Så älskad från första stund!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen igen.. har hänt en del sen sist. Har haft en weekend i Sundsvall med massa shopping, restaurangbesök & massvis med mys bland annat. Så härligt med lite miljöombyte! :)

Idag har vi vart till Valbo, vart även lite shopping där. Bl.a ett nytt soffbord! Hoppas att det inte blir litet, har inte orkat skruva ihop det ännu.. En ny klänning fick hänga med hem också, tills på lördag då det väntas dejt med mina fina tjejer. Ser fram emot det!

 

 

Likes

Comments

Vilken effektiv dag det har vart! Har hunnit med storstädning, handling & en sväng på stan. Tindris fick en ny overall och en klänning av sin gammelfarmor. Hon tackar så hjärtligt :-)

Ikväll har vi myst med gokäk & nu x-factor. Härlig fredag!

Likes

Comments

Tack för 4 år tillsammans, världens finaste dotter & en oändlig kärlek

Likes

Comments

Usch vilken dag, det har vart riktig sjukstuga här hemma. Så tråkigt och typiskt, idag var det träff med föräldrargruppen igen & gipsavtryck var det som stod på agendan där. Hade ju vart roligt att få vara med och gjort det på lillan men som tur är så fick hon ett set i dopgåva så vi kan knåpa ihop det här hemma ändå. Har alltså inte hänt mycket idag, fick undan lite tvätt men annars har det vart vila vila vila som har gällt. Hoppas på att jag mår bättre imorgon, då det är min & Eriks 4-års dag. Vi har inte planerat något speciellt, utan vi blir bara hemma och myser med vår lilla skatt

 

Likes

Comments

Blandade bilder från kyrkan samt fikan efteråt på Hertsjö Gården 11/10.
Likes

Comments

Har lite halvt ångest för att jag aldrig tar tag i bloggningen. Kommer ångra mig senare då det säkerligen hade vart roligt att läst om Tindras första månader.. Jaja, nu är det som det är och jag får sikta framåt :-)

I lördags 10/11 hade vi dop för vår lilla prinsessa. Tycker att det är en väldigt mysig svensk tradition att fira våra barns ankomst på, som man tyvärr ser allt mindre av nu kan jag tycka. Hur som, vår lilla tjej fick namnet Tindra Melissa Rubiel i Bollnäs kyrka.
Det vart en festlig tillställning med fika efteråt på Hertsjö Gården som vi hade hyrt. Fam, släkt och vänner närvarade & tillsammans var vi omkring 75 pers. En helt fantastisk dag!

Imorgon ska det banne mig bloggas & dyka upp fler bilder!


Likes

Comments

Den 26/6 kom du, vår fina dotter. Imorgon blir du 4 månader, herregud vad tiden går fort!

Mitt älskade hjärta


Nyfödd

 

Snart 4 månader


 

Likes

Comments

Nu var det ett bra tag sedan jag kikade in här och skrev något. Måste bli bättre på det, kommer nog vara roligt att ha kvar sen :-)
5 dagar kvar till bf, tiden bara springer förbi. Försöker sysselsätta mig så mycket som möjligt om dagarna så dem inte ska vara så långa. Borde kanske ta det lite lugnare, men har inte tålamod till att bara ligga och slöa hela dagarna.

Var till bm imorse, allt såg bra ut. Följer kurvan bättre nu, har legat lite under tidigare. Men nu har skruttis ätit upp sig allt :-)
Har oroat mig lite de senaste dagarna då jag tyckt att det knappt vart någon aktivitet alls i magen, men det var tydligen vanligt nu i slutet då det blir trångt där inne. Lillis reagerade bra på en gång med hjärtljuden då hon buffade på magen och det skulle tydligen vara ett friskhetstecken. Skönt att veta så man kan slappna av lite! Nervositeten inför förlossningen har börjat släppa mer och mer, nu vill man bara ha det överstökat. Börjar bli lite ledsamt att gå med denna mage i vädret nu..

Midsommarafton imorgon med, älskar den högtiden. Så mysigt med kransar, god mat osv :-) jag & Erik ska ut till stugan och fira med släkten. Längtar!

Ska gå ner i tvättstugan och ta rätt på tvätten nu snart, sen ska jag & sis ut och fota lite. Tänkte slänga upp lite magbilder i ett annat inlägg här med. Får se när jag återkommer sen igen.

Hoppas att alla får en trevlig midsommar iaf! :-)

 

Likes

Comments