I torsdags kväll var vi in till barnakuten på usö med Matteo😔. Han skrek till och från hela dagarna förra veckan tisdag till torsdag  och natten till torsdag så kaskad spydde han efter att han hade ätit. Visade sig att han var förstoppad😔. Ändå så har han bajsat varje dag. Så har fått börja med laktulos igen. Han skrek även på fredagen, men inte lika mycket som dom andra dagarna och inte lika intensivt, var lättare och trösta honom på fredagen än vad de var dom andra dagarna. Han åt dåligt också😔 vilket är förståeligt.

Vi åkte in till barnakuten igen i lördags. Läkaren såg att han var röd i halsen och har en blåsa i gommen😔. Dom tog infektions prover, men dom såg bra ut. Han fick mat en stund innan dom tog prover. Ca 5min efter att han hade ätit och rapat så börja han gallskrika 😔. Läkaren funderade på om de kan vara något med tarmarna ( kommer inte ihåg vad de hette) men hon trodde inte att de var de, eller om det är så att han har komjölkproteinallergi. Så vi fick stanna på sjukhuset över natten, för dom ville se hur Matteo var under natten och vi skulle larma när han börjar skrika så dom fick se hur han var då.  Matteo gallskrek till och från på söndagen  😔. Fick åka hem på permission på söndagen. Var tillbaka igår och träffade läkaren. Ska testa Althéra nu och se om det fungerar. Ska på återbesök om 4 veckor. Blir Matteo bättre med Althéra så kommer han få det på recept. Nu har han iaf börjat äta lite mer igen och han gallslriker inte på dagarna och kvällarna nu😊. Läkaren tyckte de lät dom kolik skrik när han skrek, men varken jag eller sambon tror att de är kolik.

Nathalie

  • 2 visningar

Gillar

Kommentarer

Blir inte att jag hinner skriva här så ofta längre. Får passa på och skriva när Matteo sover, nu är han vaken mycket på dagarna sover kanske max 1-2 timmar sammanlagt på dagen. Han blir redan 3 månader på torsdag, egentligen skulle han bara vara 1månad nu💕. Ska bli roligt och se vad han väger och hur lång han är nu, ska till bvc på torsdag. Han växer iaf så de knakar, rensa hans kläder i helgen. Matteo har redan växt ur storlek 50, så nu har han storlek 56🙈. Tänk han hade storlek 44 när han föddes 💕. Månaderna går så fort, tycker inte de är så länge sen han kom till oss. Köpte en tröja och ett par byxor till han förra veckan i storlek 56 och en jumpsuit i storlek 62, tänkte att den kan han ha i höst när de blir kallare ute. Vi köpte en overall till honom i helgen som han ska ha i vinter😊

I onsdags var vi på öppna förskolan, då har dom babycafé för dom som är mellan 0-12 månader. Det var trevligt, vi ska dit på onsdag igen tänkte jag. Ska försöka gå dit på onsdagar, så Matteo får träffa lite andra barn😊. Var på stan idag, var in på Kappahl igen🙈 köpte en body, ett bar byxor och dregglis 2-pack. Älskar deras märke newbie😍. Får passa på och köpa när dom just nu har 3 för 2 även på newbie😊.

Imorgon ska jag iväg och fixa nytt id-kort, mitt gick ut 4/8🙈, så pappa måste följa med så jag kan beställa ett nytt. Sambon hade följt med om han inte hade jobbat. Man måste ju boka tid för id-kort nu, något nytt dom har börjat med.
Den 23/9 börjar sambon köra en annan lastbil och tur på sitt jobb, så då kommer han komma hem varje dag. Istället för och ligga borta måndag- torsdag. Ska bli skönt att han kommer hem varje dag💕.

Till helgen om det är fin väder så ska vi till Nora på marknad.

Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka♥️

Nathalie

  • 4 visningar

Gillar

Kommentarer

Nu är det ett tag sen jag skrev här, dagarna går så fort🙈. Den 2/7, blev Matteo utskriven från neo skönt och slippa åka in till Örebro 2ggr/vecka. Han går upp i vikt i en rasande fart🙈. Han är redan 2 månader och 7 dagar ♥️. Sambon började jobba 17/7 efter sina 10 pappa dagar. Så jag är själv hemma med Matteo måndag- torsdag, men tycker att dagarna går fort, eftersom han fortfarande ska ha mat var tredje timme på dagen, på natten ger vi var fjärde timme. I tisdags när jag var till bvc med Matteo så vägde han 3920g och var 52 cm lång 😍, när han blev utskriven från neo vägde han 2510g och var 47 cm lång. På onsdag ska vi till usö för neonentaluppföljning, ska bli roligt och se vad han väger då om dom kollar hans vikt då. Så denna vecka kommer sambon hem imorgon eftersom vi ska iväg på onsdag. Får se om han ska iväg och jobba igen onsdag eftermiddag/kväll eller om han blir ledig resten av veckan.

Igår beställde jag två dressar, handvärmare som man sätter på handtaget på barnvagnen och en grej som man kan göra hand och fotavtryck med från wish.

Nathalie

  • 6 visningar

Gillar

Kommentarer