Header

Det var ett tag sen, ett bra tag sen jag lät fingrarna nudda tangenterna. Sen jag tillät mig själv att skriva, utan att tänka, bara låta orden som kommer upp i mitt huvud få komma ut i text. Det har hänt så mycket sen sist, varit så många upp och nergångar. Det har varit skratt, glädje, tårar, svek, hopp, förtvivlan, rädsla, lycka, acceptans. Jag har flugit och jag har fallit, plockat upp delar och rest mig igen. Jag har insett så mycket och återigen fått lära mig det jag egentligen redan visste men inte ville välja att tro på. Jag har lärt känna nya människor, en del som jag kanske kommer ha med mig livet ut och en del bara för en stund, en del som jag tagit avstånd helt ifrån. Jag har lärt mig att oavsett vilken väg jag väljer att ta så kommer jag alltid ifrågasätta mig själv om jag valde rätt, men jag kommer inte ångra dom val. För jag tror någonstans att just dom valen, en vacker dag, kommer leda mig precis dit jag ska.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade du kunnat sett in i hennes själ, in i hennes hjärta hade du förstått på ett helt annat sätt. Du hade insett att i grund och botten handlar det om att hon bryr sig, för mycket, för starkt. Men hon kan inte släppa in, hur mycket hon än vill. Hon gjorde det och förlorade en del av sig själv. Så för att skydda sig själv gör hon allt hon kan för att inte hamna där igen. När hon märker att det blir för nära, förstör hon det, omedvetet. För hon orkar inte gå igenom smärtan som kommer med det. Det gör för ont. För hon vet att oavsett ord och löften, så kommer han göra om det, om och om igen och hon kommer stå där ensam och försöka plocka upp alla delar han krossade.

Likes

Comments

Som vanligt sitter jag uppe, inte det minsta trött och tänker på livet. Alla val, allt som händer runt om en, allt som gjort att man är där man är idag...

Mamma säger alltid att det finns en mening med allt, men jag vette fan asså. Såna här kvällar, när det inte bara är alla tankar som spelar in utan även den här fruktansvärda jävla värken så kan jag helt ärligt inte se någon som helst mening med det. Jag har så sjukt ont att jag inte ens vågar lägga mig, för jag har ingen som helst aning om jag ens kommer kunna ta mig upp själv från sängen imorgonbitti. Smärtan går inte att beskriva men när den är som nu i det värsta stadiet kan jag till och med bli rädd för att jag en dag inte kommer kunna röra mig alls. Vet ni vad det värsta är? Att det inte finns ett skit att göra åt det. Jag kommer få leva med det här, kanske i resten av mitt liv och känslan att veta det är hemsk!

Jag kommer aldrig sluta sakna hur jag var och aldrig kunna acceptera hur jag blev.

Likes

Comments

Jag är så otroligt trött på allt just nu. Man kämpar och kämpar, men för vad? Så fort man börjar få upp hoppet tas det ifrån en lika snabbt. Det är så sjukt att vi lever på 2000 talet och man kan inte ens få tag i en egen lägenhet. Om några månader kommer jag och barnen stå utan boende, känslan går inte att beskriva. Hade det bara handlat om mig hade det varit en helt annan sak, men nu handlar det om mina barn. Att dom inte kommer ha en stabil trygghet, ett eget hem att komma till. Under ett års tid har jag försökt med allt för att få tag i en lägenhet, men det är ta mig fan omöjligt. Jag känner mig så handfallen, vet varken ut elr in. Samtidigt handskas jag med allt annat också. Allt är bara för mycket och ibland förstår jag inte hur jag ska orka. Folk i min närhet säger att det kommer lösa sig, att det måste vända snart. Jag tror inte det, för jag har försökt att tänka så kring varje motgång. Men när man gjort det i över ett år utan framgång, då ger man tillslut upp dom tankarna. Det är bara å inse det faktum att livet som redan är svårt kommer bli ännu svårare och det finns inget jag kan göra åt det.

Nu ger mig styrka att fortsätta och jag kommer aldrig sluta kämpa för er, för oss.

Likes

Comments

Förra veckans bästa köp var helt klart denna hairtreatment från Revlon, brukar i vanliga fall köra den röda men nu fick det bli denna, cocos och sommar hör liksom ihop på nå sätt. Ska hälla i mig kaffe nu och sen får vi se vad denna dag har att bjuda på. So long!

Likes

Comments

Som den ytliga materialist man är blev jag sjukt kär i den här laddaren, jag vet, en laddare. Man ba kom igen nu... Men visst fan är det den snyggaste ni sett? Så jävla nöjd! Finns att köpa på h&m för endast 79 kronor, värsta kapet. Nu kan man ju bara hoppas på att den håller ett tag också, den jag köpte sist för dubbla priset klarade sig i två veckor. Såklart körde jag en reklamation och fick en ny men den la av den med. Slutar era också fungera stup i kvarten? Eller är det bara jag som har en sjuk jävla otur hela tiden?

Likes

Comments

Är hundvakt åt den här lilla terroristen. Jag som hade hoppats på sovmorgon, men det var bara att glömma. Hon levde rövare tills jag gick upp och vad gör hon sen? Jo går och lägger sig, tack för den liksom! Så nu sitter jag här med kaffet och funderar på om jag ska försöka somna om eller hoppa in i duschen, lutar åt duschen...

Likes

Comments

Spring, spring för allt du kan och vänd dig inte om. Låt dom inte komma åt dig, du är stark, starkare än du tro. Du vet att allting vänder, att bättre tider kommer. Stå ut, stå bara ut. Snart är du där, det är inte långt kvar nu. Ge inte upp. Ger du upp har allt kämpande varit förgäves. Fortsätt framåt och blicka inte bakåt. Lägg bort alla känslor och minnen. Glöm, förträng. Det du gör bäst. Du har gjort det under så många år, du kan göra det igen. Stäng av. Tänk inte, känn inte. Försök andas trots att klumpen i halsen sakta kväver dig. Fokusera. Kom ihåg vad du lärt dig, kom ihåg orden, upprepa dom, tro på dom. För det kommer en dag när allting blir bättre.

Likes

Comments

Från att ha varit helt otaggad till att fira midsommar så blev det faktiskt en kanondag. Jag och Qira drog ut till brollan å grabbarna i Enskede där det bjöds på god mat, sång, dans, kubb och mycket mer. Idag mår man ju dom man förtjänar men det är en annan femma.

Likes

Comments

Är det något jag aldrig kommer kunna förstå så är det hur man som förälder inte vill vara delaktig kring allt som händer runt ens barn. Jag kommer aldrig kunna förstå hur man kan vrida och vända på sanningen för att se bättre ut i någon annans ögon. Kommer aldrig kunna förstå hur man självmant kan välja bort sånt som är så pass viktigt för att ens barn ska få en bättre livskvalite. Kommer aldrig kunna förstå hur man kan bilda egna saker i sitt huvud att man tillslut tror att det är så.

För mig är mina barn prio ett och jag kommer göra allt jag kan för att dom ska få ett så bra liv som möjligt. Jag kommer ta del av alla utbildningar, alla föreläsningar, tips och råd när det kommer till Milo och hans diagnoser. Jag kommer satsa hundra procent på att lära mig att förstå vad dom innebär så att jag kan ge honom det stöd och den hjälp han behöver. Dessa barn förtjänar det, så som dom kämpar är det de minsta vi som föräldrar kan göra. Jag önskar bara att alla kunde känna likadant istället för att vara självupptagna och tro att allt handlar om dom. Det spelar uppenbarligen ingen roll hur mycket man kämpar för att försöka få någon att förstå och visa engagemang. Ibland får man helt enkelt inse när det är dags att ge upp, man kan inte tvinga någon att vara delaktig till hundra procent om personen i fråga inte vill det. Även om det är något jag själv aldrig kommer kunna förstå.

Mina fina pojkar, ni är mitt liv och för er gör jag allt.

Likes

Comments

Tänk på att upphovsrättslagen gäller och ingenting får kopieras eller tas från denna blogg utan mitt tillstånd.