Tja.
Asså jag har varit så sugen på att blogga i flera veckor nu, men har ändå inte tagit tag i det och skrivit något inlägg. Vettefan varför.

Igår hade vi halloween fest hemma hos Douglas. Jag och Casper var Jokern & Harley Quinn. Jag tycker vi va jättesnygga. Kvällen va kul, men typ lite skum. vet inte varför jag tyckte det, men nånting kändes skumt bara. Just nu ligger jag iallafall hemma och bara tar det lugnt. Har småstädat lite i rummet, så nu kan man ta sig fram utan att behöva trampa på en hel garderob på golvet. Ah men jag har typ inte så mycket mer att dela med mig av just nu. Ska väl sätta på nån film eller nått och fortsätta slappna av.

Likes

Comments

Tankar

Tja!
Befinner mig just nu på en Espresso Haus i stan. Har suttit här i ungefär 1,5h då vi inte har något Wi-Fi hemma just nu (fml). Var dessutom helt ensam hemma och det var så tråkigt så bestämde mig för att fika själv då ingen annan ville fika med mig, haha. Men att fika själv är rätt mysigt tycker jag. Man kan sitta i sin egen värld och pyssla med saker på datorn samtidigt som man har en god muffin i handen. Kan det bli bättre?
Har suttit och lagt ut en massa plagg på appen Plick den senaste timmen. Och snart kommer min syster hit, hon hade oxå tråkigt. Sen lite senare så möter vi upp Casper som varit borta hela dagen och spelat match. Så fort han inte är med mig så saknar jag honom jättemycket, så det är skönt att han bara är borta över dagen.

Likes

Comments

Tankar

Jag är fett trött. Har varit det i flera dagar. Känner bara hur allt blir för mycket, tanken av att du och jag ska sitta i samma rum igen, det gör mig ledsen. Jag blir inte rädd, blir bara ledsen av att ditt ansikte kommer att ge mig så mycket minnen. Inte fina minnen, minnen som gör ont. Bara att se dig kommer att vara ännu ett "wake up call". All den tid jag spenderade med dig lärde mig mycket, nu vet jag skillnaden, skillnaden på att må bra & att inbilla sig att man mår bra. Den tiden jag var med dig var ett rop på hjälp. Jag drog mig till det jag tyckte kändes mest tryggt då. Men dagen då jag lämnade dig var början på en resa för mig till att må bättre.

Dagen då jag träffade Casper.
Han var min räddning. Jag gick från att vara en vilsen tjej vars liv gick ut på att supa mig full och helst befinna mig vart som helst utom hemma, till att bli en tjej som såg en framtid. Innan Casper kände jag ibland att det inte ens var värt för mig att vara på denna jord längre. Jag hade ingen livsglädje kvar. Jag var trasig. Han hjälpte mig upp, även om han kanske inte tror det själv.Tack vare honom har jag fått uppleva hur man verkligen ska bli behandlad, riktig kärlek liksom, och det är jag så jävla tacksam för. Du har gjort mig till en bättre människa. Tack för att du finns, älskling ♡


Likes

Comments

Bilder
Var och käkade middag med Casper på Hard Rock Café i fredags kväll, jättemysigt var det ❤️

Likes

Comments