 och gick ut med hundarna en sväng. Efter det åt jag lite frukost och kollade på youtube. Just nu är det inte så fint väder, det är grott och trist men det spelar ingen roll för att idag är min lillebror 3 veckor gammal och jag ska träffa han idag igen. På sista tiden har det inte hänt så mycket, jag har mest suttit och pratat med kompisar på Skype och bestämt lite vad vi ska göra i sommar i och så. På onsdag kommer min kusin, moster och hennes man hit och ska va här under östersjö festivalen vi har här 4 dagar om året på sommaren!!!!
Just nu sitter jag bara och snackar med en kill kompis på Skype och väntar på att pappa ska ringa och säga när dom kommer i h hämtar mig. Men jag hoppas ni får en toppendag och har fint väder där ni bor puss puss alla mina fina följare. 🤗👌😊😊❤️❤️

Likes

Comments

Hela dagen och natten ända tills nu kl 4.00 på natten har jag Skypat. Jag va också och hälsade på min lillebror idag igen han är jätte liten och söt. Han känns mer som en människa nu alltså han gråter,låter,försöker att åla, följer med blicken och gör massa roliga miner med munnen.
Idag och inatt har det bara regnat och varit trist och just nu är det bara mörkt och disit ute. Men nu ska jag sova och hoppas att alla har sovit gott när ni ser detta puss puss. ❤️👸

Likes

Comments

Hej allihopa! Dom senaste 2 dagarna har jag inte gjort så mycket. Igår va jag och hälsade på min lillebror och min släckt på pappas sida och idag har jag nästan bara sovit och kollat på film hela dagen. Idag har jag bara tagit det lungt för att jag inte mår så bra, jag har ont i huvet och är yr men det går väl över tills i morgon. Idag åt jag spagetti med kötfärsås och sallad, det va jätte gott. Just nu är klockan 20.30 på kvällen och det är 18grader ute och påtal om klockan så har jag ej sovit så bra nu på sista tiden så det har slutat med att jag har lagt mig sent och sovit länge på dagarna typ till 15/14.00 på dagarna. Är det bara jag som har svårt med att somna på kvällarna/nätterna?

Hoppas alla har haft en toppendag kram till mina fina följare 

Likes

Comments

Detta är min lille bror Damien! Han är 53cm lång och väger 3990 kg

Han föddes klockan 11,29 på morgonen.​

​Jag har ännu inte träffat Damien men jag ska kanske få träffa han i morgon om dom åker hem ikväll från BB. Jag har ej hälsat på dom på BB för att jag kommer att kunna se han så mycket jag vill sen när dom kommer hem. Det är bättre att dom vilar nu och låter docktorerna och sköteskorna sköta de dom ska innan dom får allt ansvar själva. Sen så vill jag ej föra över bakterier eller något till BB om jag nu har det.

Har ni syskon?   Vill ni ha?

Hur gammal eller gamla är dom?   Har du barn?   Hur gammal eller gammla är dom?

Likes

Comments

23.00 i går åkte vi in till BB och kolla det var öppet något men det var det ej så vi åkte hem igen.
Efter ett tag fick hon verkar och sånt så min pappa och hon åkte in igen och då så hade processen startat. Så kl 11.29 idag på morgonen fick jag en lillebror. Han kom ut med navelsträngen runt halsen så han var helt blå men det var inget farligt.
Jag var ej med när hon födde för att jag hade åkt hem till mamma några timmar innan för att när vi körde till BB första gången så åker man förbi min mamma så på hemvägen när vi blev hem skickade körde pappa hem mig så att jag fick sova i lugn och ro. Kl var då 02.00 på natten.
Kl 11.30 fick jag ett sms av pappa att jag hade fått en lillebror, jag sprang direkt till mamma och berättade och efter det så sprang jag in till min närmaste granne och berättade för att vi hade pratat lite om det dagarna innan.
Hoppas ni får en fortsatt bra dag kram på er

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

​Ja då blir det mys med chips, majskorn,popckorn och lite monopoly. Hoppas alla får en bra kväll själv är jag jätte glad för att fick reda för några timmar sen att min pappas frus vatten har gott lite och att hon är lite öppen. Hoppas ni får en fortsatt bra kväll kram kram på er..

Likes

Comments

Hej nu är jag äntligen tillbaka :)  Förlåt att jag ej har varit aktiv på den sista tiden men har ej hittat min laddare till datorn, jag har varit iväg hos mina släktingar i motala och så har jag varit sjuk.. Men nu är jag tillbaka och kommer lägga upp så ofta jag kan.. Jag vet att det ej är roligt att läsa massa och korta inlägg men ibland har man inte så mycket att berätta eller att snacka om. Så ist för att lägga upp varje dag kommer det kanske komma upp varannan dag, och om jag har mycket eder så lägger jag upp det när jag kan. Jag kanske lägger upp 5 inlägg på samma dag ibland... Om jag och ni har tur hahah 

Jag hoppas att ni alla har haft en bra start på sommaren och en bra midsommar själv så grillade jag med mina grannar och firade midsommar. VAR/HUR firar ni midsommar?

Vad ska ni göra i sommar?

Har ni tips på saker man kan göra i sommar?

Svara gärna på frågorna i kommentars fältet och om ni har frågor till mig är det bara att fråga på!! Ha en fortsatt bra sommar <3 <3 följ gärna.. ju mer följare desto mer inlägg... :) :)

Likes

Comments