Godmorgon, igår hade vår bostadsrättsförening anordnat en halloween kväll för alla barn OCH vuxna. Vi var ett helt gäng som träffades vid den lilla pulkabacken i området där det grillades korv och efter en stund gick vi "bus eller godis" och barnen samlade ihop MASSVIS med godis och dom utdelade några små bus till stackarna som inte var hemma. mo ha ha

Det här var Melissa´s första riktiga bus eller godis vända och hon var extremt nöjd och glad när vi landade i soffan senare på kvällen. Lillebror däremot lider verkligen av tandsprickning nu, svårt att sova och väldigt otålig vid munnen. Stackars honom, och stackars oss som är vana med en lillplutt som brukar sova betydligt bättre om nätterna-- det är okej och säga så antar jag, att vissa perioder ÄR jobbiga med en liten bebis som går igenom olika faser. Tur att det bra SÅKLART överväger det mindre bra!

I kväll ska vi tända ljus på kyrkogården och göra pumpa lyktor, känns som att vi är lite sena med det? Tycker att det är luddigt med alla datum kring alla helgona/halloween.. antar att man gör lite som man vill :) Traditioner är härligt i alla fall!

Jag försökte sminka Melissa, men hon kan ju allt själv.. så jag assisterade mest henne. (värt att tillägga, hehe)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej igen! ÄNTLIGEN så tog jag "tjuren vid hornen" och skapade en ny blogg. Det var bara för mycket en period, med att komma in i alla nya rutiner, jobb, projekt, och pusslande av vardagen så jag satte mig själv helt åt sidan. Just för att fokusera på det viktigaste, familjen. Men jag är inte den som är den.. att blogga eller att få skriva av mig är en del av mig sedan länge så det vill jag gärna fortsätta med, för min egen skull. Jag vill visa vem jag är och vad jag vill uppnå, dela med mig av sånt som jag tror alla känner igen sig i och bara vara jag. VÄLKOMNA.

Det här är min vardag nu, mammaledig till Milian snart 7 månader och Melissa 5 år som är hemma med oss när hon inte är på dagis eller hemma vid sin papi.

Likes

Comments