Dagens middag blev riktigt bra, utnyttjade min elgrill för första gången på ett tag.

Lite fräschare med melon och sparris till gentemot pommes till exempel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag haft en riktigt härlig dag, började med att ta sovmorgon till 10 vilket händer väldigt sällan. Sedan cyklade jag mina 8km till gymmet för ett spinningpass.

Invigde mina nya Spinningskor och jag älskar dem redan. Riktigt skönt att köra med clips, så nu ser jag nästan fram emot hösten och vintern så jag kan utnyttja dem ordentligt. För nu vill jag fortfarande köra ute på min nya cykel så mycket som möjligt när vädret är bra.

Likes

Comments

Juli är över för denna gång och bjöd tillslut på ganska bra väder dessutom. Sammanfattningsvis hann jag också jobba 220 timmar, vilket jag känner av nu då jag är ganska sliten och inte klarar träna i den mängden som jag hade önskat.

Gårdagen spenderades på jobbet fram till 17 sedan mötte jag upp Lisa och Patrik för thaibuffé innan vinkväll med övriga gänget från högstadiet.

Denna bild på Lisa ovh Patrik är från i fredags när vi käkade tacos

Likes

Comments

Inte ätit pizza på väldigt länge då jag inte alls haft suget för sån mastig mat. Min nya favorit är därför kycklingtallrik med ris istället för pommes. Väldigt mättande, men inte alls lika onyttigt som pizza.

Min lediga dag igår bestod därmed av sovmorgon, MC trip norrut för en MC träff och middag.

Likes

Comments

Investerade i nya träningsskor idag då jag behövde nya löparskor så kan jag använda dessa på gymmet och mina svarta Nikes när jag springer ute.

Likes

Comments

Nu när MC-kortet och kandidatexamen är bärgade är det nu dags för ett nytt mål och detta kommer bli att utföra klassikern nästa år. Jag har nu investerat i rullskidor och en landsvägsracer. Första loppet ser ut att bli Vätternrundan nästa år och jag ser fram emot det supermycket. Bloggen kommer därför bli ett sätt att följa upp denna resan som startar på riktigt i september då jobbet tar upp lite för mycket av min tid och energi just nu och jag inte roligt mäktar med de 14 passen i veckan som jag vill, ligger väl på runt 10 pass just nu och de har inte riktigt den längden som jag skulle behöva. Uthålligheten måste jag definitivt jobba på då konditionen egentligen är väldigt bra, men jag har mest kört intervaller blandat med indoor walking det senaste och måste därför lägga in mer långpass. Jag ser väldigt mycket fram emot denna resan och det känns superhärligt med ett mål i min träning igen.

Två morgnar i rad har jag nu inlett med ca 3.3 mils cykling på min nya cykel. En fantastisk känsla måste jag medge

Likes

Comments

Finns ju inget bättre än att dra av ett hårt träningspass och sedan sätta sig i solen och äta frukost. En oslagbar start på dagen!

Idag blev det bodyattack och cx plus 2 mils cykling till och från gymmet.

Likes

Comments

Efter en 70 timmars arbetsvecka, varav 31 av dem betades av i lördags och söndags tog jag en väldigt lugn morgon igår där jag låg och drog mig i sängen till 13 vilket aldrig händer längre. Sedan begav jag mig till gymmet för att köra en vända på stakmaskinen.

På kvällen mötte jag upp min syster och kusiner för att käka middag på yummy vid Kungstorget.

Tog grillad teriyakilax med ris vilket var supergott!

Efter middagen mötte vi upp farfar och drog bort till Ullevi för att kolla när min kusins bros lag representerade Sydafrika på Gothia cup invigningen

Likes

Comments

Bloggen har uteblivit det senaste då mina dagar i princip enbart bestått av jobb. Är bara ledig en dag denna veckan och den fylldes med begravning..

Idag har jag jobbat 8.30-17 och innan det var jag på gymmet och körde rörlighet och 30 min på stakmaskinen. Passade på att inviga mina nya träningsshorts från sportamore. Grymma är dem.

Gillar inte pösiga shorts men dessa är perfekta då den ljusblå delen är tajt

Likes

Comments

Har precis jobbat färdigt för dagen, 8.30-17. Nu är jag påväg till gymmet för ett gympass med mannen min innan vi kör en lugn kväll.

Dagens lunch blev detta och 8 mackor till hehe

Likes

Comments