Musik

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tankar

Jag är fett trött. Har varit det i flera dagar. Känner bara hur allt blir för mycket, tanken av att du och jag ska sitta i samma rum igen, det gör mig ledsen. Jag blir inte rädd, blir bara ledsen av att ditt ansikte kommer att ge mig så mycket minnen. Inte fina minnen, minnen som gör ont. Bara att se dig kommer att vara ännu ett "wake up call". All den tid jag spenderade med dig lärde mig mycket, nu vet jag skillnaden, skillnaden på att må bra & att inbilla sig att man mår bra. Den tiden jag var med dig var ett rop på hjälp. Jag drog mig till det jag tyckte kändes mest tryggt då. Men dagen då jag lämnade dig var början på en resa för mig till att må bättre.

Dagen då jag träffade Casper.
Han var min räddning. Jag gick från att vara en vilsen tjej vars liv gick ut på att supa mig full och helst befinna mig vart som helst utom hemma, till att bli en tjej som såg en framtid. Innan Casper kände jag ibland att det inte ens var värt för mig att vara på denna jord längre. Jag hade ingen livsglädje kvar. Jag var trasig. Han hjälpte mig upp, även om han kanske inte tror det själv.Tack vare honom har jag fått uppleva hur man verkligen ska bli behandlad, riktig kärlek liksom, och det är jag så jävla tacksam för. Du har gjort mig till en bättre människa. Tack för att du finns, älskling ♡


Likes

Comments

Bilder
Var och käkade middag med Casper på Hard Rock Café i fredags kväll, jättemysigt var det ❤️

Likes

Comments

Tankar

Jag är tillbaka.
Jag försvann lite ett tag från bloggen. Det hände för mycket personliga grejer, så att sätta sig ner o skriva fanns liksom inte på kartan.
Så vad har jag gjort på senaste tiden?
Jadu, jag har färgat håret svart, varit på Stockholm 10's och kollat på när Casper spelat. Utöver det har jag mest varit hemma och väntat på att nästa sak ska hända, jag har väntat på att den där personen som förstör mitt och min familjs liv ska dyka upp igen. Suttit, spanat och väntat. Men personen har inte dykt upp. Vi får se när han kommer igen.

Likes

Comments

Bilder

Idag har jag varit på ännu ett möte med en tjej om ett jobb. Det är fortfarande samma jobb, men kommer behöva träffa henne flera gånger för att kunna komma igång då det är Egenföretagande via sociala medier jag ska syssla med. Skitkul blir det nog, men det är mycket att lära sig.

Likes

Comments