Puh!
Idag var varit en riktigt ansträngande skoldag om jag får säga det själv.. började dagen med att försova mig så att jag fick stressa sönder mig, aldrig kul när sånt händer då jag känner att jag vill ha bra med tid på morgonen.
I vilket fall började morgonen med ett matteprov och matte är verkligen inte min starka sida heheh, så det gick som det gick! Kände mig dock bara osäker på 3 frågor så det är bara att hålla tummarna.
Vi hade även ett engelska prov idag som vi får fortsätta att skriva på imorgon men så hade vi också en teknik inlämning till idag, varför så mycket på en gång hahahha?
Imorgon har vi iallafall ett till matteprov plus ett svenska prov, fredag bild redovisning och nästa vecka spanska & biologiprov..
Känner verkligen att det börjar bli stressigt med skolan nu! Herregud säger jag bara, hoppas dock att allt är bra med er finisar, ha en bra kväll. Puss!

  • 22 readers

Likes

Comments

Ny blogg 

Jag heter Nathalie Sandra Mahdavi och är född den 28 januari 2001.

Jag bor i Haninge med mig mamma, pappa och mina två yngre bröder! I min blogg kommer jag att skriva mycket om min vardag och de olika intressen jag har. 

Hoppas att ni stannar kvar, puss!

Likes

Comments