Ikväll är en sån kväll när tankarna bara irrar iväg. På fredag har det gått 1 år sedan jag fick släppa taget om min allra bästa vän. Det gör så ont. Jag saknar och tänker på dig varje dag. Du dyker alltid upp, på ett eller annat sätt. Genom minnen, lukter, känslor eller dina små svarta hårstrån som man fortfarande kan hitta ibland. Sist i söndags när julgrejerna åkte fram från vinden, på ena gardinen satt ett svart strävt hårstrå från dig. Någonstans önskade jag att det bara hade ramlat ner en hel hög så jag kunde få dra mina fingrar genom din päls så som jag brukade göra. Tankarna vandrar, hur kan detta hårstrå fortfarande finnas kvar när du är borta? Jag vill bara ha hem dig igen. Det är så tomt utan dig, nå fruktansvärt tomt. Du kommer alltid vara speciell, alltid vara DEN DÄR hunden jag hade just DET DÄR bandet med. Ingen kommer någonsin kunna ersätta dig, aldrig kunna ta din plats. Du kommer alltid fattas mig...

Likes

Comments


Och vad har man gjort? Typ ingenting. Jag och Mario tog oss ut med ungarna till ankdammen ett tag och sen en prommis till Ica. Det är så skönt att börja komma ut igen, jag har hållt mig inomhus alldeles för länge pga olyckan och hjärnskakningen. Det kommer ett inlägg om det, jag måste bara förbereda mig känslomässigt. För jag kan nog helt ärligt säga att det var den värsta kvällen i mitt liv. Känslan innan man vet om ens barn lever eller inte, det är det mest smärtsamma jag någonsin gått igenom....

Hur som! Agapi kom förbi hit och vi käkade middag ihop. Milos vän var här och dom lekte rövare som vanligt. Jag tog fram ansiktsfärgen och målade dom till transformers, (Bumblebee och Optimus Prime). Det var ganska roligt att få avända sin kreativa sida igen måste jag få säga. Barnen blev jätte glada och tyckte att dom var (med egna ord) "supercoola". Jag kunde inte annat än att hålla med.

Men gissa om jag är slut nu? Huvudet värker och nacken lika så. Känner mig helt matt i kroppen och kommer förmodligen dimpa i säng när som. Med det önskar jag er en god natt så får vi se om det dyker upp något inlägg imorgon beroende på hur jag mår. Tjingeling!

Likes

Comments

​Ni vet, den där när man bara vill skriva en massa men inte vet vart man ska börja? Får bli en bild på världens finaste unge istället som varit borta från mig sen igår och kom hem så där helnöjd idag med både leksaker, chips och godis från mormor och Jimmy som skämt bort honom. Bilden är så härlig, varmt, grönt, sommar. Fast jag gillar hösten, den är mysig. Älskar alla ljus som tänds och mörkret. Alla snygga höstkläder och stövlar. Lager på lager. Åh så mysigt det är! 

Ska ta och försöka få igång bloggandet nu ordentligt. Har bara varit så mycket, alltid när man tror att allt börjar lugna ner sig och falla på plats, då händer nästa grej. Det slår liksom aldrig fel. Men jag ska försöka. Måste fixa designen också, så himla onöjd med den här alltså, haha!

Likes

Comments


​Jahap då var man igång igen då, får vi se hur det går med den här bloggen. Kussarna använder sig av denna portal så tänkte att jag kan ju lika gärna testa den jag med. Behöver fräsha upp mig lite och blogg.se känns så himla gammalmodigt. Tycker ni inte? Fast jag måste ju säga att det är mycket lättare att skriva inlägg hos dom, för här tog det ta mig fan hundra år innan jag ens förstod hur man fick fram så man kunde börja skriva själva texten liksom. Iq-fiskmås! Men jag tog mig igenom det jag med, nu ska jag bara gå igenom alla andra finesser som finns och kanske göra klart designen. Fast, det får bli någon annan dag. För nu ska jag sova, ögonen går i kors och imorgon blir det upp tidigt i vanlig ordning för att lämna Milo på förskolan. Sen ska jag vila, om Theo vill det förstås. Bara vara hemma i alla fall och låta bli alla måsten för en dag. Jag ska slappa, leka med Theo, ligga på soffan när han sover lunch. Inte springa runt som en dåre och försöka städa eller pyssla med sånt jag aldrig hinner annars. Varje dag har det varit något under en alldeles för lång period, men imorgon då är det ingenting och jag har nog aldrig varit lyckligare över det. God natt!

Likes

Comments