Klockan börjar närma sig halv åtta och jag är redo för jobb! ska vara uppe på vinden idag också, rensa stora fläktarna samt kanaler till stora bostadsrätter (hyresrätter) i Solna. Så ser min dag ut hittils sen blir det hemgång och försöka få ihop bilen som behöver lite kärlek.

Ha en bra dag!

Kram.

Likes

Comments

Sjukt längesen jag skrev nånting här nu, kanske dags att börja uppdatera igen.. finns inte så mycket att berätta för tillfället så detta får bli ett inlägg endast för uppdateringens skull.

Godnatt på er!

Likes

Comments

Goddag kanske man kan säga! nys gått upp från sängen och sitter nu här, skriver blogginlägg, lyssnar på spotify och dricker en iskall redbull. Bra början på denna dag! idag händer det nog inte så mycket ska nog ta det lugnt för det mesta om det inte blir en biltur ikväll för att träffa lite vänner och umgås.

Känner verkligen hur mitt humör är på topp eller iaf påväg upp mot toppen haha, längesen man kunde känna såhär, underbart! nu fattas det bara fint väder, torra vägar, sommarfälgar, bra puts på bilen och ELMIA! (mässa)

Tråkigt inlägg men har ingenting att skriva om just nu, fortsatt trevlig dag!

Kram!

Likes

Comments

Kan inte vara annat än glad just nu, fick det lilla jobbet som jag sökte och börjar redan nästa helg. Känns underbart! dock bara 3 dagar i veckan men bra betalat trots allt.
Hoppas ni har haft en bra Onsdag ni med!

Kramar!

Likes

Comments

Dålig uppdatering här! men har haft fullt upp, påväg hem nu från Örebro där min vän mötte upp en kille för att byta fälgar, sen efter det fick det bli middag och besök av övergivna platser. Jätte häftigt att kolla på ställen som bara står helt lämnade.. så spännande ❤
Ikväll blir det däckbyte på min pärla och sen blir det strög med mina härliga vänner!

Trevlig lördag gott folk! kram

Likes

Comments

Här kommer det några bilder på mitt lilla charmtroll, 17v.

Likes

Comments

Ja vart ska man börja? tänkte skriva av mig lite.. allt man ser nuförtiden verkar handla mycket om relationer och kärlek. Mycket på facebook om hur kära ni är eller hur mycket ni älskar eran partner osv, jätte vackert verkligen och glad att finns folk som faktiskt uppskattar varandra så pass mycket.

Jag själv, jaa jag är skit rädd. För kärleken. Det känns som att jag inte kan bli kär längre på något vis, som att allt har sugits ur mig och blivit kastat åt skogen, typ mitt hjärta. Jag älskade en människa så djupt en gång i tiden och det har verkligen satt sina spår inom mig.. det har hänt så sjukt mycket att jag inte vågar bli kär igen, jag vågar inte känna, känna efter. Tilliten för någonting är som försvunnen, vart har den tagit vägen? jag är rädd. Jag kan liksom träffa någon, jag blir förtjust, det börjar kännas bra.. pang och allt är som bortblåst. Jag backar. Tillbaka på ruta 1 igen. Grejen är den att jag är så fruktansvärt osäker när det gäller allt. Jag önskar att allting kunde vara så mycket lättare, bara sluta tänka och go for it men det funkar inte så för mig.

Jag får sån ångest, för jag vill ju trots allt också vara den som vaknar upp brevid någon som man tycker om, någon som ger mig glädje. Men jag vågar inte. Jag vågar fan inte. Självklart trivs jag med singellivet men ibland, så önskar man.

Ska absolut inte ha bråttom med något i mitt liv men jag hoppas bara att jag vågar ta det där stora klivet en vacker dag och kunna ge någon mitt hjärta, utan att det krossas i tusentals bitar.

Kram!


Likes

Comments

Sitter här hemma och vräker i mig nudlar, så fruktansvärt gott! fortfarande sjuk tråkigt nog så jobba kan man ju inte göra.. men kolla bra filmer och serier hinner jag göra iaf. Kollade på Tusenbröder igår och The Notebook, sjukt fin film dock inga tårar, man är väll härdad haha.
Men idag ska jag ta det lugnt och försöka städa undan lite här hemma så det ser hyffsat ut iaf, det behövs göras om man är 5 pers och en hund här hemma 😂

För er som inte vet så har jag en Amerikansk Bulldog på 16v, underbar jucke med mycket kärlek och energi, bjuder på en bild.

Trevlig dag! kram!

Likes

Comments

Någon annan än jag som har sett svenska serien Tusenbröder? gick på Svt för några år sen har jag för mig. Har nyligen kollat klart på säsong 1 och börjat på säsong 2 precis, rekommenderar denna serie starkt! sjukt bra om du gillar svenskt, kriminalfall, spänning osv, handlar ju om en familjefar tillsammans med två vänner som begår några väpnade rån.. tyvärr så skjuter ena killen sig själv innan polisen hittar dom gömda i en stor sop container. De två andra killarna hamnar i fängelse, två olika. Och sen fortsätter allt i säsong 2 som jag nu inte kan skriva så mycket om då jag bara sett del 1 än sålänge. Men jag tycker ni ska de den, grym verkligen!

Kram!

Likes

Comments