Header

Som vanligt med mig skrev jag först ett helt annat inlägg än det jag väljer att publicera nu. Ibland får man hejda sig och inse att resten av världen kanske inte riktigt kommer kunna ta det man skriver på rätt sätt. Helgen har i alla fall varit bra, hängt med roliga människor och skrattat så tårarna sprutat. Firade morsdag i Nynäs hos mamma med resten av familjen. Alla var vi där, alla, förutom mina egna barn. Den sved, för jävla hårt! Milo ringde i alla fall och grattade mig, min stora fina kille. Det är riktigt jobbigt det här att dela på barnen när man helst av allt skulle vilja vara med dom hela tiden. Ibland känns det bara som om man missar så mycket tillsammans. Jag vill kunna skriva att det blir lättare, att man vänjer sig. Men jag undrar om man någonsin kommer göra det?

Borde ha sovit för längesen, men som vanligt fastnar jag, i mina egna tankar och får svårt att komma till ro. Överanalyserar. Måste dock försöka, imorgon ska jag med pappa å Nettan och kolla på deras lilla valp. Tar med systemkameran och slänger upp lite bilder på henne här imorgon. Som jag saknar att ha hund, har ett sånt enormt tomrum efter att Dizzie somnade in, ett tomrum som förmodligen alltid kommer finnas där, men som kanske skulle fyllas lite om jag skaffade en ny fyrbent vän. En dag så...  

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag med Marita en sväng i stallet och fotade hennes fina häst Blixten. Finns det något mer rofyllt än att komma ut till stallet, i naturen, bland dessa fantastiska fyrbenta djur? Jag tror fan inte det! Saknar att ha en egen och kommer på mig själv att drömma mig bort emellanåt. En dag, när barnen är tillräckligt stora och tiden finns, då ska jag köpa mig en och ta upp ridningen igen. Det är något jag lovat mig själv, något jag så innerligt vill.

Nu ska jag dock pallra iväg mig själv till gymmet och köra kondition. Visar fler bilder sen, so long!

Likes

Comments

Tar en paus från livet och drar på kryssning med nya människor, ja förutom bästa Camilla då. Ha en fin lördag

Likes

Comments

Den här dagen började kanske inte så där jätte bra men jävlar vilket avslut det blev. För första gången på länge känner jag mig hoppfull. Ska glo ett avsnitt till av Bonusfamiljen, har ni inte sett den serien så kolla, den är grym! Sen blir det sängen. God natt!

Likes

Comments

På riktigt, finns det något värre i matväg än när sötsuget kickar in? Jag har haft en period där jag tok fastnat för naturgodis och då speciellt alla yoghurt sorter, inte bra! Så jag har köpstop på det asså. Ben&Jerrys hade också varit jävligt gott men jag håller mig borta från sånt numera. Då är kvarg ett jäkligt bra alternativ (jag vet, jag använder kvarg till allt nu för tiden). Är man sugen på sött är det bara att hälla i en skvätt funlight, är man sugen på surt är det bara att blanda runt en massa hallon. Å så lite hemmagjord müsli (elr köpt men jag föredrar en som man gjort själv) på det sen lovar jag att ditt söt/sur-sug försvinner.

Likes

Comments

Det är alltid full fart med dom här två. Inte konstigt att jag nästan alltid somnar med dom under nattningarna, idag var inget undantag. Vaknade upp för ett tag sen med paniken i halsen och tårar rinnandes nerför kinderna efter att drömt en mardröm. Inget ovanligt det heller... Just nu känner jag mig bara helt stressad. Har så mycket att ta tag i, den här jäkla pappersvärlden asså, a never ending story. Men måste vakna till liv innan jag börjar, just nu hamnar tankarna mest tillbaka på den där drömmen.

Har ansökt om vårdbidrag också, det är en helt ny värld som öppnats nu efter att diagnoserna sattes. Så mycket hjälp det finns att få, så mycket stöd. Äntligen slipper jag kämpa ensam. Men det är svårt också, allt är så nytt. Sen gäller det att ta reda på alla rättigheter man har, både när det kommer till oss föräldrar och framför allt Milo. Ska ta en kväll i lugn och ro framöver och googla, försöka hitta en massa information och tips. Har ni några erfanrenheter eller råd får ni väldigt gärna höra av er.

Likes

Comments

Hoppas allt är bra med er, här är det på topp! Haft min fina vän Annelie här över natten, så blev ganska sent igår och en hel del snack samt kaffe som vanligt. Lämnade barnen på skola/dagis imorse och stack sedan till gymmet en sväng. Blev ben och rumpa idag, dock inte lika intensivt som jag velat. Någonting bakom mitt höger knä har börjat göra förjävla ont, sen hade jag en del känningar i nacken också. Blir så irriterad, vill ju bara kunna mata på liksom. Men men, man får vara glad för det lilla. Idag är en sån dag då jag känner mig positiv till det mesta, en dag jag verkligen ska ta vara på. Att leva med ptsd och allt vad det innebär gör att man inte tar såna här dagar för givet. Igår hade jag tex en riktigt skit dag, tur nog hade jag ju tid hos min psykolog på kris och trauma. Hann inte ens in på hennes rum innan jag bröt ihop. Allting känns bara så fruktansvärt tungt och svårt ibland. Än mer när man har ständig värk och en natt som bestått av mardrömmar och nästan noll sömn. Så idag ska jag glädjas åt att det är en bra dag och göra det bästa utav den. So long gott folk!

Likes

Comments

Hatar den här känslan när man har så mycket man vill få ur sig men inte vet vart man ska börja. När man skrivit inlägg efter inlägg men valt att radera istället för att publicera. När man inte riktigt vet om man vill blotta sina innersta tankar. Det är bara så himla mycket just nu att jag ibland inte vet hur jag ska orka med allt. Även fast jag omringas av fantastiska stöttepelare så är det här något jag måste ta mig igenom på egen hand och ibland känns det bara så hopplöst. Det händer liksom ingenting, det känns som om det bara står stilla istället för att gå framåt. Som om jag är kvar på samma jävla ruta sen den här skiten började. Det är så stört att en sekund kan förändra hela ens liv, att en enda liten sekund kan förstöra så mycket. Alla planer jag hade för framtiden, allt som inte blir av alls och allt jag istället fått skjuta på. Hur ska jag någonsin kunna acceptera det? Ändå är det något jag måste göra, acceptera min livssituation. Men det är så himla svårt.

Måste försöka sova nu, imorgon ska jag först iväg till KTC och sen till sjukgymnasten så kommer bli full rulle hela dagen, blir trött bara jag tänker på det. Sen är det äntligen min tur med barnen också, saknar dom så himla mycket. Mina fina små killar, det absolut dyrbaraste jag har här i livet. God natt allesammans.

Likes

Comments

Tänk på att upphovsrättslagen gäller och ingenting får kopieras eller tas från denna blogg utan mitt tillstånd.