View tracker

Livet, Träning

Såhär 4 dagar tills jag åker till Borås för att tävla tyckte min kropp att det var perfekt med 38 graders feber, hostig, snuvig och halsont. -tack för den

Ligger i min säng nu och ska alldeles strax sova tänkte jag, har inte gjort mycket mer än att såsa i soffan idag och ätit, usch, gillar inte alls att va sjuk, SPECIELLT nu.
Från det ena till det andra fick jag hem mina overknees idag, kan inte bestämma mig om jag ska skicka tillbaka dem eller behålla dem, då de känns bra fast ändå små? Jaja sånt löser sig, som allt annat;)

Hoppas ni haft en super dag! Kramisar

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Livet, Träning

Godmorgon fina ni! Jag ligger nu nerbäddad i min säng i väntan på lite frukost på sängen av mamsen, gullig som vanligt! Idag är jag ledig från skolan så snart kommer Siri hit och ska plugga lite och sen tänkte vi dra och luncha på favvostället.

Ikväll väntas träning vilket ska bli super roligt, då vi tävlar nästa söndag i Borås! Också min första träning som Captain (lagledare) för mitt lag, som jag vart utvald till i söndags, super kul att de känner sån tillit till mig, blir så himlans glad. Så träna ska jag för fullt och utöver det ska jag försöka njuta av dagen i högsta hugg. Kramisar

Likes

Comments

View tracker

Livet

I pågående stund sitter jag i sängen med Rebecca och vi ska fixa oss lite för att ta bilder, -äntligen. Om bilderna blir bra ska jag försöka göra ett bildspel i designen och fixa lite. Håll tummarna för att nått blir bra iallafall hihi. Hörs sen! Kramisar

Likes

Comments

Exakt där har ni lilla mig, det regnar utanför mig fönster, har klippt lite lugg och fixat färgen hos frisören nu. Satt igår i fleeeera timmar men värt var det. Så jäklarns nöjd blev jag!

Är lite på språng för tillfället för när som helst kommer papsen och hämtar upp mig och vi ska åka iväg för att imorgon kolla på en hund mamma då vi ska skaffa en lite hundis i sommar. Ååhhh ska bli så himlans mysigt!

Outfit bilderna idag, wow.. totalt skämt...
Kläderna är iallafall dr denim jeans som ja själv klippt sönder, tröja från zara, uggs och nån jacka!
Kramisar

Likes

Comments

Livet

Som ni troligtvis märkt har jag varit frånvarande en hel del på sistone, inget vi behöver gå in på djupare detaljer om, då det hittills varit en väldigt jobbig vecka för mig.

Solen lyser som bara den och det är jätte fint väder ute idag, skulle vara skönt att gå ut på en promenad och fota men har ingen som helst ork i kroppen så det får vi ta en annan dag.
Men som ni förstår så kommer jag försöka uppdatera er så mycket som det går medan jag försöker ta hand om mig själv, tills jag är helt tillbaka så hoppas jag verkligen att ni mår BÄST! Kramisar

Likes

Comments

Livet

Halsen gör så ont så ont och strax ska jag åka iväg till träningen, det blir ingen träning för mig idag då min tränare förbjöd mig pga halsen haha. Så får kolla på helt enkelt, helgen som gått har varit mysig och som vanligt synd att det är över, men det är ju ny om fem dagar hihi

Likes

Comments

Livet

Känslan just nu är som att alla människor gått i ide nu, för vad gör alla under denna vintertid?

Ligger i sängen med mjukiskläderna i högsta hugg bredvid en halvsovande Tindra, kom hit för 20 minuter sedan och då låg hon och sov, vilket välkomnande? Hihi.
Planerna för kvällen är ännu oklara, som vanligt helt enkelt. Uppdateringen har inte varit på topp på senaste tiden men har inte haft något intressant allt att uppdatera er om, men kände nu att det var dags att skriva något -så snappade åt mig Tindras dator hihi. Hoppas er vecka varit toppen trots snökaoset. Puss på er

Likes

Comments

Livet

Känsla som att jag är 10 år igen ligger jag i sängen efter att ha varit ute och lekt i snön med Evelina, sjukt roligt haha.

KAOS är bara förnamnet till vädret och trafiken och jag tycker så himlans synd om de människor som kommer sitta i bilkö hem, ja resten av natten. Usch. Njuter av min säng så mycket jag kan och skulle gissa på att samma sak lider imorgon, då jag hörde att det ska snöa mer inatt än igår natt?

Hoppas alla ni kommit hem i ro och att alla mår bra! Kramisar

Likes

Comments