Header

Ännu ett filmtips, är inne i ett riktigt flow nu när jag verkligen tycker om att kolla film, kan man ens kall det för flow? ingen aning, men igår natt såg jag spontant på denna och vilken bra film. Länge sen jag såg en film som berörde mig som denna, huvudmeningen med filmen är knappast att beröra men den fick mig då att fälla några tårar, vilket är ovanligt för mig när det kommer till filmer. Vet inte om jag kände igen mig i filmen eller om berättelsen bara berörde mig, men något speciellt var det med den. En riktigt rolig men samtidigt "viktig" film var den för mig i alla fall. Se den.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!! Eller vändagen som jag tycker om att kalla den. Är inte så brydd i den här dagen egentligen men firade till det lite och for ut och åt på amarillo med några kompisar efter skolan. Riktigt mysigt och god mat fick vi! I skolan hade vi "kramtävling" så ganska många kramar fick man, haha. Alla hjärtans dag är nog en rolig högtid ändå, fastän man inte har en partner. Att fira med vänner är ju minst lika kul. Viktigaste är att man är med någon man bryr sig om. En sådan här dag mitt i Februari kanske ändå är ganska behövlig, ta vara på den. gonatt

Likes

Comments

Idag tänkte jag dela ett intresse jag haft väääldigt länge men som glidit ifrån mig lite under de senaste två åren; att läsa. I flera år har jag verkligen läst böcker som en galning och att vara riktigt inne i en bok är typ en av de bästa sakerna som finns? Haha, så säger jag typ om allt jag gillar att göra men i alla fall vill så så gärna få tillbaks läsandet in i min vardag och har senast (för några veckor sedan) så läste jag den nya "Harry Potter"-boken. Den fick mig verkligen att inse att jag MÅSTE börja läsa igen! Boken var sjukt bra, mycket bättre än vad jag trodde och den gick ändå bra att läsa trots att det är praktiskt taget ett manuskript. Funderar faktiskt på att börja läsa om alla Harry Potter böcker nu, eftersom jag äger alla redan. Men det tar väldigt lång tid att komma igenom dem, dessutom så skulle jag vilja pröva på att läsa första Game Of Thrones-boken, eftersom jag tycker om serien ganska så mycket. Sen vill jag absolut Therese Lindgrens bok även fastän ämnena hon skrivit om inte riktigt berör mig! Men skall väl klicka hem lite böcker från adlibris någon dag, tycker priserna är rimliga där och har beställt många böcker därifrån genom åren.

Min favoritförfattare under de senaste året(åren) har varit John Green, åh hur originellt. Men hans böcker är faktiskt sjukt bra och här är tre favoriter:

1. Looking for Alaska. En av de bästa böckerna jag läst, läste boken på engelska och vill gärna läsa den på svenska. En rolig och sorglig bok på samma gång. Älskar att han fått med så mycket känslor i en och samma bok.

2. Pappersstäder. Ingen har väl missat denna? Filmen var en besvikelse för oss som hade läst boken före. Boken är mycket bättre och man blir verkligen uppslukad av den. Lättsam och härlig berättelse.

​3. Katherine-teorin läste jag i somras och störtgillade den! Var först lite tveksam men boken är väldigt underhållande på grund av den udda och speciella berättelsen. Karaktärerna är väldigt annorlunda också, vilket jag gillar. 

Likes

Comments

Klickade hem lite godbitar från asos för någon vecka sedan och fick mitt paket idag!! Materiell lycka om något, hade i alla fall beställt allt ovan och lyckligtvis nog passade allt ganska perfekt. Hade faktiskt aldrig beställt något från asos förut men det lär jag göra i fortsättning då denna beställning blev väldigt lyckad!

Likes

Comments

Mitt hår var ON POINT år 2015, borde försöka få tillbaks det så

Några bilder ifrån mitt favoritår 2015, ett år jag alltid kommer minnas varmt. Hade det bara så himla bra och mådde bra. Jag var lycklig helt enkelt. Otroligt vad tiden går och att det nu är två år sedan det var 2015. Kan sakna det så jäkla mycket ibland

Likes

Comments

yess, rubriken stämmer 13h har jag spenderat i skolan denna dag! Idag var det dags för skolans faddergala och vår klass stod för den största delen av programmet och fick då hjälpa till med att roada och fixa inför galan.. 12 låtar uppträdde vi med och det gick nog väldigt bra, efter man spelat sina låtar kände man sig missnöjd men vi fick mycket positiv respons så helt bra måste det ju nog ändå ha gått, haha. Elever från tvåan och trean uppträdde också och shit så duktiga de är, speciellt på att sjunga. Så rena och vackra röster har de som uppträdde! Nu orkar jag tyvärr ej berätta mer detaljerat, för efter 13h skolan är man trött. Men vill tacka min klass och andra som deltagit för en fin och riktigt rolig kväll! kram

Likes

Comments

För idag är det denna goa tjejs födelsedag! Grattis till bästa Vera <3

Intensiv och intressant tisdag. Två lektioner i skolan, sedan studiebesök i Jakobstad med musik och bildkonst-studerandena. Skolan vi besökte var superfin och besöket var ganska roligt, och bussresorna också. Ikväll hade jag även scout, såsom alla tisdagar, och idag hade vi lite dramakväll för vår patrull. Scoutingen har jag då inte nämnt ofta här i bloggen men yess jag är en scout sedan 7-8 år tillbaka! (nuvarande scoutledare) Hamnade lite off track, anyways har stressat så grymt hela kvällen inför faddergalan och den nya perioden. Nervositeten för faddergalan har börjat smyga sig på och fick smått panik och satte mig vid pianot och övade i en halvtimma ungefär. Det mesta sitter bra men är ändå sjukt ovan med detta! Nä nu skall jag få min goda nattsömn så jag känner mig utvilad och redo inför morgondagen. gonatt

Likes

Comments

En typisk outfit som representerar mycket väl vad jag brukar ha på mig i skolan: ett par jeans, sneakers, skön tröja och min dunjacka. Vissa dagar blir det lite mer uppklätt och vissa dagar mer nedklätt än detta på bilden. Vad jag har på mig i skolan varierar ganska mycket, men så här brukar det ofta se ut. Skall dock försöka variera mina kläder och stil mera nu mot våren har jag tänkt.

Måndag idag, och har varit på förvånansvärt bra humör hela dagen. Skrev mitt sista prov för denna provperiod och tack och lov för det! Så skönt att ha det överstökat och provet gick helt okej, skulle nog våga säga att jag blev nöjd i alla fall. Sedan följde dagen med bara chill lektioner och sedan en musikövning. Faddergalan är ju i övermorgon. Nervositeten har inte kommit ännu, men det kommer förmodligen i sinom tid. Men sjukt kul ska det bli!

Likes

Comments

Fyra verkligen chill-låtar som matchar mitt söndags-mode väldigt bra

Hatkärlek till söndagar, man får sova länge och man är oftast heelt ledig hela dagen men dagen efter är det måndag vilket betyder att man måste göra en massa läxor, läsa på prov och dylikt. Söndag skulle lätt vara min favoritdag om inte måndag skulle existera. Idag började dagen inte så roligt, efter ungefär en provläsning slog mensvärken till och jag brukar inte alls ha jobbig mensvärk, men idag var det jobbigt, länge varade den också. Näe, usch och fy. Så mitt humör sjönk rejält efter det men musikövningen som vi hade idag gjorde mig på mycket bättre humör! Musik och vänner gör livet bättre, så enkelt är det. Nu är det dock tillbaks till provläsning och jag är inte glad över det, tur som var så är provveckan över imorgon! skönt. ses

Likes

Comments

Glad lördag på er alla, har haft en riktig mys-lördag och varit hemma större delen och klockan två bestämde vi att åka och äta till tesses. Lite vardagslyx så där, eller de är ju inte vardag men whatevaa. Sedan har jag varit illa tvungen att plugga psykologi men det var ändå helt okej. Ikväll for jag spontant hem till en kompis med lite friendoos. Riktigt mysigt har vi haft det och nu kollar vi melodifestivalen, helt ok bidrag inget superbra likssom. Ha d bra amigos

Likes

Comments