Nu under sommaren har jag inte kunnat skriva på bloggen då jag inte har haft något att skriva via, men nu är jag igång igen.

Sommarlovet är inte slut förens om tre veckor men jag önskar att jag hade några veckor extra. Hittills under sommaren har jag ridit hästarna och varit på Öland, och utöver det så har jag jobbat hemma.

Men som vissa vet så är det Karl-Oskar nästa vecka och då ska jag vara med och tävla.

På fredagen så ska jag hoppa LE och LD med Exelle och på lördagen LD+ och LC med Bathman. Jag är super taggad.


Och till ett annat ämne så har jag och en kompis beställt USA godis som kom idag. Så vi ska testa detta imorgon eller på fredag, men efter att jag har testat USA godiset så kommer det komma upp en video här på bloggen.

Ni kan själva beställa USA godis på: http://www.usagodis.se

​och det var allt för idag men vi hörs snart igen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

igår var det tävling och jag är ganska nöjd. Jag hoppade LD och LC.

LD då så gick det ganska bra men jag fick ett nerslag och gjorde därför en omstart.

Omstarten gick ännu sämre, jag hade inte så mycket kontroll och tre bommar flög.

Jag är nöjd på LC för det var min andra start i den klassen så jag kunde inte ha för stora krav. Han var väldigt pigg på LCn då han sprang fortare och fortare mellan hinderna. På hinder nr 2 så kom jag för fort in så jag han inte vända upp honom mot hindret, men det är också svårt att styra en häst som bara slänger med huvudet när man har kontakt med tyglarna. På LCn fick jag också en bom ner.

Jag är fortfarande nöjd över min insatts men jag får träna på kontrollen och tempot och se hur det går på nästa tävling.

Jag ska vara med i div 2 men jag funderar på att hoppa av då det känns som att jag kommer att förstöra för laget om han är såhär så jag vet inte riktig vad jag ska göra?


Men nu är det en ny vecka och då får man ta nya tag. Eftersom att detta är sista veckan i skolan för den här terminen så innebär det inga rediga lektioner och skolavslutning. Jag slutar skolan på fredag och efter att jag har slutat så åker jag till Liseberg med skolan och några kompisar.

Här kommer lite bilder från igår, ha en bra dag idag.

Likes

Comments

Snart är det sommar och skolavslutning nästa vecka. Men innan skolavslutningen så ska vi gå en hel vecka till i skolan.

Men det här med att det snart är sommar, hallå det är ju typ september väder ute. Det känns som att det är höst när det ska regna och blåsa så att det nästan blir storm. Det som är så tråkigt med det här vädret är att man längtar till en varm sommar som inte finns eller som kommer att finnas, känns det som iallafall.
Hur har vädret varit hos er? Där jag bor har det regnat 70% av dagen och det har blåsigt väldigt mycket.

På vår skolavslutningsdag som är den 12/6 så ska dom som skrivit upp sig få åka till Liseberg kl:13.00.
Är det någon mer som ska till Liseberg? Jag kommer att åka med mina bästa kompisar Alexander, Ida, Rolf och Edith. Vi har till kommit överens om att vi ska testa att åka Helix och den nya som heter Mechanica. Det kommer bli svårt att åka Mechanica då jag är höjd rädd så vi får se hur det går, de få troligtvis släpa upp mig till Mechanica.På lördag är det Pay and Jump på vår ridklubb och då ska jag leda en liten tjej runt banan, men som tur är så är det bara bommar så jag slipper hoppa över hindren iallafall.

På söndag så är det lokal ponny hoppning på vår ridklubb och då ska jag hoppa LD och LC med Bathman.
Det blir min andra LC och jag hoppas det går bra.
Till hösten ska jag vara med i Div 2 som går i LC och LC+ så då måste jag också börja hoppa LC+ om ett litet tag om jag ska klara den höjden. Oavsett om det är fem eller tio centimeter högre så måste hästen klara det utan problem på träningarna så jag få ta några hopplektioner nu så att jag klarar LC+ till hösten! eller vad tycker ni.

Imorgon i skolan ska vi lämna in våra iPads, så när jag ska blogga i sommar, om det blir någon "sommar" så kommer det bloggas på mobilen, men då får ni också stå ut med lite stavfel då min telefon ändrar orden hela tiden så att man blir tokig.

Men nu är klockan mycket och jag måste gå och lägga mig så jag säger godnatt och ha en bra dag imorgon.

Jag bjuder också på en bild från LC:n på Öland

Likes

Comments

Jag skriver alltid varför jag inte har skrivit på bloggen, men det är samma historia varje gång. Så jag tänker inte skriva varför jag inte har skrivit för det är ingen idé.

Men jag tänkte berätta att det kommer inte vara så att jag skriver regelbundet, utan jag kommer skriva när jag har tid och när jag kommer på något att skriva om.

En utav dom svåraste sakerna med att ha en blogg är att komma på vad man ska skriva om. Det händer inte så mycket saker nu när det är skola, men det kommer hända fler roliga saker i sommar som jag kan skriva om.

Jag tänker såhär, hur roligt är det för er att läsa varje dag att jag har haft läxa tills idag och jag ska rida idag och jag ska till stallet idag mm. Det blir långtråkigt att läsa, jag vet inte hur ni känner men så känner jag.

Men idag blir det lite samma sak som jag har skrivit dom andra måndagarna.

Det var ju träning idag på ridskolan och det var min älskade hoppning idag. Vi hoppade bana och i banan fanns det en kombination, så jag blev lite nervös då Bathman aldrig hade hoppat kombination förens idag.

Jag gick felfri rundan runt på träningen och är super nöjd. Min tränare Åsa tyckte att jag har gjort ett jättebra jobb med honom och att han hoppade bättre än vad han gjort innan. Åsa tyckte också det var bra att jag hade kontrollen på honom för en gångs skull.

På söndag blir det tävling med Bathman på vår klubb. Jag ska hoppa LD och LC och det är = 70cm och 80cm. På lördagen ska det vara en Pay and Jump på vår ridklubb som jag skulle ha varit med på med Exelle, men hon är halt nu och jag ska börja sätta igång henne på söndag igen efter att hon har vilat i 10 dagar.
Vi ska också försöka sko henne för att skorna börjar sitta lite löst.

Som ni säkert vet så är det stallet imorgon, men innan stallet ska jag ner till frisören och fixa mitt hår till skolavslutningen. Vad ska ni ha på er på skolavslutningen? Jag ska inte ha något märkvärdigt på mig. I vår skola gör vi så att F-6 sjunger och sedan sjunger 9:orna. Så det betyder att 7 och 8 inte sjunger, så då tänkte jag att jag inte behöver ta något märkvärdigt att ha på mig.

Vi slutar skolan den 12/6 och efter vi har slutat hinner jag hem fira med släkten och sedan åker jag till Liseberg med några kompisar.

Jag hoppas ni har haft en bra dag och att ni få en bra dag imorgon också, natti natti.

Likes

Comments

som ni vet var jag i Aneby och tävlade igår. Jag hoppade LD utanför laget och LD+5 inverkansridning med laget.

LD nollade jag men han kändes inte bra då han inte lysande på mig, men jag fick en roset ändå för inga fel blev det för mig i LD.

I LD+5 inverkansridning så gick han super jag nollade min första lag klass och jag var så nöjd över honom efter den rundan.

Min ridklubb har två div 3 lag och vi från vår klubb har varit så bra så att det laget jag var med i kom 1:a för dagens tävling och 2:a för alla tävlingar inom div 3. Det andra laget kom 2:a gör dagens tävling och 1:a för tävlingarna inom div 3. Så våra div 3 lag är dom bästa i Småland.

Men vi hade inte kunnat komma hit om det inte vore för vår tränare Åsa som har hjälpt oss att bli duktiga.

Nästa tävling blir på min ridklubb. Då ska jag hoppa LD och LC med Bathman.

Se filmen från Aneby.

​hoppas ni får en bra dag jag skriver ikväll igen.

Likes

Comments

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har skrivit under veckan, men då andra saker har gått före bloggen så har det inte blivit av att jag har bloggat. Men veckan har varit bra. Vi hade religionsprov i måndags och geografiprov i onsdags, men jag tycker själv att det har gått bra på proven.
Nästa vecka har vi spanska prov på torsdagen och biologi prov fredagen.

Imorgon så åker jag till Aneby på tävling. Det är laghoppning i Aneby så jag ska ha med mig Bathman och tävla med. Men jag hoppar en LD som förklass och lag klassen går i LD+5 med inverkans ridning.
Jag hoppas verkligen att jag går felfri för att jag har fått 4 fel vid varje lag hoppning nu så jag hoppas att jag bollar denna gången.

Men när jag kommer hem nu så ska jag städa bilen, packa alla saker tills imorgon då jag måste åka vi typ 7 på morgonen. Jag ska också lära våran tvååring att trava när man springer jämte, för på söndag kommer veterinären och ska kolla hur det är med hennes senskada som hon fick för ett år sedan. Men när veterinären är hemma hos oss så ska vi också vaccinera alla hästarna. Exelles vaccination går snart ut så måste vaccinera henne om jag vill tävla med henne.

Men imorgon ska jag försöka uppdatera lite mer så ni vet hur det går, ni kan också följa mig på Equipe om ni vill få resultatet direkt. Jag heter Nathalie Sjöstrand på Equipe.

Likes

Comments

Här kommer lite bilder från Ölandshoppet, dom är inte finast men dom duger.
Fotona kommer från Smack fotografering

Likes

Comments

som ni säkert vet så har jag varit på Öland och tävlat med Bathman ;) jag startade LD och LC.

Första starten i LD fick jag 8 fel för att han rev lite men det är sånt som händer.

Jag gjorde sedan en omstart i LD och gick felfri och då hade jag mer kontroll på honom.

I LC så kom jag lite fort in på första hindret och ena bommen åkte, men han gick felfri resten utav banan. Jag är supernöjd med honom ;)

​här är filmen från tävlingen först visas första starten i LD, sedan visas omstarten i LD och sedan visas LC ;)

Likes

Comments

jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat, men det har varit en tuff och intensiv helg och har därför inte hunnit blogga.

Men jag har haft en super rolig helg och bra resultat tycker jag ;)

Ni kommer att få veta mer om Ölandshoppet senare idag. Då kommer det också komma en film från LD, omstarten i LD och LC.

Men nu ska jag snart gå ut till bussen så nu hinner jag inte skriva mer ;)

Hej d

Likes

Comments

nu sitter jag i bilen på väg mot Öland. Allt är packat och jag är redo för tävlingen imorgon.

Imorgon så ska jag tävla LD och debutera LC. Jag hoppas att det går bra.

När jag kommer till Öland så kör vi raka vägen till stallet där Bathman ska stå under helgen.

När jag kommer till stallet så ska jag longera Bathman så att han får springa av sig lite. När vi har gjort allt som vi ska i stallet så åker vi till Ediths sommarstuga där Ediths och min familj ska bo under helgen.

Senare i eftermiddag så ska jag plugga för vi har prov på måndag och onsdag och engelska läxa tills på onsdag.

Det är så här denna dagen ser ut iallafall.

Hej då. Jag skriver mer ikväll.

Likes

Comments