Startar morgonen på bästa sätt, ända gången jag gillar frukost är när man kan servera detta till sig själv!

(Sesamknäckebröd, avokado, aromat, tomat & rödlök)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå där! Hur mår ni? Jag mår bra tack, ap trött och sliten efter att jag knappt sovit under de senaste två veckorna, men bara 3 dagar kvar av jobb. Iallafall cheercamp. Har idag efter jobbet käkat och vart på bio med papsen. Och mycket mer har ju inte hänt. Känner att bloggtorkan är lika torr som vädret sverige erbjuder. Planen för min del var ju att bli brunare än någonsin i sommar, men vi får väl se hur det går med det....

Likes

Comments

Livet, Vardag

Godmorgon mina hjärtan! Hur mår ni?

Själv är jag förkyld, ingen överraskning med tanke på mitt icke-existerande immunförsvar. Har sedan i måndags jobbat på camp hela dagarna och är därav helt slut. Detta med då att vara sjuk är inte det ultimata.

Mamsen fyllde år den 20, hon fick frulle på sängen & så var vi ute och käkade med hennes kompisar. Min hemgång blev direkt efter maten då min feber steg & jag knappt orkade sitta upp, men mamsen och tjejerna röjde fram till ett kanske?

Oscar hämtade upp mig & Elsa igår kväll och vi drog iväg på en liten Tour. Vi drog till hans fina landställe på Ingarö och satt bara och snackade, & blev ihjäl bitna av myggorna":-)". Haha.

Idag är sista dagen för camp denna vecka, vilket är tråkigt men kommer bli lite skönt ändå, (sovmorgon äntligen). Midsommar nalkas imorgon och jag ska försöka fota så mycket jag kan. Tar nog tillomed med mig min kamera.

Mycket mer än så har ni inte missat må jag påstå. Ska nog hem direkt efter jobbet och börja fixa inför morgondagen!

Sommartema var på agendan igår, några av brudarna körde fullt ut!

Likes

Comments

​Halloj, ligger i skrivande stund hos Oscar och ska kolla på en film en stund och sen ska han köra hem mig igen, tur som jag har. Ville bara flika in med ett godnatt inlägg och säga tack för idag, sov sött mina änglar! Puss

Likes

Comments

Oslagbart en dag som denna

Efter halva dagen på sjön drog jag & mamsen till mall of Scandinavia & shoppade, åt god mat & bara njöt av varandras sällskap! Nu har vi precis tränat och jag väntar på att bli upplockad av Oscar! PUSS

Likes

Comments

Det här med livet hörni, vad är det? Vad är vi? Och vad ger det oss?
"I don't know if this is wrong because someone else is telling me that it's wrong but I feel this so let me just like, try my best not to let this happen again. We weren't necessarily put in the best position to make the best decisions"

Det är en såna stora frågor som om man börjar fundera kan man nästan inte sluta? Jag har under senaste tiden gått igenom en jävla massa skit rent ut sagt, som jag personligen inte tycker jag förtjänar, ingen förtjänar att gå igenom sånt. Inget vi behöver gräva ner oss i, men ja kan säga, många tårar har runnit ner för mina kinder.

Vi har, vad vi vet bara ett liv, ett liv. Hur använder vi tiden på bästa sätt? Hur väljer vi att behandla andra? Men framförallt hur väljer vi att behandla oss själva? Vilken sits sätter vi oss själva i?

Man kan aldrig veta hur folk i ens omgivning ska agera i situationer och behandla en, men man kan veta när det är dags att sortera ut människor ur ens liv, och när det är dags att sluta ge fler chanser men också när det är dags att uppskatta folk mer.

Något man också själv kan veta är hur man behandlar andra, inte bara sina vänner & familj. Utan alla i ens omgivning. Är du trevlig mot busschauffören? Är du trevlig mot personen i kassan på Ica? Sa du tack för idag till din chef eller lärare?

Så många småsaker man gör i sin vardag kan göra en så stor förändring för andra men också för dig själv.

Jag tror på ärlighet, och jag tror på trevlighet.

Jag tror att allt i längden kommer gynna mig, så länge jag varit ärlig och trevlig.

MEN något jag också vet är att man inte kan vara omtyckt av alla, och det är något man måste acceptera, vi alla är olika, och vad vore livet om alla var lika?? Vi hade inte haft något spänning alls.

Jag är medveten om att jag har folk som personligen sagt att de ser upp till mig för att jag är stark, jag är medveten om att jag är omgiven av människor som älskar mig, MEN jag är också medveten om hur många människor som huggit mig i ryggen, pratat illa om mig, spridit falska rykten etc.

Jag är nästan helt säker på att det finns mycket mer snack om mig än vad jag vet. Vilket jag strugglar med extremt. För varför kan folk inte bara fråga mig om det är något? Istället för att anta och sprida vidare orden? Det är frågeställningar jag ställer mig varje dag, vad har jag någonsin gjort för att förtjäna att inte bli litad på?

Det jag också lärt mig efter & medan jag gått igenom min skit är att min ärlighet gynnat & gynnar mig, jag har haft folk som kommit till mig efter att de själva spridit vidare saker och bett om ursäkt för att de insett att saker och ting inte stämt.
Men det är okej, misstag & missförstånd sker, vi är inget mer än människor. Ellerhur?

Det är såsåså viktigt att tänka igenom hur man agerar och vilka beslut man tar i livet, gör det bästa av situationer och lev ditt liv till fullo.

Men tveka aldrig på att du förtjänar det bästa, & ta inte din glädje och lycka föregivet.

Har du läst detta ner till slutet, så vill jag säga tack, tack att du tar din tid att läsa igenom vad jag tycker och tänker. Vill du & kan så får du gärna flika in en kommentar om vad du tycker om mina inlägg med mina tankar & funderingar<3

Ha en helt underbar dag, glöm aldrig att du är bäst

Likes

Comments

Ja jag säger att ja är tillbaka hela tiden, men ni vet, plikten kallar, alltså livet.

Här är vad ni missat i bilder. En jäkla massa underbara studentmottagningar för ytterst fina människor. Så jäkla stolt över de alla!

En resa till Luleå för att tävla!

Börjar i vår högsta elite satsning

Tagit selfies;-)

Festat & hängt med mina fina vänner<3

Likes

Comments

Lyssnar på denna OM och OM igen, av någon anledning berör den mitt hjärta starkt. Älskar låten och tröttnar inte

Likes

Comments

Livet, Vardag

Hej hjärtan! Hur mår ni?

Nu sitter jag här i soffan, har precis tagit mig upp ur sängen, vilket tog ett tag, och ska starta igång pluggandet. Mår verkligen jätte dåligt, har inte jätte hög feber längre och inte as ont i halsen längre, men hela jag har INGEN kraft what so ever, är medveten om att jag har lågt blodtryck men så fort jag reser mig upp eller liknande så håller jag på att svimma. Kan gå ca 2 meter i taget och sedan måste jag luta mig mot något.. Inte alls kul.

Hur som helst kan jag inte bara ligga och sova hela dagen för att må bättre utan plikten kallar (skolan). Har ca 2 inlämningar som ska vara klara på torsdag och två prov imorgon, gissa om jag är stressad. Var ju i Luleå hela helgen så plugga gjorde jag inte. Pass måste jag också fixa, ahhhh föööör mycket nu. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej mina hjärtan!! Längesen, hur mår ni??

Sitter i soffan i skrivande stund och kollar på Good wife i väntan på att Sabina ska hämta mig, Gullis<3
Onsdag idag så träning som i vanlig ordning, sista träningen innan SM!! (Taggad men nervös) Hade bara en lektion idag så slutade tidigt, men drog precis efter det iväg på ärenden. Efter det somnade jag i solen (såklart)

Vi hörs! Puss

Likes

Comments

If you can dream it, you can achive it. Everything happens for a reason dear