View tracker

​Här ligger jag idag, med en film och bok om vartannat. Snart ska jag hämta vår lilla på förskolan. Andra dagen 5/h. Känns tomt. Nästan så det ekar i vårt stora hus. 
Vidare sen ska jag med Föräldrarnas katt till veterinärstation, för att ta bort stygn som hon fick efter att blivit totalt sönder riven av en annan katt i området. Hon är liten och vit, och allting syns så väl på hennes päls, så det gick inte att undvika att det var ett STORT sår. Hoppas att hon är fullt återställd efter detta besöket. 

Likes

Comments

​Åt lunch med Pappa igår, Vi hämtade hem lite käk som vi var sugna på. Och om inte detta, vad är jag då sugen på. Sushi cravings, hur kan man ens ha så mycket cravings för en maträtt och hur kan detta ens vara så gott? lite avokado, crabfish, gurka, ris, sjögräs, lax och räkor? 

Märkligt men mycket gott! 

Sushi är dock rätt känsligt, de måste vara små och välgjorda, med färska bra råvaror. Den bästa Sushiresturangen jag vet, *SUSHISTUGAN* i haninge.. åååh! Fantastiskt gott. 

Likes

Comments

En höst, skolstart jacka till Saga i en mycket stark rosa nyans från Mini Rodinis höst kollektion. Jackan är återvinningsbar och Eko framtagen. Saga kommer att se ut som en liten sago-prinsessa i denna, thats for sure.

Likes

Comments

Bröllop, Kärlek § Party

​En bild på mig och Alexander, Min kärlek o Sagas Pappa. 
Inte ofta vi fångar varandra på kort tillsammans men denna dag så blev det även ett kärlekskort för oss. 
Han är rätt lång min blivande man, 1,92 m för att vara mer exakt, trots höga klackskor så når jag inte upp till pusshöjd.. ​

Alexanders bror gifte sig med sin Ida, fantastiskt fint bröllop, de båda var otroligt vackra! - Jag älskar bröllop
Hade inte jag bott på de stället som vi gör så hade jag helt klart, blivit bröllopsfixaren/planerare. 


Så det bästa som finns. 
KÄRLEK, KÄRLEK, KÄRLEK. 
- Mer kärlek åt alla

Likes

Comments

Som jag har letat.. Suktat och letat igen efter en sådan liten förtrollande dörr till Sagas barnrum.
Tanken med detta är att det ska vara en dörr i miniatyr i väggen, och de ska då "förhoppningsvis" fantiseras om att det bor en liten mus där. Därför har jag också köpt en liten tjej mus i en tändsticksask från Maileg för att göra det lite mer "troligt" 😉.

Tänk att man kan hitta något så perfekt. Som man har tänkt på så länge.

Priset för denna lilla dörr låg omkring 300kr med frakten.

Bilderna ovanför är också små saker som vi längtar efter att få packa upp till barnrummet så snart vi kommit hem från semestern.

Det är alltså den lilla musen till mitt sagotänkande som jag nämnde i mitt tidigare inlägg.

Det är ett täcke och kudde i den nya designen dessutom, från frank&poppy till Sagas fina docksäng(som jag också suktat efter ska komma ut till kund)

Mycket fina täcket (frank&poppy) till Sagas egna spjälsäng!! Åååh.. Titt så fint 😍
Älskar även materialet, det är så skönt, och så lätt att bädda med.

Sen är det även en till tavla från Mrs Mighetto i större storlek än den vi har nu. Även ett nytt motiv.
Den har vi handlat en vit ram till så det går ihop med resten av tavlorna på rummet.

Känns väldigt roligt att få ha detta som ett brinnande intresse, att inreda barnrum. tänk att det kan vara så roligt som det faktiskt är! Ännu roligare är när Saga leker där inne och man märker att det kommer till stor användning. Samtidigt som jag själv njuter väldigt mycket av att rummet är trivsamt, barn-inspirerat och roligt.

Färg, form, och fantasi är det viktigaste trots allt. Och en hel del inspiration från tidningar och sociala medier såklart.

Likes

Comments

pågående renovering av sovrum ☺️☝🏼️

Likes

Comments

Idag var vi på boligheter i Västervik. Jag köpte nya krokar till Sagas rum. ☝🏼️☝🏼 dessa snyggingar i svart. Små rosetter i olika storlek.

Jag köpte även snygga Läderhandtag med mässingdetalj och kompletterade med till de andra som jag köpt tidigare. Försöker efterlikna en bloomingville byrå, till Sagis och därför har vi fått en antik byrå av min farfar och farmor som de ärvde av min farfars mormor!! Den var alltså som alla antika möbler, "träfärgad" och hade en väldigt glansig yta. Inte det lättaste att slipa ner, använde mig både av slipmaskin och grovt, grovt sandpapper. Dags för färgval!! --> Tillslut, tog jag mig ner till ALBINS, köpte en vit grundfärg, och en täckfärg (tog en ljusare nyans av grå) och vips, resultatet får ni se när den står i flickrummet :)

Jag är nöjd, och tror faktiskt jag kommer fortsätta med att göra möbelförändringar.

Likes

Comments

Likes

Comments