Godmorgon kära ni<3 Om mindre än en vecka börjar skolan igen och jag vet helt ärligt inte hur jag känner? Jag börjar tvåan och eftersom alla säger att det är det jobbigaste året med mest plugg osvosv så ser jag VERKLIGEN INTE fram emot att börja. Jag har ovanligt kul på skolan och jag var (kan man säga nere? typ?) pga att jag skulle sluta ettan i somras, så det är väl blandade känslor med att börja igen. Massa prestationsångest i alla fall. Jag skulle nog inte kalla mig en prestationsprinsessa men det är något åt det hållet?

Lovet i helhet har varit bra, brukar alltid känna att jag vill göra mer saker än vad jag gjort men när jag inte jobbat så har jag ändå alltid haft något för mig så känner att jag är nöjd. Det kommer komma lite inlägg här och var från sommaren bara för att ha till mig själv, ett ligger redan uppe ;-)

Likes

Comments

ÖLAND

Har varit på Öland med tjejerna i några dagar i Elsas husvagn samt med pappa m. familj så bilade vi dit två dagar. ÄLSKAR

Likes

Comments

Tjoho!! Helgen har varit sjukt rolig. I fredags slutade jag skolan och tog sommarlov!!! Mycket blandade känslor. Min fina kusin tog studenten också så vi firade honom fram tills kanske 22 sen drog jag hem och tog bussen till Hovmantorp för fest, mest för att träffa kompisar. Amanda och Arre sov hos mig på natten och sov inte många timmar MEN tog mig ändå till mamma i Växjö och fixade lite tills mina fina vänner kom, vi firade allrabästavännens födelsedag (4 MÅNADER) försent menmen bättre sent än aldrig så alla favoriter kan vara med;-)

Likes

Comments

18-årsfest för Ljungbyfavoriten!!! Vår fina Alva<3

Pride med mina finaste vänner, vilken fin dag!!!

Jag har varit i skolan såklart, där dessa sköningar gjort allt skitbra;-) Mina bästavänner

Vi tog oss till Tylösand och NJÖT en dag

Festligheter med Ljungbyborna och andra sköna människor!!!

Jag har även haft min sista examination för ettan vilket var sjukt, vi hade skitkul. Saving Tony<3

Vänner, familj, skola är väl oftast prioriteringarna, förvånansvärt :PPPpp Alva, Maja och min lellegos (lillebror) fyllde ju år så det blev några födelsedagar också!!

Likes

Comments

Kolla min älskade nya baddräkt från hm som jag köpt, finns det ens något finare????

Och till er som klagat på bilderna jag senaste tiden valt att lägga ut, här får ni fler ;-) Hope u like it!!!

Likes

Comments